Merhaba kizlar.
Gûzel haberler var emine asi gözünüz aydin eslerinizde sperm bulundu.
Insallah hamile haberinizide aliriz.
Bana gelince kizlar yarin kürtaj olucam biliyorsunuz hamile falan degilim sadece rahim içi temizleme amaciyla yapilacak.
Eylülde tedavimiz baslicak uzun protokol olarak. Agustos'ta istiyorduk fakat merkez agustos ayi boyunca kapali bana dediler agustosta adet gördügün gûnden itibaren 21ci gün ignelere baslicam oda eylül'e denk geliyor.
EŞİM BİRBUÇUK SENE ÖNCE TESE OLDU AMA SPERM BULUNAMADI ŞİMDİ İNCİR KÜRÜ FALAN YAPIYORUZ BAKALIM ŞİFASI ALLAHTAN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMsenağlama
canımcım bebeğine kavuşursun demek istedimiştimde o sırada şehit haberi duyunca yanlış yazmışım
nereye gidiyor bu ülke yazık gencecik çocuklara allah ailesine sabır versin biz olmayan evladı istiyoruz onlar ellerindekileri kaybediyor çok zor genç ölümü helede böyle olunca
evet arkadasim bende dinledim simdik icim yani allahim ailelerine sabirlar versin
slm kızlar a.s. öyle giriyorum okuyup çıkıyorum bişi yazmaya fırsatım olmuyo,
ASİ ve EMİNE sizin adınıza çok sevindim, inşallah devamıda güzel bi şekilde gelir hamile olup bebişlerinizi kucağınıza alırsınız,inşallah darısı bizlerin başına :Saruboceq:
BELGİN gelmişsin hoşgeldin ankarayı gezdin geldin, cuma günü bende gitçem bakalım düğün varda, kurt dökmeye gitçem kaydirigubbakcemile3
sagol canim bende iyiyim hazirlik icindeyim bende haftaya annemin yanina gidiyorum
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
güle güle git canım bende haftaya gidecem sanırım...
iyi aksamlar kadercim
sagol canim sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?