Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım geçmiş olsun. Peki bu durumu neye bağlıyor doktor bişey demedi mi yada ilk tedaviye başladığınızda nasıldı hormonlar fsh filan.
Valla doktorda birşey dememiş ama biz 3 ay sonra iyi bir merkezde micro tese tüp bebek işlemine başlayacagız martta 24 ay olacak celalettine başlayalı ondan önce 1 senede antalyada bir ürologda tedavi gördü hiç tese olmadı artık zamanı geldi ya çıkacak yaçıkmayacak allah bilir artık celalettinin tek dediği senin şimdiye bu hormondegerleriyle spermlerin uçması lazımdı diyomuş başkada bişey demiyor

Bizde sizle aynı durumdayız eşim artık ilaç kullanmak istemiyo nolacaksa olsun dedik mesa veya mikrotese düşünüyoruz artık bizde tüp bebek merkezleri arastırıyorum bize doktor tıkanıklık oldugu için dışarı çıkamıyo demişti birde yani yansıtmıyo spermiogram dedi

Evet bizde de tıkanıklıktan sperm testleri dogru sonuç vermiyor diyor ama bakalım ben micro teseyi tensel kaplancan yapsın istiyorum tüp bebegide aynur erşahin yapsın istiyorum ikisi farklı yerlerde bakalım nasıl bir araya getirecegiz

İnşallah çıkarda hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz bende bahçeciyi düşünüyorum

Merhaba bizde şu an sizinkiyle aynı süreçten geçiyoruz hormon normal fiziki muyane normal ultrason normal genetik sonuçlarını bekliyoruz sizinkinin nedeni belli oldu mu sperm bulundu mu tese oldunuz mu bana yardımcı olun

Canim spermatidin detayları yazmıyor mu? Elongeler falan yok mu?

Tam kafamdaki şekilde ilerliyorsun canim sen de. Merakla bekliyor ve takip ediyorum seni. İnşallah yüzünüz güler, bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Lütfen bizi de haberdar et.

Merhaba arkadaşlar bir sorum var, Mikro Tese ameliyatı öncesi semen testindeki gibi cinsel perhiz süresi var mı en az 3 en fazla 5 gibi ?

Selamlar arkadaşlar, iki spermiogram testinden sonra dün benim de eşime azospermi teşhisi konuldu.
çok kısa bir süredir ankara'da yaşadığımız için devlet hastanesine güvenerek Etlik Zübeyde Hanım hastahanesi'ne gitmeye karar verdik. Konseyde genetik test yapılacağı söylendi. 1,5 aylık bir sürede sonuçlanıyormuş. Bu süreci bu hastahanede geçiren birileri var mı ? daha önce konuşulduysa da kusuruma bakmayın. çok entry olduğu için hepsini taramam mümkün değil

%16 Spermatit (12-15 um , 10-12 um, nadir 8-10 um)%84 spermatosit)
sperm sonucumuz bu elongo falan yok daha malesef

Geçmiş olsun. Genetik test bir ay kadar sürebiliyor biz istanbulda yaptırmıştık

evet genetik için süre doğru, sonrası için bir şey söylediler mi ?

merhaba antalya'da hangi doktora gitmiştiniz acaba ve memnun kaldınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…