Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim iyi dusun iyi olsun korkma insallah temiz cikacak simdiden gecmis olsun canim rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin
teşekkür ediyorum canım allahım herkesin muradını versin amin
hoşgeldin belgincim sağol canım inşallah temiz çıkar

ya kızlar bu konuda başka bilgisi olan varmı
Rabbim umduklarımızdan emin eylesin
ne diyim bacılar her bölgede 1 2 tane hiç çıkmıyan yuvarlak hücre çıktı bu sefer oda ameliyattan sonra hç tahlil yaptırmadık kontrol amaçlı yaptırdık bu çıktı bide11800 de lökosit çıktı kendimi gaza getirmek istemiyorum ama tahlili okudugumdan beri acabalar başladı
yaaaa kızlar nolur bilgisi olan yazsın bilsem dahi işte insan inanamıyor

bu sefer gerçekten kaçar haberi aldım rahatladım:))) ıyi geceler tekrar herkese :) Dedim ben iyi haberler gelecek diye bu daha ne ki ZamaNcım opuyorumnanaktan iyi geceler :)

ya sayes okudum okumama mı hemde defalarca ama nebilim yani bizede olurmu bilmemki ay ne bilim işte

sanada iyi geceler sayes ay nebilim işte heyecan bastı sende böyle diyince ne bilim olurmu dersin

zamancım öncelikle çok sevindim canım inşl devamıda gelir siz nerden baksan burdaki arkadaşlarla 2 yıldır yazışıyosunuz ama ben 2 haftada toplamdaki bütün sayfaları okudum ve öyle kayıt oldum yuvarlak sizlerden öğrendiğim kadarıyla yuvarlak hücre iyi bişe inşl devamında olgunlaşmış spermde bulunacak ama lökasit sanırım iltihap demekti oda çok önemli bişe değildi doktorun vereceği antibiyotikle geçebilecek bişeydi

zamancigim benim esimde de 2006 yilinda her sahada 3-4 lokosit vardir yaziyodu gecen yil 10.ayda yaptirdigimiz testtede lokosit bulunmusudr yaziyodu ama kaan bey bize bir sey demedi bunun hakkinda bende bu lokositi iltihap diye biliyorum canim insallah yanlis biliyorumdur canim

kadercim canım bende lökasiti iltihap diye biliyorumhatta forumda bazı arkadaşlardada çıktı ama önemli bişe değilmiş attibiyotik kullanımıyla geçebiliyomuş az önce yine baktım biraz

harzemcim......okudum yazdıkların hiç sıkılmadan hemde ahhh ahh diye diye...........canım bence şöyle demelisin bu sıkıntıyı sadece ben çekmiyorum..........inan hepimizin başında..........sıkıntıları büyük insanların mükafatlarıda büyük olur...............ben hep böyle der rahatlarım........bi gün bi sıkıntı başına geldiginde deki diyo bir zat...............Rabbine dönüp benim bir sıkıntım var deme...........sıkıntına dönüp benim RABBİM var de...............
hani derler ya damdan düşeni damdan düşen anlar diye.........inan damdan düşen olarak söylüyorum anca kendini yediginle kalıyon bacım.........anlamaz bunlar...........dua edicez....en güçlü silahımız bu...............sen özelden bana ismini yaz..............ben sana hususi dua etmek istiyorum...........:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın bacılar
nasılsınız
harzem okuyunca demin içim gitti ya sen şen şakrak bizi gülmekten kırıp geçirendin çok yıpratmışlar seni ahhh aahhh ama bunların tek sorumlusu herifler azcık ağızlarını açsalar bukadar meşakkat veremezler
5dk uzakta kaynımgiller var demişsin illla hep baraber olmak istiyorsalar toplasınlar kendi evlerine ama anam yok ne onlar alır ne karıları eve koyar nede bizim kaynanalarda gider bulmuşlar sessiz sedasız işlerini yapan her laflarını çeken birini
bacım bukadar yıpratma kendini eşin seni savunmuyorsa sen savun gerci kapıyı çekip evinde kalmışsın ama eşin ailesini seçmiş nediyim azolu olunca adamlar dahabi aileci oluyor eşmiş evmiş pek gözleri görmüyor
bacım bukadar üzülme içine atma bak hasta olursun hem gözlere stres zararlı bukadar yıpranmana izin verme baksana benimde kuyruk acım varya nekadar çok yazmışım Allaha emanet ol senin için aklıma geldikçe dua edicem

günaydın arkadaşlar ben size hikayemi anlatmadım değilmi biz 5 yıllık evliyiz iki ay 1 senelik evliyken eşim askere gitti sonra orda doktora çıkınca azosperm ve varikosel oldunu öğrendik dünyamız karardı sanki askaerden gelince istanbulda bir doktora giiti test yapılmış doktor eşime tese ameliyatı yapılacak demiş daha snra 1 sene snra biz istanbul da tekrar özel bir hastaneye gittik test falan yapıtılar güya y kromozom testi için dünya para aldılar test sonuçları hakkında hiç bir bilgi vermediler neyse benide hazırladılar istanbula gittik saat 9 da eşimi ameliyata alacaklarını söylemiştiler ama biz giittik saat 10 da eşimi ameliyata anca aldılar saat 11 e geliyordu benimde çatlatma iğnesinin süresi dolmak üzreydi beni de yumurtaları toplamak için aldılar birde personelden biri eşinde sperm bulundu ondan seni aldılar demezmi sanki dünyalar benim oldu sandım ama öyle değilmiş doktor gibi bişey geldi sperm falan yok daha dedi eşin ameliyata daha yeni girdi iğnenin saati doldu için seni almak zorundayız dediler beni de aldılar snra da sperm bulunamadı dediler öyle işte allah kimsenin başına vermesin seneler geçtikçe daha da bi koyuyo insaarkadaşlar

Canım bizde 5 yıllık evliyiz bizde teste inananamadık hatta o hafta içinde ikinci testi yaptırdık sonuç aynı .BEN İNANIYORUM BEBEĞİM OLUCAĞINA İŞALLAH HEPİMİZİN....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ZAMAN günaydın canım belli ki uyku tutmamış seni canım iiiii gelişmeler var sende çoook sevindim işallah bebeğine de kavuşursun.Bizde de iiii gelişmeler var takipn ettiysen

Günaydınnnn :)))

topik bu ara çok hareketli vallahi yazın bereketi gelecek üstümüze:)))) Allah ummadığımız anda güldürecek yüzümüzü belki de, fazla bekletmesin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…