günaydın herkese kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜM işallah seneye bebişimle beraber kutlamak nasip olur.....
doğum günün kutlu olsun arkadaşım inşallah...emre beyle ilgili bir karar verdinmi sen...
canım doğum günün kutlu olsun kucagın seneye bebeklerle dolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhgünaydın herkese kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜM işallah seneye bebişimle beraber kutlamak nasip olur.....
benim ki de geçen sene öyleydi demek ki bir zamanı varmış nisan da gitiik doktora yani ilk sperm testinden tam 1 yıl sonra. Zaten ilk teste inanmak istememesinin de büyük payı var kabullenemedi( O da çok büyük vakit kaybı oldu bana işyerinde daha rahattım geçen sene bu sene zorlanıcam izin konusunda falan ama ne yapalım sonuçta biz daha dayanıklı yaratılmışız boşuna dememişler erkekliğin % 90'ı kaçmaktır diye :))))))))))
günaydın herkese kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜM işallah seneye bebişimle beraber kutlamak nasip olur.....
kızlar merhaba,uzun zamandır yazamıyorum.bugünde kendimi çok kötü hissediyorum paylaşıcak kimsem yok eşim üülmemesi içn o na bişey diyemiyorum bn çocuk hasreti ile yanarken görümcem 10 aylık evli ve hamile kalmış
dün beni aradı ve ağlıyordu ağlarken de diyork biz istemiyoruz bu bebeğ var ya içim gitti dedim rabbim alllahmneden neden isteyen e değil de istemeyene bu kadar acı bu kadr acı veren bir şey olablir mi içim acıyo iiçim yanıyo rabbim hayırlısı bizede
Merhaba kizlar.
Leylak dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara.
Kizlar dun histeroskopim oldu allaha sukur bunuda atlattim. Simdi evde dinleniyorum. Bir dahaki gidisimde allah izin
verirse yumoslar toplanacak. Dun hastaneye geldigimde bir cok cift bekliyordu yumurtalari toplanacakti icimden dedim insallahbizede nasip olur arkadaslar.
Uzulme canim biliyorum bize haksizlik biz bebek olsun diye aglarken kimide olmasin diyeagliyor. Merak etme allah bizede hamile olmayi nasip edecek
Merhaba kizlar.
Kizlar dun histeroskopim oldu allaha sukur bunuda atlattim. Simdi evde dinleniyorum. Bir dahaki gidisimde allah izin
verirse yumoslar toplanacak. Dun hastaneye geldigimde bir cok cift bekliyordu yumurtalari toplanacakti icimden dedim insallahbizede nasip olur arkadaslar.
merhaba espoir çok afadersin ama bir soru sorabilirmiyim hangi hastaneye gidiyorsunuz ve sizin sorununuz da azosperm mi????
leylakçığım cnım doğum günün kutlu olsun diceksin ki bu da kim ben çok sık takılamıyorum arada bazen takip etmeye çalışıyorum nice yıllara inşallah birdha ki seneye bebişle beraber kutlarsın ben de temmuz ayında eşimle beraber emre beye gidicem yıllık iznimizi bu sene ona ayırıyoruz ben de edirne keşandanım allah hepimize hayırlıını versinopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun allah şifa versin.İyi dileklerin için teşekkür ederim .zemuszemus
Merhaba kizlar.
nasılsınız kzılar
geçmiş olsun canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?