Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy kızlar içim kıpır kıpır oldu EBANA nın yazısını okuyunca.bize de böyle mucizeler olur mu acba..bizde o zamn heryere yazardık hikayemizi, herkese umut olsun diye:)))

Demmicim merhaba,

Benim tedavi olduğum merkezdeki prof aynı zamanda hacettepe üniversitesininde tüp bebek bölümünün başkanı idi o nedenle sıkıntı yaşamadım. Testlerimizi yaptık üroloji doktor raporunu verdik ssk karnemiz efend,m nüfüs cüzdan örneği filan derken evraklar bitti heyet imzaladı. tüp bebek raporum ve ilac raporum cıktı. Şimdi dahamı zor veriyorlar bende bilmiyorum. Ben 2008 temmuzda tedavi olmuştum. Allah yardımcın olsun.

merhaba kızlar bildiğiniz gibi anneciğimin yanındayım geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir...fırsat buldukça girmeye çalışırım görüşürüz kızlar..

sayes bu rapor olayını bende araştırıyorum umutta yaptırcaz kısmetse dediğin gibi rapor olursa 2000-2500 gibi karımız olacakmış ama gel gelelim izmirde 4-5 yeri aradım ben eğer kendi hastanelerinde tüp bebek yaparsam rapor veriyorlarmış dışarısı için rapor vermiyorlarmış. çok saçma.. birde azospermlilerin daha kolay rapor aldığını duydum araştırmaya devam ediyorum ben.. inşallah alırız yaaa az para değilki

canım tese öncesi varikosel ameliyatı yapanlarda sperm çıkma durumu yapmayanlara oranla anlamlı olarak daha fazla. doktorunuz demişse vardır bi bildiği bence bu konuyu araştırın.

sağol canım bakalım eşimin ikinci teseye daha cesareti yok korkuyor yine hayal kırıklığı olacak diye şimdilik bitki kullanıyor bugün saraçoğlunun yerini aradım 15 gün sonra tekrar arar kendisiyle konuşturcaz dediler bakalım o ne diyecek

yok olmadı.m.teseden öncede incir kürü yapmıştık Rabbim şifayı verdi incir mi, vakit saat mi geldi artık bilinmez inş bebeğimizide kucağımıza almayı nasip eder bizede isteyen herkezede

arkadaşım incir kürünü nasıl yaptın bende yapıyorum da

Eh ortak çalışılırsa tabi rahat olur. bizim öyle bir şansımız yok maalesef

canım merhaba.sanırım aynı dönemlerde bebek düşünmeye başlamışız.biz 6 ay bekledik.bende herşey normal.olmayınca eşim spermogram yaptırdı.sperm bulunamadı.TESE ve TESA yapıldı. umutluyduk ancak hiç sperm bulamadılar. şok olduk. başka bir doktor bir sürü iğne verdi.bir işe yaramadı.zaten önceki doktorumda ilaç tedavisinin % 1 iyileştirici etkisi olduğunu söylemişti. haklı çıktı. 6 ay kadar psikolojimizi düzeltmeye uğraştık.ama insan herşeye alışıyor. şimdi hayatta herşeyin çocuk olmadığını önemli olan insanın kendini başka şeylerlede mutlu edebilmeyi öğrenmesi gerektiği olduğuna karar verdik. artık psikolojimizi düzelttik ve tekrar yılmadan başka yöntemler varmı diye araştırmaya başladık. Mikrotese denilen bir yöntem var. aynı tese ve tesadaki aynı işlemler uygulanıyor.ancak sperm bulma şansları daha fazla. ayrıca erkekteki damarlarada zarar vermemiş oluyorlar. cinsel hayat açısından bu önemli bir noktaymış.şimdi iyi bir hastane ve doktor arıyoruz.sana tavsiyem tese ve tesa yerine direk mikrotese uygulayan bir yere gitmeniz.bizim gibi vakit kaybetmemiş olursunuz.ayrıca daha güvenli.Allah hepimizin yardımcısı olsun.kaydirigubbakcemile3

ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. aranıza yeni katıldım.beni yalnız bırakmayın.cevaplarınızı bekliyorum.

istanbulda umut tüp bebek merkezinde emre bakırcıoğlu var. alman hastanesinde tansel kaplancan. bunlar çok başarılı iddialı mikrotesede bence görüşün. tesede bulunmayıp mikrotesede bulunan çok insan var hatta 1. değil 2. mikrotesede bile bulunanlar var. mikrotese kesinlikle denenmeli umutlanıp yıkılmayı umursama bence.

mikrotese normal teseye göre çok daha iyi iyi bir ürolog bulup şansınızı deneyin bence yolun başında daha pes etmeyin

kızlar her okuduğum yerde keçi boynuzu kürü geçiyor. suda kaynatılıp içilicekmi? biri bana nasıl yapıcağımı anlatabilirmi? birde kekik suyu kullanan arkadaşlar var.bu konuda ne düşünüyorsunuz?şimdiden teşekkürler

canım içime su serpildi.sağolasın.sizede hayırlı olsun.çok sevindim.bir başka arkadaşta aynı doktorun ismini verdi.baya tanınmış biri galiba.incir kürü derken.anlamadım.açıklarsan sevinirim.ayrıca doğru söylüyorsu şifa Rabbimden tevekkül bizden.

kekik suyu nu bilmiyorum ama keçi boynuzu yarım litre suya kaynarken 6 7 tane keçiboynuzu küçük kır at 3 5 dakika kaynat 20 dakika dinlendikten sonra suyun içinden keçiboynuzunu çıkar 1 bardak sabah aç karnına 1 bardak akşam yatarken içir 1 hafta bu şekilde daha sonra sadece akşamları yatarken içicekm 3 ay da sperm sayısı düşüklere aslında ama bir umut işte belki bizkimkilerede iyi gelir diye her duyduğunu yapıyosun

canım çok teşekkür ederim.deniycem.inşallah işe yarar.kaydirigubbakcemile3

sevgidolu ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi. sevgidolu senin durumun bana okadar benziyorki.içimde bir umut yeşerdi.sen benim hakkımda ne yorum yaparsın.ayrıca kekik suyu işe yarıyormu?

CANIM BENİM ÖNCELİKLE ALLAH EVLADINI SANA BAĞIŞLASIN hikayen tam bir mucize olmuş allahım sen ne büyüksün o kadar duygulandımki anlatamam gerçekten burada hepimize umut oldun belki senin bizim hiakyemizde olup nice böyle mucize yaşayanlar var ALLAAHIM en kısa zamanda oğlıuna kardeş nasip etsin canım eşinin azosperm sebebi bellimişydi

canım öncelikle hoşgeldin inşallah sen de buradan bebeğin olarak ayrılırsın canı kekeik suyunu başka atrkadaşın eşi kullanmış yani ben başkasının yazısını alıntı yaptım bizde heünüz çıkış olmadı inşallah hepimize afaydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…