Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar a.s.
LEYLAK doğum günün kutlu olsun,opuyorumnanaktan nice senelere inşallah bidahaki yaş gününü bebişinle kutlarsın, ESPOİR sanada geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

canım teşekkür ederim iii dileklerin için işallah canım seneye bebeğimle kutlamak nasip olur .kandil gününde Allahım sesimizi duysun hepimize evlatlar nasip etsin...

amin canım.hayırlı kandiller gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olur inşl

arkadaşlar hepimizin kandili müberek olsun rabbim dileklerimizi versin gönüllerimizdeki....

CEYLıNSU....arkadaşım bizde daha 2.5 aydır emre beyde tedavideyiz..ramazanda sonra tese yapacak şu an klomen kullanıyoruz oda fsh ımızı yükseltiyo bakalım...yani memnunum tavsiye ederim...burda memnun olan çok arkadaş var..iyi bi doktor ama tabi ki rabbimin dediği olur..biz kötü bi doktorda 1.teseyi olduk o sebeple emre bey bize çok çok iyi geldi canım hayırlısı hakkında sen ilk defa olacaksın galiba sizde sorun neydi?

Kızzlarrrr sizlerin ve ailelerinizin Regaip Kandiliniz mübarek olsun Allah bu mübarek günde yapacağımız duaları kabul etsin Bu gece yine hepimiz için dua edicem Allah kabul etsin inşallahh !

umutsuz canım ilk teseyi siz nerde olmuştunuzhangi doktor sizin hormonlarmı düşük tü ilaç mı kulllanıyor eşin peki emre bey hormonu yüksek olanlar için ne yapıyor muş duydun mu hiç

kizlar kandiliniz mubarek olsun allahim dualarinizi kabul etsin bu mubarek günde

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim eşimde morfoloji bozukluluğu var 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik geçiridim benim gibi olupta sonradan bebeğini kucağına alan varmı doktorlar eşinden dolayı bebeğin gelişmeyip ölüyor dedi çok kafam karışık hep böylemi olacak ne olur yardım edin tüpbebek bende mi yaptırsam

umutsuz canım ilk teseyi siz nerde olmuştunuzhangi doktor sizin hormonlarmı düşük tü ilaç mı kulllanıyor eşin peki emre bey hormonu yüksek olanlar için ne yapıyor muş duydun mu hiç

canım bizim hiç bi problemimiz yok fsh 2.5 tu onada emre bey düşük demedi ama biraz yükseltelim dedi yinede klomen yarımla 11 oldu şimdi...biz ilk teseyi istanbul tüp bebek merkezinde olduk osman diye bi ürolog yani çok lakayıt bir adamdı..kadın doğumcum aret kamardı ondan memnundum beni 7 günde çokta hırpalamadan hazırladı ama bunun ne önemi varki....erkek kısırlığında hiç gelişmemiş bi merkez para tuzağı....AMA FSH DÜŞÜRMEK ıÇıN NE YAPAR BıLMıYORUM CANIM...DıREK TESE DE YAPABıLıR SONUÇTA HERKESE ıLAÇ VERMıYO ZATEN.....

Son düzenleyen: Moderatör:
kandiliniz mubarek olsun bacılar.Bugün yine gittim o türbeye ve hepimize dua ettim allahım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin...

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, Rabbim bu güzel gecede ettiğimiz dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı boş bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…