yapılan her işlem bizleri biraz daha geri atıyor unutmamak lağzım. o yüzden son kararı inanarak vermek gerekiyor umudunuzu kırmayın ve hazır olduğunuzda Allaha sığınarak kafanız rahat bir şekilde o masaya yatın. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.bizden size tavsiye eşiniz hırsla kalkıp inş zararlı çıkmaz yani olumsuz olursa üzülmessiniz inşallah. biraz daha beklemekte fayda var rosi tekniği güzel bir teknik teknolojinin biraz daha ilerlemesini beklemekte fayda var. biz ikinci teseyi olduk ve üzüldük....
Allah analı babalı büyütsün siz azospermililerin şanslı kesimindensiniz benim eşim 4 yıldır her gün igne vuruyo bir sürü ilaç İçiyor ama hala sonuç alamadık ne zaman alırız allah bilir sizin adınıza sevindim darısı tüm azosperm hastalarına birde eşinizin azosperm nedeni neydi ?Merhaba ben ara ara bu sayfayı takip etmeye çalışıyorum ve aynı durumlari yaşadığım için ara ara da yazıyorum ki sizde umudunuzu kaybetmeyin diye benim eşimde azospermdi saniri doğuştan doktor öyle düşünüyordu ilk duyduğum günü hatirliyorumda o gün ölmek istedim sanırım. O kadar cok çocuk seven ben çocuğum olmayacagini öğrendim. Evet çok zor çok üzülüyor insan ama asla umutsuz olmayın. Ben de öyle yaptım ve inandım 1 sene tedavinin sonunda şimdi şükürler olsun ki 2 aylık ikizlerim varben 1 tane için uğraşırken rabbim 2 tane nasip etti. Ben hiç olmayacak diye düşünürken şimdi 2 çocuk annesi oldum hala inanmakta güçlük çekiyorum. Bakın sizi neler bekledigini bilmiyorsunuz onun için umutsuz olmayın. Bende her gün bu sayfada hep umutlu bişeyler okumak isterdim sırf onun için yazıyorum. Azospermi caresiz bir hastalık değildir. Sadece bir süreç gerekir ve sonunda mutlaka olcaktir. Ben tedaviye başladığımda bu hastaneden hamile olarak cikacam başka yolu yk diye başladım ve öyle de oldu çok şükür. Sizde gücümüzü kaybetmeyin ve inanin lütfen.
Merhaba Allahım analı babalı büyütsün inşallah adınıza çok sevindimMerhaba ben ara ara bu sayfayı takip etmeye çalışıyorum ve aynı durumlari yaşadığım için ara ara da yazıyorum ki sizde umudunuzu kaybetmeyin diye benim eşimde azospermdi saniri doğuştan doktor öyle düşünüyordu ilk duyduğum günü hatirliyorumda o gün ölmek istedim sanırım. O kadar cok çocuk seven ben çocuğum olmayacagini öğrendim. Evet çok zor çok üzülüyor insan ama asla umutsuz olmayın. Ben de öyle yaptım ve inandım 1 sene tedavinin sonunda şimdi şükürler olsun ki 2 aylık ikizlerim varben 1 tane için uğraşırken rabbim 2 tane nasip etti. Ben hiç olmayacak diye düşünürken şimdi 2 çocuk annesi oldum hala inanmakta güçlük çekiyorum. Bakın sizi neler bekledigini bilmiyorsunuz onun için umutsuz olmayın. Bende her gün bu sayfada hep umutlu bişeyler okumak isterdim sırf onun için yazıyorum. Azospermi caresiz bir hastalık değildir. Sadece bir süreç gerekir ve sonunda mutlaka olcaktir. Ben tedaviye başladığımda bu hastaneden hamile olarak cikacam başka yolu yk diye başladım ve öyle de oldu çok şükür. Sizde gücümüzü kaybetmeyin ve inanin lütfen.
tebrik ederim sizi tedaviyi nerde yaptırdınız acaba mikrotese doktoru kimdiMerhaba ben ara ara bu sayfayı takip etmeye çalışıyorum ve aynı durumlari yaşadığım için ara ara da yazıyorum ki sizde umudunuzu kaybetmeyin diye benim eşimde azospermdi saniri doğuştan doktor öyle düşünüyordu ilk duyduğum günü hatirliyorumda o gün ölmek istedim sanırım. O kadar cok çocuk seven ben çocuğum olmayacagini öğrendim. Evet çok zor çok üzülüyor insan ama asla umutsuz olmayın. Ben de öyle yaptım ve inandım 1 sene tedavinin sonunda şimdi şükürler olsun ki 2 aylık ikizlerim tevarben 1 tane için uğraşırken rabbim 2 tane nasip etti. Ben hiç olmayacak diye düşünürken şimdi 2 çocuk annesi oldum hala inanmakta güçlük çekiyorum. Bakın sizi neler bekledigini bilmiyorsunuz onun için umutsuz olmayın. Bende her gün bu sayfada hep umutlu bişeyler okumak isterdim sırf onun için yazıyorum. Azospermi caresiz bir hastalık değildir. Sadece bir süreç gerekir ve sonunda mutlaka olcaktir. Ben tedaviye başladığımda bu hastaneden hamile olarak cikacam başka yolu yk diye başladım ve öyle de oldu çok şükür. Sizde gücümüzü kaybetmeyin ve inanin lütfen.
Bahcecide teseyi ege bey yaptı tesekkurlertebrik ederim sizi tedaviyi nerde yaptırdınız acaba mikrotese doktoru kimdi
Umudnuzu kaybetmeyin inmemis testis sorunu vardiAllah analı babalı büyütsün siz azospermililerin şanslı kesimindensiniz benim eşim 4 yıldır her gün igne vuruyo bir sürü ilaç İçiyor ama hala sonuç alamadık ne zaman alırız allah bilir sizin adınıza sevindim darısı tüm azosperm hastalarına birde eşinizin azosperm nedeni neydi ?
Önce bitkisel kürler denedim Sperm bulduk ama gebelk olmadı en Son tese oldu embiyolara pgt yapıldı ve cok sukur olduMerhaba Allahım analı babalı büyütsün inşallah adınıza çok sevindim ❣benim eşim de 10 sene önce gördüğü kemoterapi kaynaklı azosperm, Hangi süreçlerden geçtiniz acaba, ne kaynaklıydı
Bende merak ediyorumkızlar merhaba, immatür germ hücre ne demekti ve en az kaç tane olması gerekiyordu?
Önce bitkisel kürler denedim Sperm bulduk ama gebelk olmadı en Son tese oldu embiyolara pgt yapıldı ve cok sukur oldu
[/QUO hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah bitkisel kür olarak ne kullandınız acaba
Bakırköy'de andromed laboratuar'ı var,orada ayrıntılı test yapılıyor.ayrıntılı sperm testi nerde yapılıyor her merkezde var mı ?
siz yaptırdınız mı canım daha önce. normal sperm testinde farkı ne nasıl inceleniyor nette bişey bulamadım da oyüzden soruyorumBakırköy'de andromed laboratuar'ı var,orada ayrıntılı test yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?