Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım bizimde ilkinde bulunanamamıştı bizim ilk merkezde kaliteliydi üzerinden 3 yıl geçti inşallah bu sefer çıkar bizdede emre bey tesede bulunmadıysa belki mtesede bulunabilir dedi ama korkuyorum:çok üzgünüm:

belgincim korkma 3 senede o kadar şey kullandık diyorsun mutlaka bir faydası olmuştur canım merak etme inan sadece. Geçen istanbul a gelicem yazmıştın gelince görüşecekmisiniz emre beyle temmuz a nekaldı?

canım düğün için geleceğim eşim bu konuyu açtığım zaman tuhaf bir hal alıyor sinirleniyor neden bilmiyorum ama sanmıyorum görüşmeyiz çünkü ben yanlız gideceğim...

Evet arkadaŞlar...bende ılkını ıstanbul tÜp bebekte oldum...doktorum aret kamardı...ama kadın doĞumcunun ne Önemı var kı Ürolog berbattı....zaten para tuzaĞı...bızde Çok acele ettık maddı manevı kayıp yaŞadık....bızım amelıyat rapounda 10 yakın spematazoa gÖrÜldÜ yazıyodu....bu ne demek dıye sorduk hala sperm yok ıŞte o bıŞey demek deĞıl dedı resmen baŞından attı parayı aldıya...ama emre beye ve baŞka bır Ürologa daha gÖsterdık patalojıde yazan sperm demekmıŞ meĞerse....emre bey karalamamak ıÇın bıŞı sÖylemedı yınede ama nede arkadaŞlar bulamadı bılemıyorum dedı...neyse ÜzÜlmeyın bız bı daha denıyelım dedı...ama 6 ay geÇmek zorunda dedı bakalım beklıyoruz....yanı para ıÇın yapılamayacak Şey yok.. Senın derdın onun umrundamı??

Kızlar fsh a takılmayın fazla moralınızıde bozmayın...eŞımın fsh 2.5 tu ve sperm yok tesedede Çıkmadı....Şımdı klomen le 2 ayda fsh 11 oldu...normal sperm gene yok amelıyatta da kısmet gÖrıcez...yanı fsh normal oluncada bulunucak dıye bıŞı yok

canım düğün için geleceğim eşim bu konuyu açtığım zaman tuhaf bir hal alıyor sinirleniyor neden bilmiyorum ama sanmıyorum görüşmeyiz çünkü ben yanlız gideceğim...

CANIM BENİM KOCADA ÇOK SİNİRLENİYO...YA BİZ ONLARIN DERDİYLE DETLENDİK...BU NE SİNİR EN SON BENDE PATLICAM KORKUYORUM:bbo:

Kızlar vallahı bazen Çok daralıyorum...kazandıĞımı kenara koyuyorum bı etek bıle alırken dÜŞÜnÜyorum kendıme katedeceĞımız yol Çok uzun...sankı boŞa ÇalıŞıyorum allahım sabır versın Çok zor bu dert...

belgincim stress oluyor adamlarda ne yapsınlar. Ama siz temmuz düşünüyorsanız gitmeniz lazım belki ne bileyim.

Benimkinde henüz sinirlilik hali yok ama her şeyi olduğu gibi bunu da kafaya takmıyor görünüyor. Konuyu pek dinlemiyor olacak kuşum olacak diyor benimkinin klasik kaçış psikolojisi yane alıştım ben ona :)) Kolay değil arkadaşlar onlar da haklı ne yapalım kızıyoruz ediyoruz ama allah eksikliklerini göstermesin..

canım benim çok iyi anlıyorum seni.. Aynennn dışarı çıksak içeceğimiz çayı hesaplar hale geldim. Bazen de salıyorum bazen düşünüyorum bazen sapıtıyorum:) amaaannn Allah kurtarsın bizi bu dertten de evlatlarımızla beraberken hepsini unutucaz bundan emin ol canım... Bu günler de geçecek....

amanın sayfalar baya ilerlemiş
leylak sizdeki iyi gelişmeler ne ya kusur bakma topiği pek takip edemiyorum
neyse bacılar bir ara gene gelirim gÖRÜMCEK im bende kalıyor da

canım eşimin hormon değerleri düştü iiii yani çok büyük bir gelişme değil ama sevindirici bir haber .Eşimin problemi sadece hormonlar ....

inşallah arkadaşım inşallah unuturuz bu günleri...

arkadaşım sen emre beyi koşuyolundamı görüyorsun nişantaşındamı??ben bu defa koşuyoluna gittim muayene 150tl nişantaşında 200 ama her defasında da vermek zor geliyo vallahi 2 kez giitim ama şimdi 3.sünü düşünüyorum...

arkadaşlar emre bey mikroteseden ne kadar alıyormuş bilen var mı mafoldumben

evet canım onada hak veriyorum ama işte bende anne olmak istiyorum zamanı uzatmak istemiyorum 3 yıl oldu artık tekrar deneyelim diyorum ama o sanki zamanı uzatmak ister gibi....

kızlar ...o kadar zor anlar yaşadımki bende sizler gibi hepimizin hikayesi üç aşşa beş yukarı aynı..keşke herkes mutlu olabılse..ama bana böyle söyleyince kızıyorlar..herkes tedaviden iyi sonuç alacak diye birsey yok..çünkü olmayan ve osekılde yaşlanıp hayata veda eden bir cok insan varr..bu kadar umutla yaşamak sizi ve beni belkide daha cok yıpratacak...umut önemli ama amaç olunca ne yazıkkı yıkıcı olabılıyor bazen...bende cok üzülüyorum ama ne fayda..vermeyince mabud neylesin mahmud

doğru söylüyosun canım ama bazen umutla yaşamak bile yetiyor olmayacağını bile bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…