Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgidolu allah herkesin gönlüne göre versin canım. benim eşim çocukken kabakulak geçirmiş, sonrasında ağır derecede tifo hastalığı. aylarca tedavi görmüş. çok ateşli bir hastalıkmış. sperm üretiminin olmamasını bunlara bağladılar. sonra ileri boyutta varikosel var dediler. ameliyat önerdiler ama olmadı. ben şuan 31 yaşındayım. 25 yaşımda hamile kaldım.

mrb kızlar hoş geldiniz birkaç haftadır girmiyodum bi bakiim dedim
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

yelizt tatlım kekik suyunu benim eşim kullandı ama biz o amaçla kullanmadık. fakat başka birşeyde kullanmadık yani sperm oluşumunu ona bağlıyorum. sende umudunu yitirme olacak buna inan

hoşgeldin melish
hoşbulduk canım sende hoş geldin okuyamadım pek sorununu bilemiyorum ama allah yardımcımız olsun.bi bakayım dedim topikimize :) dertli derdini unuturmu hiç.?

asi06 merhaba aranıza katılalı 2 gün oldu.iyiki katılmışım:dance:

evet en güzel kız kıza sohbetler burda herhengi bir yakınımızla paylaşamicamız şeyleri dahi konuşabiliyoruz ne güzel.tez zamanda bu illetten kurtulup bebiş sohbetlerinede başlarız inşallah :)

kızlar ben ist eyüpsultandaki aktardan o 150 tl lik karışımı getirttim bu gece başlıyoruz kullanmaya 2 aya yakın gitiyomuş 1 kavanoz yanında birde bitkisel hapı var oda 60 adet yani 1 aylık.inşallah ii gelir.arada arslan pençesi kaynatıyorum.bazı bitkiler sorun yapıyoya çok tüketince.testesteronumuz düşük yine.fsh çok yüksek nolcak bu hal,imiz ya offfff of

hadi hayırlısı inşallah fayda görürsün

canım;tv de ömer çoşkundan duymuştum incir kürünü sperm üretimi sağlıyor diye spermin oluşumuda 72 gün sürüyormuş onun için okadar kullanın demişti .bende yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…