Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok sağol Rabbim herkeze burdaki arkadaşlarımızada nasip etsin inş bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur.bende temmuzda balıcam eşin m.tese olurken ben hastaydım geç olsunda güç olmasın 1ay daha bekliriz inş herşey herkez için yolunda gider

inş seninde mücdeli haberlerini alırız.senin yazdıklarından güç aldım .inş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

canım çok sevindim allahım bebeğini kucağına almayoıda nasip etsin inşallaha
belgincim gez bakalım kafanı dağıt iyi olur iyi tatillere canım

asi tatlım ne güzel bir haber allahım bebeğinide nasip etsin inşallah bu il tesemiydi sizin

herkese çok teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hepimizin yüzü güler hepimiz geleceğin anneleriyizdir inşallah .. eşimin abisi ve ablası var istanbulda yer problemimiz yok. eğer tanıdık olmasaydı uçakla gelir giderdik otelde kalırdık bizim işimiz mesa da dahil (küçük bi operasyon zaten mesa) 1 günde bitti.. artık tüp bebeğe hazırlanıp tekrar gelicez istanbula .. çalışıyorum işlerimi falan ayarlamam lazım tabi parada :)

amin inşallah hepimiz alırız.ilk m.tese ,8 sene önce tese olmuş eşim bulunamamıştı

ASi canim esin önceden tese olmusmuydu ben ilk diye düsünmüstün..
Canim anlatirmisin esine nasil bir tedavi uygulandi hangi ilaclari kullandi?
kürler falan yaptinmi esine hangileri yaptin?

ASi canim esin önceden tese olmusmuydu ben ilk diye düsünmüstün..
Canim anlatirmisin esine nasil bir tedavi uygulandi hangi ilaclari kullandi?
kürler falan yaptinmi esine hangileri yaptin?

canım ilaç kullanmadık sadece bir ara incir kürü yapmıştım emre beye gittik genetik ve hormonlara baktı fsh biraz yüksekmişti ama m.teseyi yaptı.ameliyattan sonra bize 3 yerden parça aldım 2sinden çok sayıda sperm bulundu 3. parçayı rastgele aldım ordan çıkmadı dedi .canım bizim ilk önceki normal teseydi.gittiğimiz ilk günden dedi m.tese yapcaz diye eşim strese girmesin diye sigaraya bile müdahele etmedim bol dua canım Rabbim nasip etti bize inş sizlerede nasip olur

sagol canim insallah allahim bizlerede nasip eder
benim de esim tese oldu bulunamadi insallah mikro tesede bulunur

iyi geceler kızlar asi canım eşinin tesesi daha önce hangi hastanede olmuştu o zamandan bu zamna herhangi bir ilaç kullanmışmıydınız ayyyyyyyyy ne güzel ya inşallah bizimde ikincide çıkar

iyi geceler kızlar asi canım eşinin tesesi daha önce hangi hastanede olmuştu o zamandan bu zamna herhangi bir ilaç kullanmışmıydınız ayyyyyyyyy ne güzel ya inşallah bizimde ikincide çıkar

canım alman hastanesinde olmuştu. ilaç kullanmadık Allahım sizede nasip eder inş.

günaydın kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım salı günü midemden endeskobi ve biyopsi yapılcak inşallah kötü bişe çıkmaz

emınecım sana da cok sevındım izmir dekı doktorlar gercekten bısey anlamıyorlar bızde kalktık İzmir den emre beye gıttık ve sımdı normal cıkıs saglandı Allahıma bınlerce sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…