Merhaba arkadaslar persembe günü transferim oldu rosi yaptirdik bakalim hayirlisi insallah burdan yazmaya devam edicem olumlu yada olumsuz..
Hadi inş tutar. Biz de onun icin hazırlanıyoruz uzun zamandır iğne hap vs kullandı eşim. En son doktor chorimon 5000 iğne verdi 3 ay kullan sonra rosiye geccez dedi ama bakalım inş hepimizhayırlı sonucları alırız.Merhaba arkadaslar persembe günü transferim oldu rosi yaptirdik bakalim hayirlisi insallah burdan yazmaya devam edicem olumlu yada olumsuz..
Amin insallah butun bu surecte olan herkesin Rabbim yardimcisi olsun...Hadi inş tutar. Biz de onun icin hazırlanıyoruz uzun zamandır iğne hap vs kullandı eşim. En son doktor chorimon 5000 iğne verdi 3 ay kullan sonra rosiye geccez dedi ama bakalım inş hepimizhayırlı sonucları alırız.
Merhaba evet kaan aydosta 2 yildir tedavi gordumerhaba. Eşinizde spermatid çıkışı var mıydı ? Yoksa herhangi bir tedaviyle mi o seviyeye geldiniz ?
Hangi ilaçları kullandınız acaba siz ?Amin insallah butun bu surecte olan herkesin Rabbim yardimcisi olsun...
Hayir canm oyle biseye gerek yok olsa bize soylerlerdiMerhaba arkadaşlar bir sorum var, Mikro Tese ameliyatı öncesi semen testindeki gibi cinsel perhiz süresi var mı en az 3 en fazla 5 gibi ?
Rosi en son çare TV de izlemiştim sancısı çok az tutan var ama tedavi olun.benim eşimde azo sperm hastasiydi Kaan Aydos gittik o bizi mehvetti birde tese yaptı FSH mız 105 deyken.bize sizin kök hücre bile yok sperm bankası na gidin dedi. Bende bu sitede celalettin Peru hocamızı buldum 1.5 yıldır tedavisindeyiz ve 4 gün önce sperm çıkışı oldu tavsiye ederim hocamızı tevekkül etmek sabırla rabbim herkese nasip etsinSiz de sorun neydi bizde düşünüyoruz rosi uygulamasını eşiniz ameliyat oldu mu hiç. Blz de fsh yüksek testesteron düşük malesef.
Kesinlikle çok hasar bırakıyor bizi de Kaan Aydos yaptı mahvetti onun için yazdığım yorumlardan önceki hesabım kapandi. Biz yandık siz yanmayın.Biz baya araştırmıştık ama bulunamadı tansel bey cok ümit verdi bulunamayinca hayal kırıklığına uğradık tabi şimdiki aklım olsa centruma giderdim tese son çareniz olsun teseyle bulunamayinca daha kötü oluyor sonuçta her tese bir hasar bırakıyor bolgeye
Kardeşim para için resmen kasap olmuslar ne yazikki sizde bizim gibi olmuşsunuz Kaan Aydos yaptı bizide . Celalettin Peru tedavisindeyiz 1.5 yıldır 4gun önce sperm çıkışımız oldu kök hücre mız bile yoktu.instigram dan bak celalettin Peru diyeTedavi yapmadi direk mikro tese amaliyati oldu esim ve sperm cikmadi dedi amaliyat olali 1 hafta oldu
Canım bizde celalettin Peru hocamıza gidiyoruz 1.5 yıl oldu %7 spermatid vardı icaz diye bı ilaç aldık hocamız tavsiyesi olarak ek bitkisel maliyeti yüksek eşim 1.5 ay oldu kullanali sperm çıkışı oldu çok şükürkızlar eşimin dün celoda randevusu vardı mart ayında tam iki sene tedavimiz olacak dün gitti eşim hormonları yine normal hatta baya iyi ama sperm testi %16 spermatid ilerleme olmuyor celoda bu hormonlara göre spermlerin fışkırması lazım bir 3 ay daha devam edelim sonra mesa yada micro tese olursun demiş bizde şubat gibi centrum a elongo testi yaptırmaya gidecegiz ama son çare kestircez gibi testisleri öyle görünüyor artık tesedede çıkmazsa bakacaz duruma
Azo sebebiniz nedirCanım bizde celalettin Peru hocamıza gidiyoruz 1.5 yıl oldu %7 spermatid vardı icaz diye bı ilaç aldık hocamız tavsiyesi olarak ek bitkisel maliyeti yüksek eşim 1.5 ay oldu kullanali sperm çıkışı oldu çok şükür
