Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üzülme kardeşim rabbim hayırlı sonuçlar versin maden girmişsin bir yola ben doğru olanı yazdım ama arkadaşımızın yazdığı gibi seninki iyi olur inşaallah ama Kaan Aydos a zerre güvenmiyorum para için herşeyi yapabilecek doktor ben Allah havale ettim.bizim için hiç çocuğunuz olmaz dediği eşimde sperm çıktı Allah celalettin hocamızdan razı olsunsen inan tevekkül et kendini inandır olacak de bol havus suyu iç avokoda ye rosi den sonra kendin bile inanmazsan olmaz kardeşim ama yolun basindaysan rosi için baslamadiysan celalettin hocamıza git derim Instagram dan bak hastalarının sonuçlarını neler neler çoğu da Kaan Aydos Tansel vs doktorların kesip biçtiği hastalarla dolu ah ne deyim hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
 
Bizimki 16 yol önce alınan kemoterapi ve radyoterapiye bağlı. Rabbim hayırlısını verir inşallah. Dualarım sizinle
 
Bizimki 16 yol önce alınan kemoterapi ve radyoterapiye bağlı. Rabbim hayırlısını verir inşallah. Dualarım sizinle
Hocamızın öyle birçok hastası var eşim tegram gurubunda oradaki hastalarından biliyorum sizin daha çabuk olur amin kardeşim sonuçları yazacağım sizlere
 
gönlünü ferah tut, doktorlar gerekeni yapar, herkesin metabolizması aynı değil farklı sonuçlar olur, biz de aynı durumdayız, ALAN ALLAH VERECEK OLAN ALLAH, ALLAH'A SIĞIN, O İSA'YI BABASIZ YARATTI. O NE DERSE O OLUR. FERAH OL.
 
Elde var dediğiniz bizimde Kaan Aydos sayesinde 0 ri caktik maddi manevi. 1.5 yıldır celalettin Peru hocamızn tedavisindeyiz sizin ota çöpe para vermeyin dedikleriniz vesilesi ile bizim kök hucremiz bile yok Ken sperm çıkışımız oldu.nasibi olmayanlarsiniz. Adam prof güvendik inandık işinin ehli dedik 6 ay tedavisinde olduk FSH 95 di 105 çıktı normal dendi üstüne hadi birde tese bı dünya para aldı sonra başından savar gibi mail attı sizin kök hücre niz yok Kıbrıs sperm bankası na gidin.yada evlat edinin diye. Siz neden bahsediyorsunuz çeken yaşayan bilir Allah'a havale ediyorum Kaan Aydos u. Ocak 3 de tubbek baslicaz celalettin Peru hocamızın vesilesi ile.
 
Şahsen ben Kaan Aydos dan o kadar darbe yedikki bizim gibi kimse olsun istemiyorum. Bizim gibi umutsuz olanlar çok onlara umut olmak için yazıyorum ve bir çok hasta ile tanıştım çoğu da bilinçsiz tese olmuş hastalar.
 
Bunlari ben size mi yazdim hanimefendi aylar sonra size ne oldu da gocunuyosunuz
 
Tartışarak bir yere varamazsınız. Buradaki herkes dokunsanız bin ah işiteceğiniz durumda kırıcı olmayalım. Amaç kimseyi kötülemek değil biz Kaan hocada tedavi olduk olmadı ve olmaz dedi, evlatlık deneyin dedi bitti. Rabbim derman verdiyse çaresi vardır inşallah . Hepimiz hakkında hayırlısını versin ve rabbim bizlere çıkış yolu versin . Celaleddin hocaya gideceğim belki orada da olmayacak veya olacak ama olumsuz olsa da biz çare aramaya devam edeceğiz
 
Kapanan konuyu isitip isitip onumuze surmesinler ozmaan yani. Bazilari durumu sahsi algiliyor
 
Bana yazma ozaman git sana soru sorana yaz arkadasim. Kullugunda allahla aranda olsun. Allah herkese hayirlisini versin dedigin gibi.
O zaman umut olacak birini karalamayin bilip bilmeden niye ot çöp diyorsunuz ben hocamızın verdi sizin otcop dediklerinizle anne olacağım vesilesi ile tamam kimse dört dörtlük değil ama karalamak çok kolay başkalarına vesile olacağınıza bilmeden karalamak çok kolay. Yaşayan bilir ömrüm boyunca Kaan beyin bize yaptıklarını yasattiklarini unutmayacam o halı umutsuzluk maddi manevi zararı sen yaşadın mı? Gidin siz de kendinizle vicdaninizla uğraşın...
 
