Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hiç moralini bozma ,insalla hersey cok guzel olacak

selamlar. eşiniz nerde hangi doktora ameliyat olacak ? Ameliyat öncesinde bir ilaçla ameliyata hazırlık yaptı mı doktorunuz ? Bir de sperm bulup dondurmak yerine neden sizi de tüp bebek tedavisine hazırladı ?
Ben tüplere konulup donduralan sperm ile döllenen yumurtanin kalitesiyle , anındaa dollenen yumurtanın kalitesinin arasinda fark oldugunu dusunuyorum. Belki o yuzden olabilir

merhaba 6. ay önce bizde azospermiyle ilk karşılaştığımızda yıkılmıştık.herşey normal referans aralığındaydı.varikosel bizimde solda3 sağda 2 bende varikoselden olabilir diye ilk sol tarafı önce ameliyat ettirdik.6 ay geçti malesef hiç birşey değişmedi.tedaviye devam ediyoruz.buarada bizim fsh 9 du referans aralığındaydı ama doktorlara göre yüksekti.normali 4-5

kızlar ankarada erkek ınfertılıte panelı cftr-fmf gen analızı yaptıranınız varmı.nerde yaptırdınız acaba

kızlar dua edin eşim cuma sabahı ameliyat olcak hemde 2. defa hiç umudum yok ama eşim istiyor elimden birşey gelmiyor dua edin bize bulunmuycagını biliyorum sadece daha az sıkıntılı günleri atlatalım diye çünkü psikolojim yerinde olmuyor

İnşallah rabbim hakkında hayırlısını versin ismin ne duada ismin geçsin hep dua edicem rabbim sevinç göz yaşları dökmenin nasıp etsin

selamlar. eşiniz nerde hangi doktora ameliyat olacak ? Ameliyat öncesinde bir ilaçla ameliyata hazırlık yaptı mı doktorunuz ? Bir de sperm bulup dondurmak yerine neden sizi de tüp bebek tedavisine hazırladı ?
hiç bir ilaç kullanmadık,
doktorumuz dondurma için şöyle dedi, zaten umut az belki 1 tane bulacağız bunu tek başına değil zaten doku ile birlikte dondurmamız lazım kalitesi düşük te olabilir işimizi riske atmayalım dedi ,zaten hücre bulunmazsatüp bebek ücreti de almayacağım dedi

İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız. Tansel Kaplancan da mikrotese yaptıran var mi ? Nasıl bir doktor bilgisi olan paylaşabilir mi .

Kızlar selam, benim eşim de azosperm aslında sizden hiçbir farkım yok 6 senedir tedavi oluyor. Sıfırdan başladı şimdi elonge 4 seviyesine yani spermden bir önceki seviyeye geldi. Doktor bize şans veriyor. Tedaviye devam belli aşamaya geldikten sonra asla vazgrçmek yok...

Cnm sizde sorun neydi? Hormonlar nasıldı? Bizim fsh yüksek testesteron düşük

Kızlar merhaba benim eşimde 6 yıldır tedavi oluyor. En son elonge 4 çıktı. Pes etmek yok. Doktor şans veriyor. Yola devam

Merhaba arkadaşım eski yazılarınızı okuyamadim ben de bir zamanlar buralrda yazistim stresli gunler geçirdim ama sana ve diğer arkadaşlarıma moral vermek için yazmak istedim benim eşim de azospermi uzun sure bir sürü tedavi gördü ilaçlar kullandı sperm tahlillerinde bol sifirlar gorduk ama hiiiç yilmadik tedavisine devam etti bol dua ettik sabrettik 2 kez tese oldu ilkinden çıkan sonuca gore tedavisi belirlendi sonra 2.kez tese oldu tek tuk sperm çıktı ama bu sefer kaliteliydi çünkü tedaviye harfiyen uyduk bu arada ikimizde sağlıklı beslendik bu cok onemli..su an 1 kızımız var lütfen sabirli olun tedavinizi ihmal etmeyin moralinizi yüksek tutun sağlıklı beslenin bol bol dua edin ben bizim gibi zor günler geçiren herkese dua ediyorum

Azo sebebiniz neydi hangi doktorda tedavi oldunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…