dinlen canim tabi nasil zor bir islemmmiydi?
bende iyiyim canim carsambaya türkiyeye gidiyorum onun hazirligi icindeyim
canim bir gelisme yok ayni durum, faydasi oluyormu ilaclarin bilmyorum sprm testi yaptirmadik hic teseden sonra. ben korkuyorum yaptirmaya zaten esimde yaptirmak istemiyor temmuzda kaan beyin yaninda yapacakmis
Yok canim zor degildi genel anestezi altinda oldugu icin gozumu bir kapattim bir actim bitmisti sadece adet sancim vardi.
Sende turkiyeye gidiyorsun sana hayirli yolculuklar iyi tatiller insalkah guzel haberle donersin. Esin kaan aydosun orda yaptirsin butun tahlilerini burdaki sonuclarida goturun turkiyeden klomen almayi unutmayin birde E vitamini ismi EVİCAP.
sagol canim
insallah canim hayirlisi insallah bizimde güzümüz güler
insallah umut verici seyler söyler kötüyü düsünmek istemiyorum icimde umut var
alinacak herseyi alcam canim
sen inancini umudunu hic bir zaman yitirme inan seninde yuzun gulecek ben hicbir zaman umudumu kaybetmedin sende canim
Yok canim zor degildi genel anestezi altinda oldugu icin gozumu bir kapattim bir actim bitmisti sadece adet sancim vardi.
Sende turkiyeye gidiyorsun sana hayirli yolculuklar iyi tatiller insalkah guzel haberle donersin. Esin kaan aydosun orda yaptirsin butun tahlilerini burdaki sonuclarida goturun turkiyeden klomen almayi unutmayin birde E vitamini ismi EVİCAP.
İyim canim evde dinleniyorum doktor hafta sonuna kadar izin verdi calismiyorum. Sen nasilsin esinde gelisme var mi ilacin faydasini goruyor mu?
canım geşmişolsun ya sana geçmiş olsun demeyi unuttum inşallah bundan snra allah yüzünüzü güldürsün de tez zaman da bebeşin olsun senin eşinin neyi var hormonlar falan mı düşük mhiç birinizin hikayesini bi,lmiyorun doğru düzgünguclubacismile
geçmiş olsun
Sagol canim.
Esimde azosperm hormon degerleri normaldi bir sorun yoktu tek sorun spermiogram 0 sperm allaha sukur TESEde bulundu.
Bende et beni vardi rahim icinde onu aldilar eylulde allahin izniyle tup bebege baslicaz.
Sizde sorun neydi?
herkese günaydın arkadaşlar....dün isim isim dua ettim allahım kabul ederse hepimizin bu yıl bebekleri olacak:)
canım merhaba umut tüp bebek yazmışsın ben orada tedavi gördüm transferimin 7. günü bugün sonuç bekliyorum hayırlısıyla seninde tedavin hayırlı olsun ben umuttan çok memnun kaldım özellikle personelinden tabiki doktordanda sen hangi doktorda başlamayı düşünüyorsun merak ettim canım.
slm canım
bizim sorunumuz eşimden canım azosperm biz ön görüşme için emre beye gidicez daha sonra bakalım kısmet rabbim ne göstericek siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz inşallah sonucun hayırlı olur sen de hayırlısı ile kucağına bebeğini alırsın rabbim bu mübarek aylarda hepimizin yzünü güldürsün
herkese günaydın arkadaşlar....dün isim isim dua ettim allahım kabul ederse hepimizin bu yıl bebekleri olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?