Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne kadar kotusunuz dini güzel sözlere bile hakaret ediyorsunuz ne kadar yazık! Herkesin tercihi hakaret ediyorsunuz.

Bizde perunun hastasıyız.peru ilaç iğne yazıyor reçetemizi uyguna alabilelim diye raporda çıkartıyor.bizde profesörlere gittik tese dediler olmadık.doğal çıkış için uğraşıyoruz.başına gelmeyen anlayamıyor.eğer eşim ürologların dediği gibi tese olsaydı hasar görmüş bi şekilde tedavi olacaktı.
Ürologların hepsi önce tese yapalım çıkmazsa sonra tedavi tekrar tese diyor.yani ezberbozan peru olduğu için herkesin dilinde peru var.Açıkcası ben perunun bu kadar popüler olmasını istemiyorum.çünkü gittiğimizde saatlerce sıra bekliyoruz.aradığımızda meşgul oluyor vs.çok hastası olursa bize zaman ayırma durumu azalır diye düşünüyorum.Ama herkesinde faydalanmasını tabiki isterim

Hanımlar,
topikte adı geçen doktorlar kimdir bilemem, sizlerin bebek sahibi olmak için maddi manevi yaşadıklarınızı da bilemem, en azından sizin kadar bilip anlayamam ama kadınım hislerinizi anlamaya çalışabilirim, üzüntünüze ortak olabilirim ve dilerim yaşadığınız bunca üzüntü ve stresin mükafatı olarak hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz

Yalnız sizlerden rica ediyorum yaşadıklarınıza ve kucağınıza almayı istediğiniz bebeklerinize odaklanın, burada herhangi bir doktoru öveceğim derken diğerini karalamak hem hoş olmuyor hem de Bir kimsenin Onur, Şeref ve Saygınlığını, kişiler arasındaki itibarını zedelediği gerekçesiyle TCK Madde 125'e göre suçtur.

Ayrıca 6098 sayılı TBK(Türk Borçlar Kanunu) 57. maddesi Haksız Rekabetle ilgili bir madde olup Gerçek olmayan haberlerin yayılması veya bu tür ilanların yapılması ya da dürüstlük kurallarına aykırı diğer davranışlarda bulunulması yüzünden müşterileri azalan veya onları kaybetme tehlikesiyle karşılaşan kişi, bu davranışlara son verilmesini ve kusurun varlığı hâlinde zararının giderilmesini isteyebilir." der, burada X bir doktor hakkında ispat edemeyeceğiniz ve karalamaya girecek, kanunen de suç sayılıp hakkınızda yasal yaptırımların olabileceği iddiaları yazmamalısınız.

Saygılarımla.

Ben de bunu diyorum. Tüm ürologlari asagilamanin bir doktoru ovmenin nedeni ne olabilir diyorum.

Ben de bunu diyorum. Tüm ürologlari asagilamanin bir doktoru ovmenin nedeni ne olabilir diyorum.
Kimseyi ovmemiş ve kimseyi yermemiş. Skıntı yasadığı olay ile feraha kavuştugu olayı anlatmış. Bu çok normal. Burda herkes tecrubelerini paylasiyor. Kötü yada iyi. Ise yarar yada yaramamış. Herkesin aklı mantığı var. Kimse kimseyi yonlendiremez. Bizde celalettin hocanın hastasiýız. Rabbime hamd olsun esimi kestirip biçtirtmedim. Herkesin dusuncesi farklı. Bu kadın celalettin hocada sifa bulmus kii herkesin derdine derman olmak icin sesini duyurmak istemis. Ben burda bi art niyet goremedim. İci yanan bir kadının bi nebzede olsa diger insanlara yardımcı olmak istedigini gördüm.. sürekli ürologları yüceltip celalettin hocayi aşagılayan hanımefendi. Bu sorum sizee ? Madem doktorlari asagilayan insanlara kiziyorsunuz , sizin yaptiginiz ne ?

Yani bu tür tartışmalara anlam veremiyorum. Buraya umutlar için geldim ama millet derdini bırakmış ne için tartışıyor. Amaç doğruyu yanlışı bulmak, denersin olmaz Rabbim başka kapı açar . Amaç kimseyi kötülemek değil bana bu tedaviyi yaptı derdim şu idi ama olmadı yorumları yapılmalı ki biz de ortak derdi olanlar ona göre bir yön çizelim

Hanımefendi. Konunun uzmanı ürologlar olduğu için bir de urologla görüşün diyorum. Şifalı otlarla tedavi olunmayacagini söylüyorum. Yoksa istediğinize gidin istediğinizde tedavi olun ya da bir ota 1000 tl para verin beni çok ilgilendirmiyor bu durum.
Dışı ağrıyan birine nasıl dış doktoruna git dersek ürolojik sıkıntısı olan birine de urologla görüşülmesini tavsiye ediyorum.
Herkesin düşüncesi farklı. Isteyen istediğine gider. Amaç sonuca ulaşmak. Umarım herkes sonunda amacına ulasir. Koru körüne birini savunmak doğru gelmiyor bana. Tıkanıklığın ilaçla açılmayacağını 3 ayrı urologtan öğrenmiş biriyim. Verilen otla ya da ilaçla kistin gidemeyeceğini ürologlar söyledi. Tedavi değil ameliyat önerildi. O nedenle sorunun tespiti için en azından bir urologla görüşmem yararlı olacaktır.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sorunun nedeni ne kim hangi tedaviyi uyguladı. Bu tedaviyle kim çocuk sahibi oldu. Aslında bunun için var burasi