Ot çöp çünkü. Gidip aylık 1000 tl ota vereceğinize bir ürolog a gidin
 
Ot çöp çünkü. Gidip aylık 1000 tl ota vereceğinize bir ürolog a gidin
Önceki yorumları okumadınız sanırım kardeşim.biz ilk Kaan Aydos prof. Üroloji hocasına gittik sonuç Kıbrıs sperm bankası evlat edinin.maddi manevi çok yaraladı bizi onun tedavisi. Sizin ot çöp 1000 TL diyorsunuz kucumsuyorsunuz belki ama bizim kök hücre bile yoktu celalettin hocamıza 1.5 yıl tedavisindeyiz ne derse umutla yaptık çünkü çok guvendigimiz işinin ehlinden büyük darbe yedik.ve dört elle sarıldık ve birkaç gün önce sperm çıkışı oldu eşimden azo sperm olarak basladik. Bilmeden yaşamadan ot çöp küçümsemeyin birçok hasta sizin kucumsediginiz ot çok dedikleriniz le kısa zamanda çocuk sahibi oluyor bunlardan biride biziz. Siz inanın inan mayın size kalmış. O otları yaratan rabbim şifa verende O. Bunu doğru tedaviye çevirip hastalarına umut olan celalettin Peru hocamıza binkez teşekkür ederim.
 
Hanımefendi, nedense peru Ya giden doktorlar daha önce ürologlar gidiyor. Bu ürologlar bu kişilere
1. Sperm bankasına gidin diyor.
2. Dalga geçiyor.
3. Herkesin çocuğu olur senin asla olmaz diyor
4. Tese yapıyor kesip biçip suratına bakmıyor.
Tüm ürologlar çok çok kötü nedense.
Ben açıkçası hiç bir şey anlamadım. Neyse inşallah akli selim insanlar bir süzgeçten geçirir de doğru tedavi yöntemini doğru kişide bulurlar.
 
Bir de yazıları okuyorum. Buraya gelip bilgi paylaşımı yapılması gerekiyor. Birileri sürekli gelip peruyu övüp diğer doktorları aşağılıyor, diger doktorlar tarafindan harekete maruz kaldıklarını söylüyor, hiç bir doktorun tedavi edemediği şeyi perinin ettiğini iddia ediyor.
Yanı burada hastalığı değil sadece peruyu konuşuyor.
Lütfen alternatif tip yöntemlerini övüp durmayın. Insanları yanlış yönlendirmeyin.
 
Bence burada tedavi yöntemleri sorunlarımızı konuşalım.cozum bulan hamile kalan varsa onlar asıl başarılı bir sonuçtur.
Bu kişiler nasıl tedavi olmuş sorunları neymiş nasıl düzelmiş onları dinleyelim
 
Sizde aynı şeyi yapıyorsunuz o arkadaş yaşadıklarını anlatıyor sizde Kaan aydosu alttan korkuyorsunuz o da tedavisinde sonuç almış doktorunu. Tek farkiniz sen tanımadan bir doktora ne kadar kötüde olsa kötülemek o kardeş de yaşadığından dolayı Kaan beyi suclamak. Sizin bir doktora saygısız şeylerle suçlamak hoş değil. Herkez istediğine gider. Herkez tavsiyesini yazar siz çok yanlış yonlendiriyorsunuz. O kardeşin diğer yorumlarını okudum çok yaralanmış belli sizi bilmiyorum.
 
Gerçekten çok üzüldüm kardeşim inşaallah hayırlı sonuçların olur bebeğin kucana alirsin.instigramdan baktım gerçekten sonuçlar harika Allah nasip ederse yarın bizde c.p dan randevu alacağız gorumcemle beraber o da gidecek. Kaan beyi duymuştum bir çok yorum var sizin gibi madur olan Allah herkesin yardımcısı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…