Sebep tıkanıklık ise en kolay vaka sizsiniz aslında doğrudan tese ile sperm alınıp tup bebek yapabilirlerTıkanıklık önemli değil diyen doktor celalettin peru ise başka bir doktora daha gidin bizede önemli değil dedi 1 sene sonra baktı gelişme yok sebep tıkanıklık dedi
Hangi testleri istedi cnm. Bugun sabah cagla sikele cikmis bulent tiras bi arkadasim soyledi bana da ama isyerindeyim izleyemedim programi. Baska bir yerde de bununla ilgili yazi bulamadim yumurta rezervi az kadinlara uygulandigini yaziyorlar sadece. Gidersen lutfen bizi de bilgilendirir misinslm bülent tıraşın sekreteri ile görüştüm az önce plazma tedavisini sordum tese de bile sperm çıkmayan kişilerde olumlu sonuç almışlar bize de bazı testler söyledi onları yapıp gelin plazma tedavisi size uygun mu bülent hocamla görüşün dedi bu konuda bilgisi yada fikri olan var mı?testleri yapıp gitmeyi düşünüyorum.
Mesa yöntemini hormon değerleri normal olan başka bir rahatsızlıgı olmayan ve tıkanıklıktan şüpelendikleri hastalara uyguluyorlarArkadaşlar bu mesa yöntemi sanırım bi iğne ile doku alınıyormuş . Tese den farkı ne ? Doktorlar neden önce bunu yapmıyorlar bilgisi olan var mı?
hepatit b c hıv genetik test ultrason falan istedi bide hormon tahlilleri gidersek tabi ki haber veririmHangi testleri istedi cnm. Bugun sabah cagla sikele cikmis bulent tiras bi arkadasim soyledi bana da ama isyerindeyim izleyemedim programi. Baska bir yerde de bununla ilgili yazi bulamadim yumurta rezervi az kadinlara uygulandigini yaziyorlar sadece. Gidersen lutfen bizi de bilgilendirir misin
Cnm cevabın için çok teşekkür ederim. Bizim fsh yüksek testesteron düşük malesef biz birde fish testi yaptırdık onda da haploit hücre çıkmadıMesa yöntemini hormon değerleri normal olan başka bir rahatsızlıgı olmayan ve tıkanıklıktan şüpelendikleri hastalara uyguluyorlar
İnternetiniz varsa evde bugün kü programın tekrarı olabilir ordan izle istersenhepatit b c hıv genetik test ultrason falan istedi bide hormon tahlilleri gidersek tabi ki haber veririm
İnternetiniz varsa evde bugün kü programın tekrarı olabilir ordan izle istersenhepatit b c hıv genetik test ultrason falan istedi bide hormon tahlilleri gidersek tabi ki haber veririm
Neye baglı azosperm. Sebebi neArkadaşlar eşi azospermi olup varikosel ameliyatı sonrası ejekulatta sperme rastlayan var mı aramızda ? Varikoselin azospermide çok bi etkisi yok biliyorum ama son 1-2 yılda yayınlanan makalelerde azospermi tedavisinde eğer klinik varikosel seviyesindeyse mutlaka önce varikosel ameliyatı öneriliyor. Sonrasında 3. ve 6. ayda sperm testi verip, yine sperm bulunamazsa mtese'ye yönelin diyorlar. Eşim 2 ay önce azospermi olduğunu öğrendi, bir sürü doktora gittik ama hala bir tedaviye karar veremedik.
benim esimde ayni durumda bir tanesi inmemis testis.bekerken az da olsa cikus oluyormus simdi hic yokEşinde bebekken inmemis testise bagli azosperm olanlar bana yazabilirmi ?
Bizim cift taraflı en azindan sizin tek tarafliymis. Doktora gidiyormusunuzbenim esimde ayni durumda bir tanesi inmemis testis.bekerken az da olsa cikus oluyormus simdi hic yok
Herhangi bir sebep bulamadılar. Eşimin tüm değerleri normal çıkıyor. Testis hacmi, hormon değerleri, genetik testleri, inhibin b değeri vs her şey normal ancak sperm 0. Yapılması gereken tüm testler yapıldı. Küçükken yüksek ateşli bir hastalık geçirmiş, menenjit başlangıcı demişler ancak ilerlemeden penisilin tedavisiyle durdurmuşlar. Şimdiye kadarki tek sebep bu gözüküyor. Bir de çift taraflı varikosel var. Solda grade 3 sağda 2.Neye baglı azosperm. Sebebi ne
O zaman buyuk ihtimal atesli hastaliktir. Yada tikaniklik. Rabbim sifa versin insallah. Hani doktora gidiyorsunuzHerhangi bir sebep bulamadılar. Eşimin tüm değerleri normal çıkıyor. Testis hacmi, hormon değerleri, genetik testleri, inhibin b değeri vs her şey normal ancak sperm 0. Yapılması gereken tüm testler yapıldı. Küçükken yüksek ateşli bir hastalık geçirmiş, menenjit başlangıcı demişler ancak ilerlemeden penisilin tedavisiyle durdurmuşlar. Şimdiye kadarki tek sebep bu gözüküyor. Bir de çift taraflı varikosel var. Solda grade 3 sağda 2.
bizde de aynı tüm testler normal benim eşimde küçükken ateşlenmiş ama doktor bize o kadr etkilemez demişti bilmiyorum ki doğru mu dedi yalan mı artık güvenemiyorum doktorlaraHerhangi bir sebep bulamadılar. Eşimin tüm değerleri normal çıkıyor. Testis hacmi, hormon değerleri, genetik testleri, inhibin b değeri vs her şey normal ancak sperm 0. Yapılması gereken tüm testler yapıldı. Küçükken yüksek ateşli bir hastalık geçirmiş, menenjit başlangıcı demişler ancak ilerlemeden penisilin tedavisiyle durdurmuşlar. Şimdiye kadarki tek sebep bu gözüküyor. Bir de çift taraflı varikosel var. Solda grade 3 sağda 2.
Olacagini hayal et ve evrene pozitif bir enerji gonder. İnsallah olur. Senin icin dua edecegimEşim microtese ameliyatı olacak, aynı anda beni de hazırlayacaklar..
Tedavi için regl bekliyoruz.
Ama 2 gündür içimde bir mutsuzluk var sanki olmayacak gibi...
Tüm emeklerin boşa gitmesinden korkuyorum..
Allah ım hepimize dayanma gücü versin..
Olur mu sahi... Çok korkuyorum olmayacak gibi...Olacagini hayal et ve evrene pozitif bir enerji gonder. İnsallah olur. Senin icin dua edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?