sagol canım iyiyim sen nasılsın..
gülüm se bacım nerelerdesin merakla bekliyorum seni sonuç ne canım...
Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz dilekleriniz kabul olur
kizlar kandiliniz mubarek olsun allahim dualarinizi kabul etsin bu mubarek günde
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz dilekleriniz kabul olur
kandiliniz mubarek olsun bacılar.bugün yine gittim o türbeye ve hepimize dua ettim allahım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin...
canım üzme kendini işte hayat o kadar acımasızki bizler çocuk diye yanarken kimiside bulup istemiyor bu nasıl bir adalet bende anlamıyorum inşallah birgün bizde bu mutluluğu yaşayacağız...
slm belgincim inşallah rabim ogünleri bize de göstericek bizlerde ağlarız ama sevinçten istemediğimzden değil bugün kandil rbim bugecenin yüzü suyu hürmetine yeri göğü yüzü suyu hürmetine yarattığı peygamberefendimizin yüzü suyu hürmetine bizlere de nasp etsin ben daha tedaviz için hiç bir yere başvurmamıştım dün umut tüp bebek merkezi ile görüştüm ve bugün beni aradılar çok mutlu oldum dedim ki hayırı bir günde bir haber geldi inşallah inanıyorum ki benim de olucak herkese nasip etsin rabbim
sana da en başta
CEYLİNSU....arkadaşım bizde daha 2.5 aydır emre beyde tedavideyiz..ramazanda sonra tese yapacak şu an klomen kullanıyoruz oda fsh ımızı yükseltiyo bakalım...yani memnunum tavsiye ederim...burda memnun olan çok arkadaş var..iyi bi doktor ama tabi ki rabbimin dediği olur..biz kötü bi doktorda 1.teseyi olduk o sebeple emre bey bize çok çok iyi geldi canım hayırlısı hakkında sen ilk defa olacaksın galiba sizde sorun neydi?
canım allah sabır versin zor bir durum ama hepimiz karılaşıyoruz bununlahep nedense istemeyerek hamile kalıyolar bide böyle demezlermi sabret canım allah sevdiği kuluna dert verirmiş kendini unutturmazmış hem istenilipte zor elde edilen şeyler istenilmeden elde edilenlerden çok daha kıymetli bizimkiler çok kıymetli çok daha gelmeden
arkadaşım en zor kısmı atlattın sen..sakın tedaviyi gözünde büyütme...10 gün bi tedavi sonra transfer ama artık sonunda bebeğinin geleceğini biliyosun inan o iğneleri anlamazsın sen heyecanla...
Haklisin canim ama bana uzun protokol uygulanacak yani 5 haftalik bir tedavi agustostaki adetiminden 21ci gun baslicakmisim ignelere transfere kadar 5 hafta suruyormus benim bildigim bu kadar insallah hepimiz kavusuruz bebegimize.
canım üzme kendini işte hayat o kadar acımasızki bizler çocuk diye yanarken kimiside bulup istemiyor bu nasıl bir adalet bende anlamıyorum inşallah birgün bizde bu mutluluğu yaşayacağız...
slm belgincim inşallah rabim ogünleri bize de göstericek bizlerde ağlarız ama sevinçten istemediğimzden değil bugün kandil rbim bugecenin yüzü suyu hürmetine yeri göğü yüzü suyu hürmetine yarattığı peygamberefendimizin yüzü suyu hürmetine bizlere de nasp etsin ben daha tedaviz için hiç bir yere başvurmamıştım dün umut tüp bebek merkezi ile görüştüm ve bugün beni aradılar çok mutlu oldum dedim ki hayırı bir günde bir haber geldi inşallah inanıyorum ki benim de olucak herkese nasip etsin rabbim
sana da en başta
canım merhaba umut tüp bebek yazmışsın ben orada tedavi gördüm transferimin 7. günü bugün sonuç bekliyorum hayırlısıyla seninde tedavin hayırlı olsun ben umuttan çok memnun kaldım özellikle personelinden tabiki doktordanda sen hangi doktorda başlamayı düşünüyorsun merak ettim canım.
Merhaba umutsuz1985 fsh değerlerimiz en son 12 çıktı daha önce 3 kere 10 bir kere 6,5 çıkmıştı. biz de kemere 19 mayıs haftasında gittik ve berbattı bir daha adımımı atmam olimpos, kaftans bir de romeo olmak üzere 3 otel değiştirdik hepsi tek kelimeyle berbat ötesiydi ne sıcak su var ne de kahvaltıda kepek ekmek gibi en basit en temel şeyler yok neymiş ruslar 15TL ye geliyomuş bizden 100TL alıp kapıda bırakmadıklarına şükretmeliymişiz tükürürüm böyle turizmeDEMMİ...arkadaşım antalya kemer gezdim çok güzeldi azoyu düşünmeden 1 hafta harika oldu....kendime bu illetle uğraşacak gücü depoladım....bu arada eşin yeni tahlil yaptırdı galiba anlayamadım ben değerleri yazarmısın.....biliyosun bizimde ilaçla değerler yükseldi ama emre beyin hoşuna gitmişti bu durum....