Tıkanıklik kist varikosel inmemis testis vs... bu rahatsizliklar icin zaten celalettin hoca ürologa gidilmesini söylüyor. Bu problemler cozuldukten sonra hla sperm sifirsa tedavi ediyor. Umarım anlatabilmişimdir

Maşallah celalettin hocanın internet ekibi müthiş çalışıyor. Her forumda her watsapp grubunda varsınız. Ve size göre tek doğru perunun yolu. Burda kötülediğiniz adam, kaan aydos türkiye nin en önemli ürologlarından, hatta bir çok ürologun da hocası. Ha tedavi yöntemini ben de tasvip etmiyorum o ayrı. Ama adamı kötülemenin de bi anlamı yok. Peru hocanın tedavisi uzun ve pahalı, 2 yılda ortalama 25-30bin civarı para harcamanız lazım. Maddiyatın yanında bu kadar uzun süre alınan hormonların vücuda etkilerini de konuşmak lazım. Mesela göğüslerinde kistler oluşan Peru hastalarından, karaciğer değerleri düşenlerden hiç bahsedilmiyor. Çünkü o meşhur telegram grubunda bunu yazdığınız anda engelleniyorsunuz. Ama labarotuvarı çok iyidir, Peru ya gitmeseniz bile andromed de mutlaka örnekleri verin derim. Açıkçası burda herkes başından geçeni tecrübe ettiğini yazmakta özgür. Ancak bazı arkadaşlar insanlarının gözüne sokar gibi, aynı şeyi sürekli yazınca haliyle irite oluyorsun. Bi arkadaşın kaç ay önce yazdığı mesajı alıntılayıp yazmanın hiçbir mantığı yok. Reklam yapılacaksa foruma reklam veriliyordur herhalde fakat Peru nun reklama ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum kliniği sürekli dolu çünkü.
Forumlarda sürekli yazarak bence celalettin hocaya zarar veriyorsunuz bence. Mesela tansel hoca yaptığı mteselerin yarısında sperm buldum diyor, ama hiç tansel hoca hakkında bu kadar mesaj yazıldığını görmedik. Ya da Ankara dan ilhami hoca,ki o da mtese ye karşıdır, belki forumda adı bile geçmemiştir. Konu Peru dan ziyade, sizin sürekli diğer doktorları kötüleyip Peru yu övmeniz bence. Daha önce dediğim gibi, hocanın reklama ihtiyacı yok.

Yine topiğe girmek zorunda kaldım lakin hala aynı tartışma devam ediyor yine yazmaya mecbur kaldım.

Çok haklısınız, hiçbir doktor kötülenmemeli, doktorlar bir hastasında yakaladığı başarıyı başka bir hastasında yakalayamayabilir, bu onları kötü bir doktor yapmaz çünkü her birimizin tedavilere verdiği yanıt farklıdır, eminim konuda adı geçen tüm doktorlar alanında başarılı insanlardır, ki öyle olmasa hiçbirinin yüzlerce hastası olmazdı.

Umarım hepinizin tedavileri sonuç verir ve yüzünüzü güldürür.

Maşallah celalettin hocanın internet ekibi müthiş çalışıyor. Her forumda her watsapp grubunda varsınız. Ve size göre tek doğru perunun yolu. Burda kötülediğiniz adam, kaan aydos türkiye
amin

Kızlar umudumuzu kaybetmeyelim. Muhakkak güzel sonuçlara ulaşacağız. Bastan sona tüm yazışmaları okudum. Çoğu kişi hamile kalmis. Kalan da gitmiş. O nedenle umutla dolu olmaliyiz

İyi düşün iyi olsun

bizde bugun ögrendik, esim azospermi.
Bu sekilde hamile kalabilen var mı?
Tıkanıklığa bağlı mı yoksa genetik mi henüz bilmiyoruz, yarın belli olacak.

Merhaba arkadaslar daha once yazmistim 19 aralikta rosi uygulanmisti bugun kan testi yaptirdim negatif sonuc nasip deyilmis bu surecte olan herkesin Allah yardimcisi olsun...

Merhaba arkadaşlar ..rosi yöntemiyle 8 yumurtadan 7 si döllendi .4. Güne 4 tane embriyom geldi.4.gün 2 tanesi 30 aralıkta transfer edildi.kalan 2 tane embriyo gelişmediği için dondurulmadı.ocağin 11 inde kan testim var hepinizden dualarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…