- 15 Ekim 2015
- 395
- 153
- 53
- 34
Valla doktorda birşey dememiş ama biz 3 ay sonra iyi bir merkezde micro tese tüp bebek işlemine başlayacagız martta 24 ay olacak celalettine başlayalı ondan önce 1 senede antalyada bir ürologda tedavi gördü hiç tese olmadı artık zamanı geldi ya çıkacak yaçıkmayacak allah bilir artık celalettinin tek dediği senin şimdiye bu hormondegerleriyle spermlerin uçması lazımdı diyomuş başkada bişey demiyorCanım geçmiş olsun. Peki bu durumu neye bağlıyor doktor bişey demedi mi yada ilk tedaviye başladığınızda nasıldı hormonlar fsh filan.
ilk azosperm oldugunu ögrendiğimizde eşimin fsh ve lh düşük testesteron yüksektiCanım geçmiş olsun. Peki bu durumu neye bağlıyor doktor bişey demedi mi yada ilk tedaviye başladığınızda nasıldı hormonlar fsh filan.
Bizde sizle aynı durumdayız eşim artık ilaç kullanmak istemiyo nolacaksa olsun dedik mesa veya mikrotese düşünüyoruz artık bizde tüp bebek merkezleri arastırıyorum bize doktor tıkanıklık oldugu için dışarı çıkamıyo demişti birde yani yansıtmıyo spermiogram dediValla doktorda birşey dememiş ama biz 3 ay sonra iyi bir merkezde micro tese tüp bebek işlemine başlayacagız martta 24 ay olacak celalettine başlayalı ondan önce 1 senede antalyada bir ürologda tedavi gördü hiç tese olmadı artık zamanı geldi ya çıkacak yaçıkmayacak allah bilir artık celalettinin tek dediği senin şimdiye bu hormondegerleriyle spermlerin uçması lazımdı diyomuş başkada bişey demiyor
Evet bizde de tıkanıklıktan sperm testleri dogru sonuç vermiyor diyor ama bakalım ben micro teseyi tensel kaplancan yapsın istiyorum tüp bebegide aynur erşahin yapsın istiyorum ikisi farklı yerlerde bakalım nasıl bir araya getirecegizBizde sizle aynı durumdayız eşim artık ilaç kullanmak istemiyo nolacaksa olsun dedik mesa veya mikrotese düşünüyoruz artık bizde tüp bebek merkezleri arastırıyorum bize doktor tıkanıklık oldugu için dışarı çıkamıyo demişti birde yani yansıtmıyo spermiogram dedi
İnşallah çıkarda hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz bende bahçeciyi düşünüyorumEvet bizde de tıkanıklıktan sperm testleri dogru sonuç vermiyor diyor ama bakalım ben micro teseyi tensel kaplancan yapsın istiyorum tüp bebegide aynur erşahin yapsın istiyorum ikisi farklı yerlerde bakalım nasıl bir araya getirecegiz
İnşallah canımİnşallah çıkarda hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz bende bahçeciyi düşünüyorum
kızlar eşimin dün celoda randevusu vardı mart ayında tam iki sene tedavimiz olacak dün gitti eşim hormonları yine normal hatta baya iyi ama sperm testi %16 spermatid ilerleme olmuyor celoda bu hormonlara göre spermlerin fışkırması lazım bir 3 ay daha devam edelim sonra mesa yada micro tese olursun demiş bizde şubat gibi centrum a elongo testi yaptırmaya gidecegiz ama son çare kestircez gibi testisleri öyle görünüyor artık tesedede çıkmazsa bakacaz duruma
Evet bizde de tıkanıklıktan sperm testleri dogru sonuç vermiyor diyor ama bakalım ben micro teseyi tensel kaplancan yapsın istiyorum tüp bebegide aynur erşahin yapsın istiyorum ikisi farklı yerlerde bakalım nasıl bir araya getirecegiz
Merhabalar, bize gerek yok demişti doktorumuzMerhaba arkadaşlar bir sorum var, Mikro Tese ameliyatı öncesi semen testindeki gibi cinsel perhiz süresi var mı en az 3 en fazla 5 gibi ?
%16 Spermatit (12-15 um , 10-12 um, nadir 8-10 um)%84 spermatosit)Canim spermatidin detayları yazmıyor mu? Elongeler falan yok mu?
Tam kafamdaki şekilde ilerliyorsun canim sen de. Merakla bekliyor ve takip ediyorum seni. İnşallah yüzünüz güler, bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Lütfen bizi de haberdar et.
Geçmiş olsun. Genetik test bir ay kadar sürebiliyor biz istanbulda yaptırmıştıkSelamlar arkadaşlar, iki spermiogram testinden sonra dün benim de eşime azospermi teşhisi konuldu.
çok kısa bir süredir ankara'da yaşadığımız için devlet hastanesine güvenerek Etlik Zübeyde Hanım hastahanesi'ne gitmeye karar verdik. Konseyde genetik test yapılacağı söylendi. 1,5 aylık bir sürede sonuçlanıyormuş. Bu süreci bu hastahanede geçiren birileri var mı ? daha önce konuşulduysa da kusuruma bakmayın. çok entry olduğu için hepsini taramam mümkün değil
teşekkürlerMerhabalar, bize gerek yok demişti doktorumuz
evet genetik için süre doğru, sonrası için bir şey söylediler mi ?Selamlar arkadaşlar, iki spermiogram testinden sonra dün benim de eşime azospermi teşhisi konuldu.
çok kısa bir süredir ankara'da yaşadığımız için devlet hastanesine güvenerek Etlik Zübeyde Hanım hastahanesi'ne gitmeye karar verdik. Konseyde genetik test yapılacağı söylendi. 1,5 aylık bir sürede sonuçlanıyormuş. Bu süreci bu hastahanede geçiren birileri var mı ? daha önce konuşulduysa da kusuruma bakmayın. çok entry olduğu için hepsini taramam mümkün değil
Valla doktorda birşey dememiş ama biz 3 ay sonra iyi bir merkezde micro tese tüp bebek işlemine başlayacagız martta 24 ay olacak celalettine başlayalı ondan önce 1 senede antalyada bir ürologda tedavi gördü hiç tese olmadı artık zamanı geldi ya çıkacak yaçıkmayacak allah bilir artık celalettinin tek dediği senin şimdiye bu hormondegerleriyle spermlerin uçması lazımdı diyomuş başkada bişey demiyor
valla adını bile hatırlamıyorum ilk ürologun onu tavsiye etmem ama egemen bey var memorialde o iyi bir doktormerhaba antalya'da hangi doktora gitmiştiniz acaba ve memnun kaldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?