Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
emine ilk tese de mi bulundu sperm eşinin hormonları nasıldı emre bey nasıl iyi bi doktor mu herkes onu söylüyo

eşimin hormonları normaldi. tese olmasına gerek kalmadı mesa yoluyla sperm buldu emre bey. mesa teseye göre daha basit bir işlem. ilk defa mesa oldu. emre beyden ilgisinden memnun kaldık kendini emre beyin yanında çok rahat hissediyorsun sanki uzun zamandır arkadaşınmış gibi çok şükür biz spermlere kavuştuk inşallah bebğimize de kavuşuruz

aynen valla canım benimkide olacak inşl canım olacak diyor ben hep konuyu açtığımda azaten bebek konusunu hep ben açıyorum araştırmalarımı anlatıyorum oda garibim sadece uyguluyo tercih şansı yok napsın

canım senin adına o kadar çok sevindimki allah tamamına erdirsin inşl bebeğinede kavuşursun en kısa zamanda

kızlar ya bugün ablamla gezmeye çıktık yeğenim var 10 aylık kız arabasını ben sürdüm hemende hayale daldım kendiminmiş gezmeye çıkmışız diye ne güzel bir duygu rabbim mahrum bırakma inşl

kızlar istanbulda havalar çok sıcak.bunlıyorum ...bayramdan sonrada ameliyat var 3 ay kaldı..heyecanlıyım...valla mübarek 3 aylara da girdik rabbim dualarımızı kabul etsin...

günaydın herkese kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜM işallah seneye bebişimle beraber kutlamak nasip olur.....

günaydın kızlar
umutsuz canım inşl duaların kabul olur rabbim gönlündeki muradı en yakın zamanda versin
leylakcım canım doğum günün kutlu olsun daha nice seneleri bebeğinle kutlaman dileğimle

mehtap canım başa gelince insan dayanıyomuş herşeye daha önceden çoook uzak gelirdi böylr şeyler ama Allah vermiş ne yapalım.Annemler böyle hayata olumlu bakınca onlara bile kızıyorum hayattan hiçbirşey beklemiyorum artık....

günaydın kızlar
umutsuz canım inşl duaların kabul olur rabbim gönlündeki muradı en yakın zamanda versin
leylakcım canım doğum günün kutlu olsun daha nice seneleri bebeğinle kutlaman dileğimle

blueveci canım teşekkür ederim işallah canım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz tek isteğim bu

canım işallah allah sana da nasip eder aynısını bende yaşadım arkadaşımın çocuğunu gezdirdim aynı duyduyuya bende kapıldım az bir zamandı ama eşsiz bir duyguydu....

canım biz de bir kere gtiitk direk koşuyoluna gittik evet çok 150 de 200 de doktor olmak varmış vallahi:)) ama koşuyoluna git gitmek istiyorsan 50 lira 50 liradır.

evet canım onada hak veriyorum ama işte bende anne olmak istiyorum zamanı uzatmak istemiyorum 3 yıl oldu artık tekrar deneyelim diyorum ama o sanki zamanı uzatmak ister gibi....

benim ki de geçen sene öyleydi demek ki bir zamanı varmış nisan da gitiik doktora yani ilk sperm testinden tam 1 yıl sonra. Zaten ilk teste inanmak istememesinin de büyük payı var kabullenemedi ( O da çok büyük vakit kaybı oldu bana işyerinde daha rahattım geçen sene bu sene zorlanıcam izin konusunda falan ama ne yapalım sonuçta biz daha dayanıklı yaratılmışız boşuna dememişler erkekliğin % 90'ı kaçmaktır diye :))))))))))

kızlar istanbulda havalar çok sıcak.bunlıyorum ...bayramdan sonrada ameliyat var 3 ay kaldı..heyecanlıyım...valla mübarek 3 aylara da girdik rabbim dualarımızı kabul etsin...

yaaa canım böyle diyorsun ben de heyecanlanıyorum:))) İnşallah hayırlı haberlerimizi veririz buradan... Zaten kesin karşılaşırız Umut ta...

yaaa canım böyle diyorsun ben de heyecanlanıyorum:))) İnşallah hayırlı haberlerimizi veririz buradan... Zaten kesin karşılaşırız Umut ta...

evet canım o günler yaklaşınca haberleşiriz karşılaşırız....ama be tüp tedavisi görmicem eşim ameliyata gircek sadece bulunursa dondurulcak ben hemen hazırlancam sonraki ay....sen nasıl yapacaksın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…