Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

günaydın umutsuzcuğum biz 2 aydır biliyoruz bu süreçte şoku atlatmaya çalışıyoruz çünkü biz hep olmamasebebini troide bağlıyorduk e sonra ben troid ameliyatı oldıum troid hormonları normale döndü ve dedik artık bir kontrol yaptıralım ve deneyelim bu arad ben de diabette var her şey üstüste geliyor biz problemin ben de olduğunu düşünürken sorun eşimdeçıktı
bu ilk gidşimiz olucak kısmetse

tamam canım anladım.evet görüştük emre beyle vallahı ilaç tedavisi uygulamıyor ama kullanırsanızda zararı olmaz faydasıda olmaz diyor onun dışında bize bişey önermemişti

evet ceylinsu hemen acele cetmeyin iyice araştırında gidin yoksa bizim gibi olur inşallah ilk ameliyatınız da daha çıkar da tatlı tatlı bebişleriniz olur ikin ci tese şansımız daha düşük bizim allahım kimseyi çocuksuz bırakmasın çok zor içim acıyo

CEYLıNSU arkadaşım...daha çok yeni öğrenmişsiniz iyi araştırın sanırım temmuzda emre beye gideceksiniz hayırlısı olsun bence doğru bi karar...gidince zaten sizden spermiyogram falan isteyecektir çünkü 1 tane spermiyogramla hemen azosperm denmez...hatta gitmeden yakınlarınızda güvenilir bi yer varsa bi örnek daha verin derim ben....bu arada ne kadar lık evlisin canım...tiroid için de çok geçmiş olsun....

umutsuzcuğum biz 3 yıllık evliyiz ben işyerinde koca gün net başında gerk burdan olsun sizlerin yardımınızla gerek gerekli programları takip ederek ve emre bey hakkında yazılan yazılardan yola çıkarak böyle bir karar verdik ve bu konuda maddiyatı hiç düşünmüyorum çünkü bazı yerler varmış maddiyat için insanların umutlarınla hayallarinle oynuyormuş çok yazık

teşekkür ederim canım inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim ama biz daha önce hiç teavi falan olmadık ilk kez gidicez belki yapılan hormın testlerine göre hormon tedavisi ceriri ve teseye gerek kalmadan olur benim umudum o yönde bakalım kısmet siz daha önce nerede olmuştunuz sakıncası yoksa :CüvCüv:

1,5 yildir esin herhangi ilac kur kullandi mi faydasi olur. Yada esin kaan aydosa gitti mi. Kendisi cok iyi bir diktor. Bir cok azospermde ilk ameliyatta bulunmayip ikincide bulundu kok hucreye bile gerek kalmaz.

tamam canım anladım.evet görüştük emre beyle vallahı ilaç tedavisi uygulamıyor ama kullanırsanızda zararı olmaz faydasıda olmaz diyor onun dışında bize bişey önermemişti

eee sonra belgin şu anda ne yapıyorsunuz peki ilaç tedavisi vrmediyse ne tedavisi verdi

yok tabiki canım ne sakıncası olsun zaten üstüne basa basa söylüyorum medekal park bahçeli evler

1,5 yildir esin herhangi ilac kur kullandi mi faydasi olur. Yada esin kaan aydosa gitti mi. Kendisi cok iyi bir diktor. Bir cok azospermde ilk ameliyatta bulunmayip ikincide bulundu kok hucreye bile gerek kalmaz.

eşim ilk önce ateş kadıoğluna gitti canım sadece biz onun yaptırdığı testi gördük medikal de test yapıyoz diye para aldılar ne bir sonuç söylediler nede testleri elimize verdiler 1 buçuk seneden beri de hiç test yaptırmadı zeytinyağında incir yapıyorum arı sütü bal polen falan çok yedi şimdi bide çakşır çayı içiyor ömer coşkunun seti var ama iyimidir ömer coşkun sence kaan aydosa falan gitmedik ikinci teseyi olmaya daha korkuyoruz yine hayal kırıklığı olur diye senin eşin orda mı tedavi oluyor canım iyi mi doktor

bsxxx canım,ben bukonularda daha çok tecrübesizim ama biraz tıbbi yardım biraz dua biraz tabiattan faydalanmakta yarar var hep derim yüce rabbim çekirdeğe orman gizlemiş yılanın zehrine derman diye ibrahim saraçoğlunun nohut kürünün de araştırben daha denemedim bir gidelim doktora bakalım da ondan sonra denicem ama 2 bardak kynar suya bir avuç nohut atıp kaynatıyorsun birz demlendikten sonra suyunu süzüp sbah ve öğlenleri tok karnına içiyorsun 2 ay boyunca eşin içicek azospermi olanlar için mutlaka nohut kürü diyorlar

Ah umutsuz 1985 spermsizlik öyle zor ki nasıl gıpta ediyorum sayı azlığını veya diğer sorunları bilemezsin. ben de doğurganlık açısından mükemmele yakın bir durumdayım ama ne çare sperm olmayınca başka topiklerde insanların dertlerine bakıyorum da bizimkiler yanında ne kadar hafif ne kadar basit bir iki yıkama çalkalamayla ilaç tedavisiyle şak diye hamile kalmaları olası ya bizim:uhm:

kadıoğullarını ben hiç tutmadım ne atesşi ne cemi inciri nasıl yapıyorsun canım ben de yapmaya çalıştım ama nette hiç bir yerden bilgi bulamadım hep kaynatmalı kürler var açıklar mısın nasıl yapılıyor günün ne zamanları ne kadar yeniliyor ve faydaları nelerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…