Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yapılan her işlem bizleri biraz daha geri atıyor unutmamak lağzım. o yüzden son kararı inanarak vermek gerekiyor umudunuzu kırmayın ve hazır olduğunuzda Allaha sığınarak kafanız rahat bir şekilde o masaya yatın. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Merhaba ben ara ara bu sayfayı takip etmeye çalışıyorum ve aynı durumlari yaşadığım için ara ara da yazıyorum ki sizde umudunuzu kaybetmeyin diye benim eşimde azospermdi saniri doğuştan doktor öyle düşünüyordu ilk duyduğum günü hatirliyorumda o gün ölmek istedim sanırım. O kadar cok çocuk seven ben çocuğum olmayacagini öğrendim. Evet çok zor çok üzülüyor insan ama asla umutsuz olmayın. Ben de öyle yaptım ve inandım 1 sene tedavinin sonunda şimdi şükürler olsun ki 2 aylık ikizlerim var ben 1 tane için uğraşırken rabbim 2 tane nasip etti. Ben hiç olmayacak diye düşünürken şimdi 2 çocuk annesi oldum hala inanmakta güçlük çekiyorum. Bakın sizi neler bekledigini bilmiyorsunuz onun için umutsuz olmayın. Bende her gün bu sayfada hep umutlu bişeyler okumak isterdim sırf onun için yazıyorum. Azospermi caresiz bir hastalık değildir. Sadece bir süreç gerekir ve sonunda mutlaka olcaktir. Ben tedaviye başladığımda bu hastaneden hamile olarak cikacam başka yolu yk diye başladım ve öyle de oldu çok şükür. Sizde gücümüzü kaybetmeyin ve inanin lütfen.

Allah analı babalı büyütsün siz azospermililerin şanslı kesimindensiniz benim eşim 4 yıldır her gün igne vuruyo bir sürü ilaç İçiyor ama hala sonuç alamadık ne zaman alırız allah bilir sizin adınıza sevindim darısı tüm azosperm hastalarına birde eşinizin azosperm nedeni neydi ?

Merhaba Allahım analı babalı büyütsün inşallah adınıza çok sevindim benim eşim de 10 sene önce gördüğü kemoterapi kaynaklı azosperm, Hangi süreçlerden geçtiniz acaba, ne kaynaklıydı

tebrik ederim sizi tedaviyi nerde yaptırdınız acaba mikrotese doktoru kimdi

Kızlar eşimin sperm testi sonucu.
Sayı 15 milyon , miktar 2 CC diyor.
sizce 1 cc mi 15 milyon ? Yoksa 2 cc mi ? Hiç açıklayıcı bir test değil,ayrıca likefaksiyon süresine bakar mısınız 2 saat nedir kızlar delircem moralim çok bozukkk

Eklentiler

• 5B6C214D-AE84-4680-9A7E-D08FAE4844A9.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 93
Umudnuzu kaybetmeyin inmemis testis sorunu vardi

Önce bitkisel kürler denedim Sperm bulduk ama gebelk olmadı en Son tese oldu embiyolara pgt yapıldı ve cok sukur oldu

Slm arkadaşlar, bizim eşi kemoterapi'den dolayı azosperm olanlar adında kurduğumuz bir whatsapp grubumuz var.Katılmak isteyenler varsa numaranızı özelden yazabilirsiniz.

Kizlar Bülent tıraş plazma tedavisi ile azosperm birine tedavi uyguladıklarını eşinin hamile olduğunu paylaşmış gördünüz mü

slm bülent tıraşın sekreteri ile görüştüm az önce plazma tedavisini sordum tese de bile sperm çıkmayan kişilerde olumlu sonuç almışlar bize de bazı testler söyledi onları yapıp gelin plazma tedavisi size uygun mu bülent hocamla görüşün dedi bu konuda bilgisi yada fikri olan var mı?testleri yapıp gitmeyi düşünüyorum.

tese yapıp mı tedavi yapıyorsunuz diye sordum şimdiye kadar yaptıkları kişiler zaten daha önce tese olmuş sonuç alamayan kişiler dedi. yeni bi yöntem bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…