Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız. Tansel Kaplancan da mikrotese yaptıran var mi ? Nasıl bir doktor bilgisi olan paylaşabilir mi .
Biz olduk gecen yil tansel bey ümit verdi ama maalesef bulunamadı varsa ben bulurum diyor kendine güveniyor bizim sorunumuz sadece fsh lh yüksekti iğnelerle düşürüldü round spermatid cıktı donduruldu iyi ki dondurulmuş rosi geldi çok şükür ama rosiyi tansel beyde yaptırmayı düşünmüyorum daha tecrübeli ellerde yaptırmak istiyorum

ne zaman tese oldunuz canım tansel bey tese de nasıl inşallah rosi ile gebelik olur canım hayırlısı ile

Dün gece ilk defa evlendiğim günden beri rüyamda kendimi hamile gördüm ilk defa o testlerde çift çizgiyi gördüm ultrason resminde ufak siyah noktayı gördüm büyük ihtimalle bilinçaltımın bana bir oyunu akşam izlediğim dizide adam azosperm karısı hamile oluyordu kocasından değil ama ordan heralde bilinçaltımda kaldı ama rüyamda eşim daha ben ona söylemeden hissedip çocuk odası hazırlıyordu sevinçten aglıyordu o kadar çok istedimki o rüyadan uyanmamayı ama uyanınca üzülmedim çünkü biliyorum mücadele edeceğiz biz şahane anne babalar olacagız sonuna kadar gideceğiz durmak yok pes etmek yok

amin inşallah canım rüyaların gerçek olur allah hayırlısıyla nasip eder.

bezdum canm hic korkma cok guzel gecicek insallah sperm bulundu diye haber verdiklerinde göz yaslarina bogulucaksiniz ❤ cok guzel bi duygu rabbim buradaki tum arkadaslarima yasatsin insallah

bezdum canm hic korkma cok guzel gecicek insallah sperm bulundu diye haber verdiklerinde göz yaslarina bogulucaksiniz ❤ cok guzel bi duygu rabbim buradaki tum arkadaslarima yasatsin insallah
umarım ki canı gönülden inanıyorum çıkacak Rabbim yüzümüze gülecek

Merhaba arkadaslar pazartesi gunu bizde gidiyoruz centrum ankaraya rosi uygulanacak insallah Rabbim isteyen bekleeyen herkese nasip etsinnn

Siz de sorun neydi bizde düşünüyoruz rosi uygulamasını eşiniz ameliyat oldu mu hiç. Blz de fsh yüksek testesteron düşük malesef.
Bizde de fsh yuksekti esim 2 yildir kaan hocada tedavi gordu bizi centruma yonlendirdi evet 1 kere kaan hocada tese oldu bakalim bundan sonrasi hayirlisi artik...

ne zaman tese oldunuz canım tansel bey tese de nasıl inşallah rosi ile gebelik olur canım hayırlısı ile
Biz baya araştırmıştık ama bulunamadı tansel bey cok ümit verdi bulunamayinca hayal kırıklığına uğradık tabi şimdiki aklım olsa centruma giderdim tese son çareniz olsun teseyle bulunamayinca daha kötü oluyor sonuçta her tese bir hasar bırakıyor bolgeye

Yazınız beni o kadar çok etkilediki yazmaktan alıkoyamadim kendimi çünkü bende ayni yollardan gectim bende ayni rüyaları gördüm uyandigimda icimde oluşan bosluk anlatilmaz yazini okuyunca birden o ana gittim canim icim o anki gibi yandı Allah en kisa zamanda sanada burada azospermiyle cebellesen bütün arkadaslarima da o rüyaların gerçeğini yaşatsın umudunuzu hic kaybetmeyin kızlar eğer mevla nasib ederse hic birsey engel olmaz bi şekilde nasibinz bulucak sizi şükür Rabbim bana 2 tese 4. Tup bebek denemesinde nasib etti meleğimi sizide sevindirsin tup bebekde her sorun kendince problem ama azosperminin zorluğunu ceken olarak ben cok iyi bilirim o ameliyatlarin sitresi döllenen ymurta kaliteleri ama diyorum ya nasib öyle güzel biseyki umudunu kaybettiğin anda mevla diyor ben varim kulum yanindayim şükürler olsun ona sığının en guzel limanimiz kizlar uzun oldu kusura bakmayin arkadaşın rüyası beni cok etkiledi

Çok teşekkürler yazınınız için umudumu yeşertti yazınız allah bizlerede nasip eder inşallah

Cnm rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun evladın inşallah. Sizde sorun neydi?

Cnm rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun evladın inşallah. Sizde sorun neydi?
Amin canim hamileyim daha cok yeni bizimde azospermi bi sebep bulunamadi doğuştandir dedi doktr hormonlar falan normaldi esim askerden geldikten sonra varikosel ameliyati olmus doktor kanallarini göremedim demis ya kapalidir yada yoktur demis 6 sene sonra tedavi icin basladik azospermi teşhisi kondu ilk tese ilac falan kullanmadan yapıldı sperm bulundu iyide denildi ama dollenme başarısız oldu 14 yumurtadan 1 orta kalitr embriyo oldu oda tutmamisdi zaten daha sonra tup bebek doktorum onlarin kalitesiz olduğunu yine ayni sekil olucağını soyledi esim 5 ay hormon iğnesi kullandi tekrar tese oldu bu defa 12 embriyo dollendi 2 taze 2 dondurulmus transfer oldum en sonunda pozitifi gördüm buraya yazma sebebim de bir parca olsun umut olmak cunku bende cok okudum burdan azospermi durumnda olanlari hamile kaln varmi acaba bir umut olur dir tek tek okuyodum azospermi ile anne olanlari duyunca icimde bi umut yeseriyodu yeniden

kanallarda bir sorun çıktımı tıkanıklık yada kanalların olmaması gibi bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…