- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
canım hiç moralini bozma ,insalla hersey cok guzel olacakEşim microtese ameliyatı olacak, aynı anda beni de hazırlayacaklar..
Tedavi için regl bekliyoruz.
Ama 2 gündür içimde bir mutsuzluk var sanki olmayacak gibi...
Tüm emeklerin boşa gitmesinden korkuyorum..
Allah ım hepimize dayanma gücü versin..
umarım.. gönül dinlemiyorcanım hiç moralini bozma ,insalla hersey cok guzel olacak
umarım.. gönül dinlemiyor
Ben tüplere konulup donduralan sperm ile döllenen yumurtanin kalitesiyle , anındaa dollenen yumurtanın kalitesinin arasinda fark oldugunu dusunuyorum. Belki o yuzden olabilirselamlar. eşiniz nerde hangi doktora ameliyat olacak ? Ameliyat öncesinde bir ilaçla ameliyata hazırlık yaptı mı doktorunuz ? Bir de sperm bulup dondurmak yerine neden sizi de tüp bebek tedavisine hazırladı ?
merhaba 6. ay önce bizde azospermiyle ilk karşılaştığımızda yıkılmıştık.herşey normal referans aralığındaydı.varikosel bizimde solda3 sağda 2 bende varikoselden olabilir diye ilk sol tarafı önce ameliyat ettirdik.6 ay geçti malesef hiç birşey değişmedi.tedaviye devam ediyoruz.buarada bizim fsh 9 du referans aralığındaydı ama doktorlara göre yüksekti.normali 4-5Arkadaşlar eşi azospermi olup varikosel ameliyatı sonrası ejekulatta sperme rastlayan var mı aramızda ? Varikoselin azospermide çok bi etkisi yok biliyorum ama son 1-2 yılda yayınlanan makalelerde azospermi tedavisinde eğer klinik varikosel seviyesindeyse mutlaka önce varikosel ameliyatı öneriliyor. Sonrasında 3. ve 6. ayda sperm testi verip, yine sperm bulunamazsa mtese'ye yönelin diyorlar. Eşim 2 ay önce azospermi olduğunu öğrendi, bir sürü doktora gittik ama hala bir tedaviye karar veremedik.
İnşallah rabbim hakkında hayırlısını versin ismin ne duada ismin geçsin hep dua edicem rabbim sevinç göz yaşları dökmenin nasıp etsinkızlar dua edin eşim cuma sabahı ameliyat olcak hemde 2. defa hiç umudum yok ama eşim istiyor elimden birşey gelmiyor dua edin bize bulunmuycagını biliyorum sadece daha az sıkıntılı günleri atlatalım diye çünkü psikolojim yerinde olmuyor
seviniceğimi hiç zannetmiyorum şu 1 hafta jet hızıyla geçsin istiyorum unutmak istiyorum biran önceİnşallah rabbim hakkında hayırlısını versin ismin ne duada ismin geçsin hep dua edicem rabbim sevinç göz yaşları dökmenin nasıp etsin
hiç bir ilaç kullanmadık,selamlar. eşiniz nerde hangi doktora ameliyat olacak ? Ameliyat öncesinde bir ilaçla ameliyata hazırlık yaptı mı doktorunuz ? Bir de sperm bulup dondurmak yerine neden sizi de tüp bebek tedavisine hazırladı ?
ankarada olucakEşiniz nerede hangi doktora ameliyat olacak?
Cnm sizde sorun neydi? Hormonlar nasıldı? Bizim fsh yüksek testesteron düşükKızlar selam, benim eşim de azosperm aslında sizden hiçbir farkım yok 6 senedir tedavi oluyor. Sıfırdan başladı şimdi elonge 4 seviyesine yani spermden bir önceki seviyeye geldi. Doktor bize şans veriyor. Tedaviye devam belli aşamaya geldikten sonra asla vazgrçmek yok...
Fsh yüksekti şimdi normal gidiyor. Pes etmek yok tatlım o kadar emek verdikCnm sizde sorun neydi? Hormonlar nasıldı? Bizim fsh yüksek testesteron düşük
kızlar dua edin eşim cuma sabahı ameliyat olcak hemde 2. defa hiç umudum yok ama eşim istiyor elimden birşey gelmiyor dua edin bize bulunmuycagını biliyorum sadece daha az sıkıntılı günleri atlatalım diye çünkü psikolojim yerinde
Merhaba arkadaşım eski yazılarınızı okuyamadim ben de bir zamanlar buralrda yazistim stresli gunler geçirdim ama sana ve diğer arkadaşlarıma moral vermek için yazmak istedim benim eşim de azospermi uzun sure bir sürü tedavi gördü ilaçlar kullandı sperm tahlillerinde bol sifirlar gorduk ama hiiiç yilmadik tedavisine devam etti bol dua ettik sabrettik 2 kez tese oldu ilkinden çıkan sonuca gore tedavisi belirlendi sonra 2.kez tese oldu tek tuk sperm çıktı ama bu sefer kaliteliydi çünkü tedaviye harfiyen uyduk bu arada ikimizde sağlıklı beslendik bu cok onemli..su an 1 kızımız varlütfen sabirli olun tedavinizi ihmal etmeyin moralinizi yüksek tutun sağlıklı beslenin bol bol dua edin ben bizim gibi zor günler geçiren herkese dua ediyorum
Azo sebebiniz neydi hangi doktorda tedavi oldunuz acabaMerhaba arkadaşım eski yazılarınızı okuyamadim ben de bir zamanlar buralrda yazistim stresli gunler geçirdim ama sana ve diğer arkadaşlarıma moral vermek için yazmak istedim benim eşim de azospermi uzun sure bir sürü tedavi gördü ilaçlar kullandı sperm tahlillerinde bol sifirlar gorduk ama hiiiç yilmadik tedavisine devam etti bol dua ettik sabrettik 2 kez tese oldu ilkinden çıkan sonuca gore tedavisi belirlendi sonra 2.kez tese oldu tek tuk sperm çıktı ama bu sefer kaliteliydi çünkü tedaviye harfiyen uyduk bu arada ikimizde sağlıklı beslendik bu cok onemli..su an 1 kızımız varlütfen sabirli olun tedavinizi ihmal etmeyin moralinizi yüksek tutun sağlıklı beslenin bol bol dua edin ben bizim gibi zor günler geçiren herkese dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?