Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar eşim ankaradan döndü kaan hocanın yanından kaan hoca şimdilik ameliyat yok demiş biraz daha tedavi de kal ekim gibi bakarız kendiliğinden çıkmazsa ameliyat yaparız demiş yani şimdlik klomen ve e vitaminine devam edicek birde burda aktardan karışım hazırlatıyoruz onada başlıyacak inşalalah hayırlı haber alırız ...

Merhaba kizlar.
Gûzel haberler var emine asi gözünüz aydin eslerinizde sperm bulundu.
Insallah hamile haberinizide aliriz.

Bana gelince kizlar yarin kürtaj olucam biliyorsunuz hamile falan degilim sadece rahim içi temizleme amaciyla yapilacak.
Eylülde tedavimiz baslicak uzun protokol olarak. Agustos'ta istiyorduk fakat merkez agustos ayi boyunca kapali bana dediler agustosta adet gördügün gûnden itibaren 21ci gün ignelere baslicam oda eylül'e denk geliyor.

Hayirlisi olsun sultan insallah ameliyata gerek kalmadan normal çikis olur.

çok teşekkür ederim .inş hep beraber alırız bebeklerimizi kucağımıza

slm kızlar bende hafta sonu yoktum nasılsınız görüşmeyeli çok güzel gelişmeler olmuş asi ve emine çok sevindim darısı inşl hamile kalmanıza ve bebeğinizi kucağınıza almanıza olsun

çok teşekkür ederim bizimki çift taraflıydı.emre bey boyutu hacmi hakkında gördüklerimin en iyilerinden dedi inş sizde de bulunur.
İnşallah canım.
canım m.tese 1450 ,tahlillerle 2150 eşimin masrafları oldu.umutta tüp bebek 5000 tlimiş.çidere üye oldum 4350 oldu.muayenede ücretsiz bugün onunla uğraştım
Çidere de 150TL ödeniyor değil mi? Toplamda 7000TL yi buluyormuş. Umut tüp bebek te piyasada tutulunca zam yapmış demek ki önceden en uygun yerlerden biriydi şimdi yukarılara tırmanmış( Biz Emre beye ilk muayene ücreti vermiştik herhalde onu da düşerler işleme başlayınca

espoircım sanada şimdiden geçmiş olsun canım inşl kolay bir operasyonla atlatırsın canım

Kızlar bu arada hormon tahlilleri için şimdiye kadar eriştiğimiz en uygun fiyat istanbul anadolu yakasında maltepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesi ssk anlaşması ile fsh-testosteron-lh sadece 40TL daha ucuzunu bulan var mı?

DEMMı...arkadaşım antalya kemer gezdim çok güzeldi azoyu düşünmeden 1 hafta harika oldu....kendime bu illetle uğraşacak gücü depoladım....bu arada eşin yeni tahlil yaptırdı galiba anlayamadım ben değerleri yazarmısın.....biliyosun bizimde ilaçla değerler yükseldi ama emre beyin hoşuna gitmişti bu durum....

asi ve emine arkadaşlarım ne kadar mutlu oldum birileri daha kurtuldu bu illetten....

arkadaşım normal bir devlet hastanesinde ürologa gidip tahlil isteyin sadece 8 ytl muayene ücreti verirsiniz...mesela ben kendi hastanemde devamlı yaptırıyorum....

hoşgeldin :)) iyi haberler var uzun süreden sonra moraller yerine geldi biraz :))

HOŞBULDUK ARKADAŞIM...evet 2 kişide güzel haberler var inşallah bu sayı artacak....sen heralde ekimde kararlısın...hadi bakalım beraberiz inşallah uğurlu bir ay olur...

TOSBıK...canım h,kayeni kısaca özetlermisin senin önce patalojide spermatazoa görülüp sonrada normal çıkş oldu demi...unutuyorumda...nasıl olmuştu hormonlarınız normaldi değilmi

HOŞBULDUK ARKADAŞIM...evet 2 kişide güzel haberler var inşallah bu sayı artacak....sen heralde ekimde kararlısın...hadi bakalım beraberiz inşallah uğurlu bir ay olur...

evet canım inşallah bu sefer ekim de :) Ramazan falan çıksın dedik beraberiz allah izin verirse belki de güzel haberlerimizi beraber vericez inşallah :Saruboceq: sen de ne güzel tatilini yaptın geldin. Kafayı boşaltmışsındır biraz biz bu sene çıkmıcaz tatile hafta sonu kaçamakları yapıcaz mecburen :)) İzin problemi olmasın diye...

şimdiden geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah...

ewt ben bugün oldum çidere üye .emre beye bizde ücretli muayene olduk.inş hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırızda feda olsun deriz.

KIZLAR....şu an çalışıyorum ve hiç canım istemiyo ya tatil sonrası ne kadar zor geiliyo...valla insan herşeyi unutuyo rahatlıyo helede bu azo bizi çok yıpratıyo....imkanı olan arkadaşlarıma bikaç günde olsa kaçmalaırını tavsiye ederim Bı YERLERE..o kadar ağır bir yükle yüklüyüzki...rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş bunuda bize uygun görmüş demekki yapacak bişi yok....çaresine koşturucaz ve bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah....

canım m.tese 1450 ,tahlillerle 2150 eşimin masrafları oldu.umutta tüp bebek 5000 tlimiş.çidere üye oldum 4350 oldu.muayenede ücretsiz bugün onunla uğraştım

sağol canım git gel 7000 yuvarlak hesap işte... geçen sene forumlarda okuyordum raporlu fiyat 800tl idi Umut ta ama şimdi %50 ödüyormuşuz raporda olsa, gerçekten ismi duyuldukça fiyatları da arttırdılar... Çider i ben de düşünüyorum aslında olabilir belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…