Ah nerde devletimizin hastaneleri normal bir hastane olsada gitsek eşim 8-18 özel sektörde çalışıyo sabah 06.30 da sıraya girip 09.00 da muayene olucaz da 10.00 da kan verip işe 11.00 de gidilecek. hatta belki kan kuyruğu bahçelere taşacak bir ertesi gün işe yine gecikilecek. Olmuyor ki. Ne cumartesi açık laboratuarlar ne de sekizde girilen hastaneden 08.30 da çıkabiliyorsun. benim iş durumum daha müsait ben ücretsiz tahlil yaptırabiliyorum ama eşimin durumu hiç uygun değil ancak cumartesi. sonuçların gecikmesi de cabasıarkadaşım normal bir devlet hastanesinde ürologa gidip tahlil isteyin sadece 8 ytl muayene ücreti verirsiniz...mesela ben kendi hastanemde devamlı yaptırıyorum....
kusura bakma giremedim bu ara.Kaan hoca kötü değil gayet iyi dedi ama ben testosteron ve fsh ın ikisini birden 5 civarı görmek istiyorum ama olmuyor. ikisi ters çıktı bu sefer biri 3,5 biri 12DEMMİ...arkadaşım dün sormuştum sanırım görmedin...canım sizin hormonlar nasıl oldu tahlil yaptırmışsın galiba bozuldu falan demişsin kaçtı kaç oldu merak ettim....
merhaba bsxx hoş geldin ömer coşkun ürünleri nerede satılıyor canım istanbulda??arkadaşlar ben eşime ömer coşkunun setleri var onlardan almayı düşünüyorum birtana ginsengli harnup pekmezli macunu nu aldım ama diğerlerini eşinin tahlillerini görmem lazım diyor ne dersiniz sizce ömer coşkun iyi midir doktora gitmeyede vdaha korkuyoruz ya yine aynı olursa diyor insan kalbimin bi tarafı olcak diyor bi tarafı olmuyacak geçenlerde halamın gelinleri geldiler küçük çocukları var o gün o çocuklar bizden hiç gitmesin diye baktım allah kisenin başına böyle bir dert vermesin çook zor
evet canım istanbulda satılıyor macunu kullanıyoruz ama diğer ürünleri için eşimin tahlillerini istiyor bakalım istanbula gelmeyi düşünüyoruz ama nerde test yaptırsa acabaMerhaba umutsuz1985 fsh değerlerimiz en son 12 çıktı daha önce 3 kere 10 bir kere 6,5 çıkmıştı. biz de kemere 19 mayıs haftasında gittik ve berbattı bir daha adımımı atmam olimpos, kaftans bir de romeo olmak üzere 3 otel değiştirdik hepsi tek kelimeyle berbat ötesiydi ne sıcak su var ne de kahvaltıda kepek ekmek gibi en basit en temel şeyler yok neymiş ruslar 15TL ye geliyomuş bizden 100TL alıp kapıda bırakmadıklarına şükretmeliymişiz tükürürüm böyle turizmelmaz:
Ah nerde devletimizin hastaneleri normal bir hastane olsada gitsek eşim 8-18 özel sektörde çalışıyo sabah 06.30 da sıraya girip 09.00 da muayene olucaz da 10.00 da kan verip işe 11.00 de gidilecek. hatta belki kan kuyruğu bahçelere taşacak bir ertesi gün işe yine gecikilecek. Olmuyor ki. Ne cumartesi açık laboratuarlar ne de sekizde girilen hastaneden 08.30 da çıkabiliyorsun. benim iş durumum daha müsait ben ücretsiz tahlil yaptırabiliyorum ama eşimin durumu hiç uygun değil ancak cumartesi. sonuçların gecikmesi de cabasılmaz:
kusura bakma giremedim bu ara.Kaan hoca kötü değil gayet iyi dedi ama ben testosteron ve fsh ın ikisini birden 5 civarı görmek istiyorum ama olmuyor. ikisi ters çıktı bu sefer biri 3,5 biri 12
merhaba bsxx hoş geldin ömer coşkun ürünleri nerede satılıyor canım istanbulda??
yumurtayı sperme göre dondurup canlı bir şekilde çözmek çok daha zor diye biliyorum yani spermde çözmeden sonra canlılık oranı %50 ise yumurtada bugünkü teknoloji ile bu %10 o yüzden Türkiyede hem yasal hem teknolojik açıdan yumurta dondurma pek yapılmıyor. donasyonun serbest olduğu ülkelerde yapılıyor.kızlar yumurta dondurma yapılan bi merkez varmı biliyomusunuz böyle bişi??
evet canım istanbulda satılıyor macunu kullanıyoruz ama diğer ürünleri için eşimin tahlillerini istiyor bakalım istanbula gelmeyi düşünüyoruz ama nerde test yaptırsa acaba
merhaba espoircim nasilsin?
amin insallah kavusuruz hepimiz bir an önce
ıyim canim evde dinleniyorum doktor hafta sonuna kadar izin verdi calismiyorum. Sen nasilsin esinde gelisme var mi ilacin faydasini goruyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?