Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar. Fakültedeki tanıdık sayesinde bugün tekrar muayene olucaz. Bakalım sonuçlar nasil. Bu arada eşimin hormon değerleri normal. Az önce baktım internetten araştırdığım kadarıyla normal aralıkta çok şükür. Dün ağlamaktan hormon sonucuna bakamamıştık. Nolur dua edin. Lutfen. Allahtan ümit kesilmez.
Gelişmeleri tekrar yazarım.

Kızlar, şimdi dönüyoruz. Yine aynılarını söyledi doktor. Kesin tüp bebek. Tekrar sperm testi yapılacak eylülün 12sinde. O zaman bende kadın doğuma gideceğim. Inşallah hayırlısı olur.

Kızlar, şimdi dönüyoruz. Yine aynılarını söyledi doktor. Kesin tüp bebek. Tekrar sperm testi yapılacak eylülün 12sinde. O zaman bende kadın doğuma gideceğim. Inşallah hayırlısı olur.
Merhaba canım. Yazdıklarını okuyunca geçmiş günlere geri döndüm. İlk öğrendiğimizde eşim şok geçirdi. Laboratuvar testi ücretsiz tekrarlayabiliriz demişti ve hemen içimizde bir umut oluştu ama sonuç değişmedi. İkimiz çok çocuk istediğimiz için olumsuz sonuçlanan mikro tese hem ikimizi hem de evliliğimizde çok sarmıştı. Ne zor günlerdi, gelip geçti. Tedavisiz tese olmamak gerektiğini acı bir şekilde tecrübe etmiştik. Şimdi Celalettin Peru'da tedavideyiz.Eşimde sperm öncü hücre(elonge spermatid) görülmeye başladı en son. Tedaviye devam ediyoruz. Eylülün sonunda tekrar gideceğiz, bakalım ne diyecek doktor. Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah'tan dileğim bu durumla sınavınızın kısa sürmesi ve hayırlısı ile kucağınızın dolması.

Aminnn, Allah razi olsun. Allahım bütün isteyenlere, başta sizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Inşallah tedaviyle bir şekilde bizde ilerleme kaydederiz. Biraz araştırdım herkes önce tedavi diyor. Mikro tese en son careymis. Bugün bir umut doktora "hocam önerebileceğiniz bitkisel kürler takviyeler yok mu?" Dedim. "Bu sayıyla çok zor,hatta imkansız" dedi. Ben yine de gidip hünnap keçiboynuzu özü aldım. Faydasını okumuştum. Iki sperm bile fazlamız olsa şuan bize kâr. En azından olanı guclendiririz diye düşündüm.

Merhaba kuzum . En azindan esinde 2 tanede olsa sperm çikmis . Bizde o da yok. Bence ameliyat olmadan once celalettin peruya görünün. Sizin şansınız çok yüksek . Rabbim yardimcimiz olsun

Esinim gün boyu aglaması beni çok etkiledi .

Merhaba kuzum . En azindan esinde 2 tanede olsa sperm çikmis . Bizde o da yok. Bence ameliyat olmadan once celalettin peruya görünün. Sizin şansınız çok yüksek . Rabbim yardimcimiz olsun

Selamlar 2 sperm var ama ne durumda bilmiyoruz belki de bir ise yaramayacak... Inşallah olur da ameliyata gerek kalmaz. Inşallah siz de en kısa zamanda sonuç alırsınız tedavinizden,bebeginiz kucaginizda olur :) şimdilik 19 mayıs tıp fakültesindeyiz. Istanbul da olsam herkes celalettin palu diyor ona giderim. Eğer fakülteden beni tatmin edecek cevaplar alamazsam sonrası istanbul.

Kızlar bugün arefe hacılar arafata çıktı Rabbim onların duasına bizimde dualarimizi alsın günahlarimizi affeylesin hayırlı evlatlar hayırlı rızıklar nasip etsin sizlere de bana da inşallah acil şifalar nasip etsin eslerimize bizede

Kızlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. Rabbim bu güzel bayram hatırına bizlere sağlıklı,hayırlı evlatlar versin kucağımızı boş bırakmasın.Evlerimiz çocuk sesleriyle şenlensin,dilerim bizler de anne oluruz inşallah.

Amin cnm inşallah hepinizin kurban bayramı mübarek olsun

Arkadaslar Benim kocamda varikosel ameliyat olalı 1 hafta oldu ve ara ara sızıntı şeklinde kanama oluyo dikişin uç noktası biraz açılmış durumda.Doktora dedik bisey olmaz diyip duruyo . Ama doğru düzgün hareket bile edemiyo hemen kaniyo artık iyice bunalmış durumda. Bende morelmen hic iyi değilim. Acile gittik ordada bisey anlamadılar bisey yapmadılar yarın iyi bir pansumanci önerdiler birde. Ona gidecez . Benim sorum bu sorunu yaşayan bir bilgisi olan var mı aranızda. Rabbim herkese şifa versin .

Allah şifa versin cnm baktirin dikişli ya acılmış olabilir dikkatli olun cnm

benim esimde tese oldugunda aynisi olmustu dikisler düştugu halde uc kısmda bi açıklk ve arada sızıntı oluyordu kuru tuttu sürekli temiz tuttu kendiliginden kabuk baglagi kapandi korkmayin.

Kızlar celalettin hoca bize varikosel için skleroterapi yapilacak dedi duyan varmı daha önce yaptıran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…