Geçmiş olsun canım, bursa'yı bilemem ama İstanbul'da var.arkadaşlar ben bursa da yaşıyorum eşim azospermi hastası Bursa da gibelecegim direk ameliyat demiyen tedavi yönelikli doktor var mı bildiğiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Cnm bende bursada yaşıyorum ama bursada gittiğimiz her yer ameliyat dedi bizde İstanbul da celalettin Peru ya gittik eşime ilaç tedavisi dedi 3 ay onu kullanacak bakalım hayırlısıarkadaşlar ben bursa da yaşıyorum eşim azospermi hastası Bursa da gibelecegim direk ameliyat demiyen tedavi yönelikli doktor var mı bildiğiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Cnm bende bursada yaşıyorum ama bursada gittiğimiz her yer ameliyat dedi bizde İstanbul da celalettin Peru ya gittik eşime ilaç tedavisi dedi 3 ay onu kullanacak bakalım hayırlısıarkadaşlar ben bursa da yaşıyorum eşim azospermi hastası Bursa da gibelecegim direk ameliyat demiyen tedavi yönelikli doktor var mı bildiğiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Amin inşallah canımBu arada Hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlerin derdini alsın hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba canım.. Benim eşim neredeyse 1 yıldır bu iğnelerden kullanıyor hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık. ampul nasıl parçalanıyor anlamadım. Zaten hafif yana doğru kırınca çıt diye kırılıyor. Hani güç vermeye bile gerek yok.Hemen kırılıyor..Şöyle yapsanız bir iki kez eczanede yada bir hastaneye gidip orda yaptırsanız hem görürsünüz nasıl oluyor diye. Stres yapmayın. Zor birşey değil emin ol..Merhaba arkadaşlar.
Eşim bir süredir Celalettin Peruda tedavi görüyor. Tedavinin 6.haftasında başlayacağı iğneler vardı, dün onlara başladık. Fostimon ve Merional iğneleri. Bunlar Ovitrelle gibi ilacı içinde hazır iğneler değil. Sıvı ilacın olduğu bir ampul var, onu kırarak toz ilacın olduğu şişeye enjekte etmek ardından yeniden şırıngaya çekip öyle uygulamak gerekiyor. Yalnız ampülü düzgün şekilde kırmak nerdeyse imkansız. Ne denersek deneyelim ampül işaretli yerden kırılmadan parçalanıyor. Bu yüzden 2 şişeyi heba edip çöpe attık. Ve daha kötüsü ampül parçalanınca camlar da ilacın içine düşüyor. Son seferinde eşim artık çok sinirlendi nolursa olsun diyerek vurdu yine de iğneyi. Gözle görülmeyecek kadar küçük cam parçaları kesin ilacın içindeydi. Çok zor bir sistem yapmışlar, bizler sağlıkçı değiliz ki pratik şekilde yapalım. Var mı bu konuda bizim gibi zorluk çeken? Her defasında eşim haklı olarak geriliyor, eli ayağı titriyor. Zaten yaşadıklarımız yeterince zorken, şimdi bir sonraki iğne gününü düşünüp geriliyorz bir de.
Valla neyi yanlış yapıyoruz biz de anlamadıkMerhaba canım.. Benim eşim neredeyse 1 yıldır bu iğnelerden kullanıyor hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık. ampul nasıl parçalanıyor anlamadım. Zaten hafif yana doğru kırınca çıt diye kırılıyor. Hani güç vermeye bile gerek yok.Hemen kırılıyor..Şöyle yapsanız bir iki kez eczanede yada bir hastaneye gidip orda yaptırsanız hem görürsünüz nasıl oluyor diye. Stres yapmayın. Zor birşey değil emin ol..
Canım yakın bir hastane falan varsa oraya gidin vurdurun benim esimde menegon kullanıyor gidip iki dk sürmüyor .dert ettiginize değmez zaten streslisiniz onunda etkisi var..Merhaba arkadaşlar.