Bizim başta zaten azo sperm hastasiydik. 1yil %100lokasit gittik çok şükür şuan sperm çıktı. Eşimin hormonları çok yüksek di fsh105 di. Testesteron 230du çok düşüktü.testisleri çok küçük tü şuan elhamdülillah herseyimiz normal vesile olan hocamız doktorumuz celalettin hocamızdan razı olsun.Azo sebebiniz nedir
Valla kardeşim 2017 Kasım ayında Kaan Aydos tedaviye başladık bizimde sizin gibi tedavimiz olumsuz oldu birde bizi mikro tese yaptı aynı size dediği gibi bize Kıbrıs sperm bankası na gidin dedi.cocunuz olması imkansız dedi.o kadar üzüldüm ki anlatamam ve buradan onun için yazdıklarım yüzünden hesabım iptal oldu biz madur olduk sırf para için bizi umutlarimizi çaldı Allah havale ediyorum .ve bu forum da celalettin Peru hocamızı buldum 2018 Mayıs ayında tedaviye başladık çok zor iki taraflı sıkıntımız vardı hormonları çok kotu idi birde üstüne tese. Tevekkül ettik hocamız ne dedi ise yaptık inandık biryil %100 lökosit gittik ve birbucuk yılda o Kaan Aydos a kapak olsun kök hücre bile yok dedi eşimin sperm cikisi oldu. Instagram da bakın kardeşim hocamızın hastalarına neler yaptıklarına biz vesile olalım size seni çok iyi anlıyorumArkadaşlar merhaba. Bizde de kemoterapiye bağlı azospermi teşhisi var. Maalesef micro TESE olduk sonuç sıfır. Kaan hocaya gittik 6 ay ilaçlar sonrası fısh testi ve Kaan hoca markırlarınız olumsuz devam etmenin bir anlamı yok eşinizle görüşün evlatlık veya kök hücreyi bekleyin dedi. Hayallerim yıkıldı bizim gibi olup da çare bulan var mı ? Kromozom 46xy çıktı ve Y mikrodelasyonu (-) negatif çıktı.
Herkes için Farklı olabilir. Yanlış anlamayın yapılan tedavi bizim için uygun olmadı veya işe yaramadı. Size de yaramayacak değil. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızmrb eşim 2 hafta önce ikinci kes tese ameliyatı oldu rosi yöntemi deniycekmiş doktor ankarada yaptırıcaz doktor kaan aydos bu arada ben tutucagını düşünmüyorum açıkcası rosi yönteminede inanmıyorum ama burda doktor hakkında sürekli okudugum kötü yorumlar beni dahada kötü etkiledi çok korkuyorum bunu size anlatamam tüp bebek deniycez tutmuycak biliyorum ama tutmagını görünce napıcam bilmiyorum içimi bir korku kapladı napıcam bilmiyorum yoruldum artık 4 senedir sürekli bir insan aynı şeyi düşünürmü çok yoruldum artık ve çok korkuyorum şu an tüp bebeği denemek bile istemiyorum inanın çünkü tutmuycanı biliyorum ama tutmadığını görünce dahada yıkılıcam 1 haftadır kabuslar görüyorum sürekli allah yardımcımız olsun
İnşallah biz de gideceğiz hocamızın yanınaValla kardeşim 2017 Kasım ayında Kaan Aydos tedaviye başladık bizimde sizin gibi tedavimiz olumsuz oldu birde bizi mikro tese yaptı aynı size dediği gibi bize Kıbrıs sperm bankası na gidin dedi.cocunuz olması imkansız dedi.o kadar üzüldüm ki anlatamam ve buradan onun için yazdıklarım yüzünden hesabım iptal oldu biz madur olduk sırf para için bizi umutlarimizi çaldı Allah havale ediyorum .ve bu forum da celalettin Peru hocamızı buldum 2018 Mayıs ayında tedaviye başladık çok zor iki taraflı sıkıntımız vardı hormonları çok kotu idi birde üstüne tese. Tevekkül ettik hocamız ne dedi ise yaptık inandık biryil %100 lökosit gittik ve birbucuk yılda o Kaan Aydos a kapak olsun kök hücre bile yok dedi eşimin sperm cikisi oldu. Instagram da bakın kardeşim hocamızın hastalarına neler yaptıklarına biz vesile olalım size seni çok iyi anlıyorum
Allah'ım sizede hayırlı sonuçlar nasip etsin.aminİnşallah biz de gideceğiz hocamızın yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?