Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım doğukm günün kutlu olsuninşallah allah sana güzel çocuk verir de büyüdünde o kutlar senin doğum gününü

geçmiş olsun ... darısı bebişe inşallah

doğum günün kutlu olsun arkadaşım inşallah...emre beyle ilgili bir karar verdinmi sen...

umutsuz selma nasılsın
sana bir şey sormak istiyorumsiz emre bey de mi tedavi oluyorunuz biz de eşimle birlikte temmuz ayında yıllık zne ayrılıcaz ve o zaman emre beye gitmek istiyoruz ama çok tedirginiz acaba var hep alımızda doğru seçimmidir dye
bana yardımcıolurmusun lütfen

canım üzme kendini işte hayat o kadar acımasızki bizler çocuk diye yanarken kimiside bulup istemiyor bu nasıl bir adalet bende anlamıyorum inşallah birgün bizde bu mutluluğu yaşayacağız...

çok geçmiş olsun canım hadi bakalım yavaş yavaş emin adımlarla yaklaşıyosun bebeğine...

kızlar azara gittik kayınvalidemle gelirken biraz dinlenelim dedik yanımıza bir kadın geldi şundan bundan konuşurken ortak bir tanıdığımız çıktı kadınında çocugu yok o karşılaştığımız kadın ondan bahsederken çocugu olmayan mı diyerek bahsetti o anda içim yandı allahım birgün bendende bu şekilde bahsederlerse çocuğu olmayan belgin diye kahroldum allahım yalvarıyorum kimseye böyle acı birşeyi yaşatma yarabbim....

slm kızlar a.s.
LEYLAK doğum günün kutlu olsun,opuyorumnanaktan nice senelere inşallah bidahaki yaş gününü bebişinle kutlarsın, ESPOİR sanada geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

amin belgincim ALLAH bu şekilde kimsenin diline düşürmesin bizi yarabbim, şöyle eli ayağı düzgün sağlıklı birer tanede bizlere versin kimseye özendirmesin, umduklarımızdan emin kıl ALLAHIM......

amin belgincim ALLAH bu şekilde kimsenin diline düşürmesin bizi yarabbim, şöyle eli ayağı düzgün sağlıklı birer tanede bizlere versin kimseye özendirmesin, umduklarımızdan emin kıl ALLAHIM......
amin tek dileğim bu allahım boynu bükük koyma kimseden ayrı koyma beni diye dua ediyorum hep
sağol BELGİNCİM iyiyim sıcaklar, hayat, yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsın?

ne olsun canım aynı bende havalar çok sıczemuszemusak evet

canım allah sabır versin zor bir durum ama hepimiz karılaşıyoruz bununlahep nedense istemeyerek hamile kalıyolar bide böyle demezlermi sabret canım allah sevdiği kuluna dert verirmiş kendini unutturmazmış hem istenilipte zor elde edilen şeyler istenilmeden elde edilenlerden çok daha kıymetli bizimkiler çok kıymetli çok daha gelmeden

canımcım çok geçmiş olsun hayırlısıyla bidahakine bebeğini al ve gel yeni annemiz ol:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…