Eşim bir süredir Celalettin Peruda tedavi görüyor. Tedavinin 6.haftasında başlayacağı iğneler vardı, dün onlara başladık. Fostimon ve Merional iğneleri. Bunlar Ovitrelle gibi ilacı içinde hazır iğneler değil. Sıvı ilacın olduğu bir ampul var, onu kırarak toz ilacın olduğu şişeye enjekte etmek ardından yeniden şırıngaya çekip öyle uygulamak gerekiyor. Yalnız ampülü düzgün şekilde kırmak nerdeyse imkansız. Ne denersek deneyelim ampül işaretli yerden kırılmadan parçalanıyor. Bu yüzden 2 şişeyi heba edip çöpe attık. Ve daha kötüsü ampül parçalanınca camlar da ilacın içine düşüyor. Son seferinde eşim artık çok sinirlendi nolursa olsun diyerek vurdu yine de iğneyi. Gözle görülmeyecek kadar küçük cam parçaları kesin ilacın içindeydi. Çok zor bir sistem yapmışlar, bizler sağlıkçı değiliz ki pratik şekilde yapalım. Var mı bu konuda bizim gibi zorluk çeken? Her defasında eşim haklı olarak geriliyor, eli ayağı titriyor. Zaten yaşadıklarımız yeterince zorken, şimdi bir sonraki iğne gününü düşünüp geriliyorz bir de.
Canım kesinlikle iğnelerin saati saatine vurulması gerekiyor. Eşim göbekten vuruyor, kendisi uyguluyor 23.30'da bizim iğne saat'imiz kesinlikle atlamıyoruz. Çünkü bu çok önemli bir detay. Sizin de buna dikkat etmeniz gerekiyor mutlakaKızlar ovitrelle iğne nerden vurulacak bilginiz varmı bir ve her zaman aynı saattemj vurulacak eşime pazartesi perşembe yazmış ama eşim vardiyalı çalışıyor sorun olmaz değilmi saatleri oynasak
Esim vardiyalı cnm ilkini hemşire yapsa sonrasını biz yapsak olurmu nasıl ayarlayacagim bilmiyorum bi sabah 6 öğlen 3 bucukta geliyor bir hafta 3 gece onbir buçuk ta geliyor bide gececi gece 10 da ise gidiyorCanım kesinlikle iğnelerin saati saatine vurulması gerekiyor. Eşim göbekten vuruyor, kendisi uyguluyor 23.30'da bizim iğne saat'imiz kesinlikle atlamıyoruz. Çünkü bu çok önemli bir detay. Sizin de buna dikkat etmeniz gerekiyor mutlaka
O zaman her akşam saat 9'da uygulayın olmaz mı?Esim vardiyalı cnm ilkini hemşire yapsa sonrasını biz yapsak olurmu nasıl ayarlayacagim bilmiyorum bi sabah 6 öğlen 3 bucukta geliyor bir hafta 3 gece onbir buçuk ta geliyor bide gececi gece 10 da ise gidiyor
Cnm 3 ,11 de gece 11 bucukta geliyor eve o hafta olmaz o zaman bi saat önceden vurulsa gece vardiyasinda normal zamanda da 11 bucukta vursa bi saat oynasa gece vardiyasinda bisey olurmuşO zaman her akşam saat 9'da uygulayın olmaz mı?
Canım biz de 6 ay farklı saatlerde vurduk çünkü eşim vardiyalı çalışıyordu. Doktor birşey demedi. Şimdi tek vardiyası var hep aynı saatte vuruyoruz. Bence çok etkilemiyor saati, gününü kaçırmayın yeter bence.Cnm 3 ,11 de gece 11 bucukta geliyor eve o hafta olmaz o zaman bi saat önceden vurulsa gece vardiyasinda normal zamanda da 11 bucukta vursa bi saat oynasa gece vardiyasinda bisey olurmuş
İçimi rahatlattin cnm ya valla bi saat oynar artik yapacak bisey yok bi saat yada yarim saat oynarCanım biz de 6 ay farklı saatlerde vurduk çünkü eşim vardiyalı çalışıyordu. Doktor birşey demedi. Şimdi tek vardiyası var hep aynı saatte vuruyoruz. Bence çok etkilemiyor saati, gününü kaçırmayın yeter bence.
Doktorun her hastası tek vardiya çalışmıyor ki zaten. Bizim gibi çok hastası var, yarım saat 1 saat çok farkettirmez bence. İşe götürse nasıl yapacak bir de çalışmaya dalıp unutabilir. En iyisi evde yapmak. Bizim haftada dört iğne var, hepsini ben vuruyorum eşime. Hem iğneler hem ilaçlar çok kilo aldırdı eşime. Aslında biraz kilo verse 10 kilo bile verse çok etkisi olacak tedaviye ama işte tembellik var biraz maalesef.İçimi rahatlattin cnm ya valla bi saat oynar artik yapacak bisey yok bi saat yada yarim saat oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?