Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz dilekleriniz kabul olur

arkadaşım en zor kısmı atlattın sen..sakın tedaviyi gözünde büyütme...10 gün bi tedavi sonra transfer ama artık sonunda bebeğinin geleceğini biliyosun inan o iğneleri anlamazsın sen heyecanla...

senağlama

umutsuzcuğum merhaba,
bizim sorunumuz büyük bir ihtimal azosperm büyük bir ihtima dyorum çünkü bir kes spermiogram yaptırdık ve ve hiç canlı ve cansız sperm yok 0 çıktı bide kalakaldık ne yapacağımızı bilemedik yaklaşık 2 aydır araştırıyorm emre bey hakkında çok olumlu sonuçlar aldım bakalım bugün de umut tüp bebek merkezi ile görüştüm temmuz ayı içerisinde gidicez yıllık iznimiz belli olsun hemen ben raporu sordum dediler çok zor çıkıyor
onların hazırladığı bir paket varmış onu sundular bakalım kısmet şun da manevi olarak çökmüş vaziyetteyim bir de görümcem hamile ve ne yazıkki hiç istemiyor bu bebeği ve ilk aradığı kişi benim bu konuda o kadar canım yandı ve içim acıdı ki anlatamam neyse senin de canını sıkmayayım hoşçakal verdiğin bilgi için teşekkür ederim

teşekkür ederim canım tabiki herzaman karşılaşıyoru ama böyle deyince sanki telefondan girip gırtlaklayasım geldi çok kızdım madem istemiyosun bak çareine güzelim sonra ağlayıp zırlama bizler gibi olsa varya ah allahım ama düşmanımın bana vermesin rabbim kimseyi yavrusuz kucağı boş bırakmasın dalsız budaksız rabbim herkese hayırlısın versin

arkadaşım en zor kısmı atlattın sen..sakın tedaviyi gözünde büyütme...10 gün bi tedavi sonra transfer ama artık sonunda bebeğinin geleceğini biliyosun inan o iğneleri anlamazsın sen heyecanla...

Haklisin canim ama bana uzun protokol uygulanacak yani 5 haftalik bir tedavi agustostaki adetiminden 21ci gun baslicakmisim ignelere transfere kadar 5 hafta suruyormus benim bildigim bu kadar insallah hepimiz kavusuruz bebegimize.

Haklisin canim ama bana uzun protokol uygulanacak yani 5 haftalik bir tedavi agustostaki adetiminden 21ci gun baslicakmisim ignelere transfere kadar 5 hafta suruyormus benim bildigim bu kadar insallah hepimiz kavusuruz bebegimize.

merhaba espoircim nasilsin?
amin insallah kavusuruz hepimiz bir an önce

kızlar bu dua zekerriye pergamberin çocuğu oluyor diye okuduğu dua imiş rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul vasiriyn

Merhaba umutsuz1985 fsh değerlerimiz en son 12 çıktı daha önce 3 kere 10 bir kere 6,5 çıkmıştı. biz de kemere 19 mayıs haftasında gittik ve berbattı bir daha adımımı atmam olimpos, kaftans bir de romeo olmak üzere 3 otel değiştirdik hepsi tek kelimeyle berbat ötesiydi ne sıcak su var ne de kahvaltıda kepek ekmek gibi en basit en temel şeyler yok neymiş ruslar 15TL ye geliyomuş bizden 100TL alıp kapıda bırakmadıklarına şükretmeliymişiz tükürürüm böyle turizmelmaz:
arkadaşım normal bir devlet hastanesinde ürologa gidip tahlil isteyin sadece 8 ytl muayene ücreti verirsiniz...mesela ben kendi hastanemde devamlı yaptırıyorum....
Ah nerde devletimizin hastaneleri normal bir hastane olsada gitsek eşim 8-18 özel sektörde çalışıyo sabah 06.30 da sıraya girip 09.00 da muayene olucaz da 10.00 da kan verip işe 11.00 de gidilecek. hatta belki kan kuyruğu bahçelere taşacak bir ertesi gün işe yine gecikilecek. Olmuyor ki. Ne cumartesi açık laboratuarlar ne de sekizde girilen hastaneden 08.30 da çıkabiliyorsun. benim iş durumum daha müsait ben ücretsiz tahlil yaptırabiliyorum ama eşimin durumu hiç uygun değil ancak cumartesi. sonuçların gecikmesi de cabasılmaz:
DEMMİ...arkadaşım dün sormuştum sanırım görmedin...canım sizin hormonlar nasıl oldu tahlil yaptırmışsın galiba bozuldu falan demişsin kaçtı kaç oldu merak ettim....
kusura bakma giremedim bu ara.Kaan hoca kötü değil gayet iyi dedi ama ben testosteron ve fsh ın ikisini birden 5 civarı görmek istiyorum ama olmuyor. ikisi ters çıktı bu sefer biri 3,5 biri 12
merhaba bsxx hoş geldin ömer coşkun ürünleri nerede satılıyor canım istanbulda??

evet canım istanbulda satılıyor macunu kullanıyoruz ama diğer ürünleri için eşimin tahlillerini istiyor bakalım istanbula gelmeyi düşünüyoruz ama nerde test yaptırsa acaba

kızlar yumurta dondurma yapılan bi merkez varmı biliyomusunuz böyle bişi??
yumurtayı sperme göre dondurup canlı bir şekilde çözmek çok daha zor diye biliyorum yani spermde çözmeden sonra canlılık oranı %50 ise yumurtada bugünkü teknoloji ile bu %10 o yüzden Türkiyede hem yasal hem teknolojik açıdan yumurta dondurma pek yapılmıyor. donasyonun serbest olduğu ülkelerde yapılıyor.

evet canım istanbulda satılıyor macunu kullanıyoruz ama diğer ürünleri için eşimin tahlillerini istiyor bakalım istanbula gelmeyi düşünüyoruz ama nerde test yaptırsa acaba

Umutsuz 1985 in dediği gibi devlet hastaneleri tabi 10TL muayene kesintisi sonrası ücretsiz ama bize uymuyor. devlet haricinde şimdiye kadarki en iyi çözümümüz maltepe üniversitesi hastanesi hem ucuz hem hızlı.

Son düzenleme:
ömer coşkun bana güvenilmez geldi ayrıca azospermiye özel bir ürününü de göremedim.
Eşim akapunktur araştırmış çalıştığı yere yakın biryerde akşamları seans yapan bir yer dr varmış oraya gitmeyi düşünüyor. kaan hocaya sormuş yan etkisi olmayan bir yöntem olduğu için denenebilir demiş ama şimdiye kadar kaan hocanın sadece bir hastasında sperm sayısı artmış. bu artış başka şeylerden de olabilr demiş. Fiyatı da seansı 70 den 25 seans aynı mikrotese parası çok kararsızım. azospermide akapunktur tedavisini duyan bilen var mı aranızda kızlar. Lütfen bilgi verin.

ıyim canim evde dinleniyorum doktor hafta sonuna kadar izin verdi calismiyorum. Sen nasilsin esinde gelisme var mi ilacin faydasini goruyor mu?

dinlen canim tabi nasil zor bir islemmmiydi?
bende iyiyim canim carsambaya türkiyeye gidiyorum onun hazirligi icindeyim
canim bir gelisme yok ayni durum, faydasi oluyormu ilaclarin bilmyorum sprm testi yaptirmadik hic teseden sonra. ben korkuyorum yaptirmaya zaten esimde yaptirmak istemiyor temmuzda kaan beyin yaninda yapacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…