Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
E
bir de bunun için bir doktor önerebilir misiniz istanbulda
Eşin ne sebepten dolayı azosperm. Celalettin perudayız cogumuz. Bunun iki yolu var. Ya ameliyati reddedip tedavi olmalisiniz yani peru da. Ya mikro tese ameliyati ile testiste sperm arayacaklar emre bakırcıoglunda. Biz her zaman tedavi odaklı bakıyoruz bu yuzden perudayiz

Amin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsininşallah dediğiniz gibi bir işarettir ve o mutluluğu biz de yaşayıp ailelerimize de yaşatabiliriz. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Artık nefes alamıyor gibi hissediyorum. Bir bitse olumlu sonuçlar alsak da nefes alsak diyorum. İnş dualarınız, dualarımız kabul olur hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olur

canım bugün spermiyogram testi sonucu geldi, canlı yada cansız hiç sperm bulunamamış. Laboratuar bizi, arayıp gelin bir daha test yapalım demişler. Ben önce test yapılamadı herhalde diye düşündüm. Meğer durum öyle değilmiş, test yapılmış ama hiç sperm yokmuş. zaten şok geçirdiğim için sürekli internetten birşeyler okuyorum. yarın yine test yapılacak. Ama sonuç yine aynı çıkarmış. doğrudan tedavi neyse ona başlamak istiyorum ben. Eşim zaten iyice içine kapandı. Tek bir cümle etti. İstersen boşanalım dedi. Seni hayatın boyunca mutsuz görmeye katlanamam ben dedi

Aynı şeyleri hepimiz yaşadık muhtemelen. Ben ilk öğrendiğimde anlayamadım eşimin suratını görene kadar. Sonucu benden önce öğrenmiş ve arastırmıstı. Böyle bir hastalığın varlığından bile bihaber neye uğradığımızı şaşırdık. Kabullenmek zaman alıyor. Ama yola koyulmadan da olmuyor. Tavsiyem bu konuda tanınmış birkaç doktor var. Celalettin Peru, Emre Bakırcıoğlu, Tansel Kaplancan, Murat Başar bunlar İstanbul da olan doktorlar. Bir de Ankara da Kaan Aydos varmış sanırım. Yaz hepsine maillere dönüş yapıyorlar. Aklına yatanla git görüş ve bir şekilde tedaviye başlayın. Hepsinin tarzı farklı. Kimi az tedavi uyguluyor kimi çok kimi de tedavisiz amelitat yapıyor. Doktorların instagram adreslerine, yaptıkları ameliyarlara bak. Ancak bu aşamaya gelmeden önce eşinden hormon ve genetik test isteyecekler. Bunlara göre yazarsan daha tatmin edici cevaplar alabilirsin. Beb hep hangisi hayırlısı olacaksa ona yönlendir Allah ım diye dua ettim. Umarım sizin için hayırlı olacak bir doktorla başlarsınız.

doktor spermiyogram ve transrektal ultrason istemişti. spermiyogramı tekrar yaptırıp transrektal ulstrasonu da çektirip, gideriz. hormon sonuçları normal çıkmıştı çünkü.

doktor spermiyogram ve transrektal ultrason istemişti. spermiyogramı tekrar yaptırıp transrektal ulstrasonu da çektirip, gideriz. hormon sonuçları normal çıkmıştı çünkü.
Acaba ne sebepten dolayı azosperm oldu eşiniz merak ettim açıkcası. Kabakulaktanmı atesli hastalıkmı inmemiş testismi ? Neden dolayı

Acaba ne sebepten dolayı azosperm oldu eşiniz merak ettim açıkcası. Kabakulaktanmı atesli hastalıkmı inmemiş testismi ? Neden dolayı
Canım biz 2 3 aydır çocuk istiyoruz. Doktora gittik bana tahlil yapıldı bir sorun çıkmadı. Doktor 6 ay daha deneyin dedi. Biz tabi merak ettim eşime de bi tahlil yaptıralım dedik. Spermiyogram yaptırdık. Canlı ya da cansız hiç sperm bulunamamış. Sook oldum zaten. Tekrar spermiyogram testi ve diger testler yapilacak. Eger sonuc yine ayni cikarsa da tedavi asamalarina bakicax.
Ne kabakulak ne de ateşli hastalık hiç biri yok. Daha önce varikorsele de bakıldı çok önemli miktarda yok denildi. Esh falan da normaldi.
Hiç beklemediğimiz bir sonuç açıkçası 2. Spermiyogram niye iştendi onu da bilmiyorum. Emin olmak istiyorlar herhalde.
Yanı dün spermiyogram sonucunu öğrendikten sonra buraya girdim. Daha yolun başındayız. Sizlerin yardımıyla öğreneceğiz biz de. Spermiyogram da önce hiç sperm bulunmayıp bir daha spermiyogram yapılıp sperm bulunabilir mi mesela?

Sperm bulunabilir evet.
Benim esime doktor tıp derki 3 kez sperm testine bakilir hepsinde 0 cikarsa ozaman azospermi teşhisi konulur demisti. Emin olmak icin sizden bidaha istemişlerdir.

Kızlar bugün transrektal ultrason için gittik. Payesi yapılacak. Sonrasında tekrar spermiyogram testi yapıp cumartesi günü emre bakirciogluna gitmeye karar verdik. Ben ultrason hem spermiyogram testlerimiz hem transrektal ultrasonu götürünce muayene edip en azından başımızda nasıl bir sorun var görüp tedavisi varsa şansımızı zorlarız diye düşünmeye başladık.
Yavaş yavaş şoku atlatıyorum

Ya kızlar benim normalde bu ay adet olmam lazım ama olamıyorum,çok rahatsız etmese de hafif bi ağrım var. Geçen ay 21 temmuz'da oldum şimdi tık yok. Aranızda bu sorunu yaşayan oldu mu hiç ?

Bizde de hiç sperm bulunamadı devlet hastanesinde. Ama özel merkezde olduğu ortaya çıktı. Suan tedavi görüyor ve az da olsa artış oldu. 3. Ayımız i eylül.u bekliyoruz şimdi son test içi.

Umut oyle lanet bisey ki aslında. Esimde tek bir sperm bile olmadigini bildigim halde adet 1 gün gecikse acaba mı diyorum....
Aynen bende öyle... Ama sonra hayal kırıklığına uğruyorum, bu sefer daha çok üzülüyorum.
Ama bu kez bu tuzağa düşmeyeceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…