Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sızıntı şeklinde kanamalar normal canım ama yine de baktırın tabi geçmiş olsun

Allah şifa versin cnm baktirin dikişli ya acılmış olabilir dikkatli olun cnm
Saol canm enfeksiyon kapmış ilaç ve iğne ile daha ıyi şuan . Ama doktorun hatası biz ameliyat yeri kaniyo dediydik ve önemsemediydi. Yani eğer aynı durumu yaşayan varsa hemen başka bir doktora durumu bildirsin .enfeksiyon kaptığı icin biz hergun hastaneye pansumana gidiyoruz .bu kadar uğraşın sonunda inşallah rabbim bebek nasip eder. Bize de ve isteyen herkese

Sızıntı şeklinde kanamalar normal canım ama yine de baktırın tabi geçmiş olsun
Enfeksiyon kapmış baya bir zorladı bizi ama şuan iyi çok şükür. Bazı kişilerde ameliyattan sonra oluyomuş böyle. Ama gecikmeden önlem alınmalı . Biz 2 haftadır uğraşıyoruz.doktor baştan düzgün ilgilenseydi keşke.

İnşallah cnm kolay değil Rabbim mükafatimizi verir inşallah

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ama azospermi öğreneli 5 yıl oldu. Eşimin fsh ı yüksek 5 yıldır tedavi oluyoruz fakat herhangi bir gelişme olmuyor. En son hoca sperm fısh ve lim 15 testi yaptırmamızı istedi ve onun sonucuna göre tese yapabileceğini söyledi. Bugün kendisiyle görüşmeye gittik sonuçlar olumsuz yani sperm çıkma ihtimali %5 in altında dedi. Tedaviye devam etmeyi önerdi. Bende İstanbulda bi hoca önermesini istedim oda Ateş Kadıoğlu na gitmemizi önerdi ama ben kararsızım sizin önerebileceğiniz başka Bi doktor varmı yada ateş kadıoğlu hakkındaki fikirleriniz neler yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada Konyadan gidip gelicem İstanbul da tedavi zor olur mu bizim için kalacak yer vs.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ama azospermi öğreneli 5 yıl oldu. Eşimin fsh ı yüksek 5 yıldır tedavi oluyoruz fakat herhangi bir gelişme olmadı. Doktorumuz en son sperm fısh ve lim 15 testi yaptırmamızı istedi ve onun sonucuna göre tese yapabileceğini söyledi. Bugün kendisiyle görüşmeye gittik sonuçlar olumsuz yani sperm çıkma ihtimali %5 in altında dedi. Bende İstanbulda bi hoca önermesini istedim oda Ateş Kadıoğlu na gitmemizi önerdi ama ben kararsızım sizin önerebileceğiniz başka Bi doktor varmı yada ateş kadıoğlu hakkında fikirleriniz neler yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada konyadan gidip gelicez tedavi için İstanbulda tedavi zor olur mu kalacak yer vs.

Kızlar merhabaaaaaaa
Içimde kodaman ümitlerle geldim!
Sizde ümitlenin diye
Hanımlar izmir'e geldik eşimle tatil için gorumceme bir hafta kalmaya. Görümcemin eşi bi kadın önerdi şifalı macunlar vs yapıyormuş. Azospermi olan çok kişiyi çocuk sahibi yapmis.
Dün gittler eşimle eniştesi, kadın tahlil sonuçlarını da istedi esimden,onları da goturdu.
Eşime iki kavanoz macun hazırlamış. Bir de aksu vitalin çoban çökerten otunu içeren takviye edici gıda. Bunlar 6-8 ay içinde etkisini gösterir her sey Allahtan ama bu sekilde ben cok kisiyi hamile biraktim demiş.
Şimdi eşim kullanıyor, tabii ayrıca doktora da gideceğiz 12sinde randevumuz var tekrar sperm testi yapılacak. Yanı önümüzde 20 gun var. Bakalim az da olsa artacak mi sperm seviyesi. Eger artarsa mutlaka haber veririm. 2 macun bir takviye ye 430tl para almış. Biraz pahalı evet ama çocuk için değer. Nelere vermiyoruz ki bu paraları. Kadın izmir,kemeraltı çarşısının oralarda.
Isteyen olursa özelden yazsın kadının numarasini bir vereyim. Inşallah ise yarar bana dua edersiniz :)
Allah yardımcımız olsun, kucaklarimizi boş bırakmasın.

İnşallah şifa bulursunuz. Biz de Celalettin Peru'da tedavideyiz. Eylülün son haftası gideceğiz.Bakalım, inşallah güzel haberler alırız. Doktor bize rosi tekniğini önerdi ama ben istemiyorum. Üçyüz küsür kişiden 35 kişide gebelik elde edilmiş. Tutma olasılığı %18.Tedavi de çok yeni üstelik. Olumsuz sonuç alan o kadar çok insan var ki, insan güvenemiyor tedaviye. Doktor başka şansımız yokmuş gibi konuştu. Eşim de ben de moralsiziz. Adam 40 çeşit ilaç içiyor, üstüne haftada 4 iğne vuruluyor, yoruldu ve bunaldı doğal olarak. Bir de Celalettin Hocanın hastası olup rosi tekniğini, centrum tüp bebeği önerdiği başka hastası var mı aranızda? Durumunuz nedir?, tedavinin seyri nasıl?

artık centrıumu onermıyor dıye bılıyorum kendı sıstem kuruyo ıstanbulda bıze bıraz daha tedavı gorun dedı rosı ıcın %27 spermatıd deyız sımdı ekım sonu gıdıcez bızde 1 yıl daha tedavıye devam dedı bıze

Bizde Celalettin Hoca da tedavideyiz en son %27 spermatid vardi ama tedaviye nekadar daha devam edicez bilmiyorum her gittigimizde bi ümit gidiyoruz ama bilmiyorum Rabbim isteyen herhese nasip etsin Allah yardimcimiz olsun arkadaşlar

Ben de şaşırdım zaten ama centrum önerdi bize. Bize hiç süre belirtmiyor, keşke birşeyler söylese... Bitti dese artık. Kasımda 1 yıl dolacak bizim. Allah doğal yoldan nasip etsin isteyen herkese tez vakitte inşallah.

Bizde Celalettin Hoca da tedavideyiz en son %27 spermatid vardi ama tedaviye nekadar daha devam edicez bilmiyorum her gittigimizde bi ümit gidiyoruz ama bilmiyorum Rabbim isteyen herhese nasip etsin Allah yardimcimiz olsun arkadaşlar
Yüzde belirtmedi bize ama spermatid görülmeye başladı. Tedavinin hızlı gidiyor diyor bize de ama şu zaman biter diye kesin birşey demiyor. Çok zor bir bekleyiş, Allah sabır versin hepimize gerçekten. Burada yeni teşhis konmuş kişileri görmek de insanı ayrı üzüyor. Sık sık dua ediyorum, Allah bu derdi başkalarına yaşatmasın diye... Dilerim tez vakitte kucaklarımız doğal yoldan dolar. Teker teker herkes hamilelik haberi verir inşallah

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız.. bugün biraz canım sıkıldı. Etrafımda tam 8 kişi hamile birisi en yakın can ciğer arkadaşım. birisi yeni doğum yaptı biraz önce gördüm yenidoğan çekimi yapıyorlar sürekli bebek görüyorum bugün çok daraldım Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın. Tez zamanda bize de bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…