emine ilk tese de mi bulundu sperm eşinin hormonları nasıldı emre bey nasıl iyi bi doktor mu herkes onu söylüyo
belgincim stress oluyor adamlarda ne yapsınlar. Ama siz temmuz düşünüyorsanız gitmeniz lazım belki ne bileyim.
Benimkinde henüz sinirlilik hali yok ama her şeyi olduğu gibi bunu da kafaya takmıyor görünüyor. Konuyu pek dinlemiyor olacak kuşum olacak diyor benimkinin klasik kaçış psikolojisi yane alıştım ben ona :)) Kolay değil arkadaşlar onlar da haklı ne yapalım kızıyoruz ediyoruz ama allah eksikliklerini göstermesin..
eşimin hormonları normaldi. tese olmasına gerek kalmadı mesa yoluyla sperm buldu emre bey. mesa teseye göre daha basit bir işlem. ilk defa mesa oldu. emre beyden ilgisinden memnun kaldık kendini emre beyin yanında çok rahat hissediyorsun sanki uzun zamandır arkadaşınmış gibi çok şükür biz spermlere kavuştuk inşallah bebğimize de kavuşuruz
kızlar ya bugün ablamla gezmeye çıktık yeğenim var 10 aylık kız arabasını ben sürdüm hemende hayale daldım kendiminmiş gezmeye çıkmışız diye ne güzel bir duygu rabbim mahrum bırakma inşl
kızlar ...o kadar zor anlar yaşadımki bende sizler gibi hepimizin hikayesi üç aşşa beş yukarı aynı..keşke herkes mutlu olabılse..ama bana böyle söyleyince kızıyorlar..herkes tedaviden iyi sonuç alacak diye birsey yok..çünkü olmayan ve osekılde yaşlanıp hayata veda eden bir cok insan varr..bu kadar umutla yaşamak sizi ve beni belkide daha cok yıpratacak...umut önemli ama amaç olunca ne yazıkkı yıkıcı olabılıyor bazen...bende cok üzülüyorum ama ne fayda..vermeyince mabud neylesin mahmud
günaydın kızlar
umutsuz canım inşl duaların kabul olur rabbim gönlündeki muradı en yakın zamanda versin
leylakcım canım doğum günün kutlu olsun daha nice seneleri bebeğinle kutlaman dileğimle
kızlar ya bugün ablamla gezmeye çıktık yeğenim var 10 aylık kız arabasını ben sürdüm hemende hayale daldım kendiminmiş gezmeye çıkmışız diye ne güzel bir duygu rabbim mahrum bırakma inşl
arkadaşım sen emre beyi koşuyolundamı görüyorsun nişantaşındamı??ben bu defa koşuyoluna gittim muayene 150tl nişantaşında 200 ama her defasında da vermek zor geliyo vallahi 2 kez giitim ama şimdi 3.sünü düşünüyorum...
günaydın herkese kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜM işallah seneye bebişimle beraber kutlamak nasip olur.....
günaydın herkese kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜM işallah seneye bebişimle beraber kutlamak nasip olur.....
evet canım onada hak veriyorum ama işte bende anne olmak istiyorum zamanı uzatmak istemiyorum 3 yıl oldu artık tekrar deneyelim diyorum ama o sanki zamanı uzatmak ister gibi....
kızlar istanbulda havalar çok sıcak.bunlıyorum ...bayramdan sonrada ameliyat var 3 ay kaldı..heyecanlıyım...valla mübarek 3 aylara da girdik rabbim dualarımızı kabul etsin...
yaaa canım böyle diyorsun ben de heyecanlanıyorum:))) İnşallah hayırlı haberlerimizi veririz buradan... Zaten kesin karşılaşırız Umut ta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?