Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım;tv de ömer çoşkundan duymuştum incir kürünü sperm üretimi sağlıyor diye spermin oluşumuda 72 gün sürüyormuş onun için okadar kullanın demişti .bende yapmıştım

tamam birtanem.deniyelim.sağol.yalnız keçi boynuzu kürü ile aynı zamanda yapsak olmaz heralde dimi?

nebileyim ikiside aç karna deniliyor.incir doyururmu ki

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.(1 hafta içilecek sabah bişey olmaz her halde .bi kaç kez bende kaynattım ama içiremedim )

canım sağol.sorun şu.aylarca bu işi düzenli yapabilcezmi acaba

asi06 canım ben yatıyorum.yarın iş var malesef.çok güzel bir sohbetti.tekrar görüşmek üzere.Allah'a emanet ol

iyi geceler bir bakıp kaçıyorum malum yarın iş var( Babacığımın senesiydi yasin okudum,meryem suresini dinledim yine ağladım içlendim hem babacım için hem bizler için. Hepimize dua ettim isim isim bilmesemde bu derten muzdarip bildiğim bilmediğim herkesi kurtar evlat sahibi olmamızı nasip et dedim... Allah dualarımızı işitendir hayırlısıyla çok bekletmesin bizleri inşallah...

Ebana bizlere umut oldun allah senden razı olsun evladınızı size bağışlasın... Ne güzel böyle olumlu sonuçlar alıp bize destek veren herkese kendi adıma teşşekkür ediyorum... Allah nasip eder de evlat sahibi olursam ben de hiç bir zaman yalnız bırakmıcam buradakileri... Hep diyorum umutlu olmalıyız inanmalıyız, inanmak başarmanın yarısıdır, umudumuzu kaybetmeden mücadele vermeliyiz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....

Günaydın Kızlar, Hayırlı Cumalar aynı zamanda. Sayes dualarına çok teşekkürler. ben de aynı şekilde hep dua ediyorum neredeyse 24 saat uykumda bile. Kafam hep bu konuyla meşgul. Yalnız bu kürlerde bir türlü düzen tuuturamıyoruz karı-koca çalışınca iş-sosyal- özel yaşam derken akşam hazırlayacağımız şeyleri yapamadan, kaynatma sıkma temizleme vs uykuya dalıyoruz çok üzülüyorum. Eşim herşeyi yeyip içiyor problem etmeden ama hazırlık gerektiren şeyleri aksatıyoruz 3 gün yapsak 4. gün kaynayıp gidiyor arada offf

hayırlı cumalar!yenı gelen ARKADASLARA hosgeldınız ,ama keske bu sebeble gelmeseydınız dyrm.evet gercekten burası ınsana bagımlılık yabyr kızlar.EBANA canım bu yazdıkların mucıze gıbı masalah.... fakat azo sebebınız neydı arkadaslar da sordu ama ...bır de kızlar kavun cekırdegı yagı kullanan duyan var mı?ne ıcındı?

2 gün önce aynı yazıyı yazmıştım ancak görmeyen arkadaşlar için tekrar yazdım. ben 3 senelik evliyim.1 sene önce çocuk düşünmeye başladık. 6 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. tesa ve tese yapıldı. ancak sperm bulunamadı.anlıycağınız sperm üretimi hiçyok. doktorum mikrotesenin yapıldığı zaman şansın pek değişmeyeceğini söyledi.ancak başka bir doktor ise önerdi.tekrar umutlanıp tekrar yıkılmak istemiyorum.sizler ne önerirsiniz.benzer durum yaşayanınız varmı.birde tavsiye ediceğiniz istanbul yada kocaelinde bir doktor yada hastane varmı?şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. aranıza yeni katıldım.beni yalnız bırakmayın.cevaplarınızı bekliyorum.

canım onu duymadım ama k.boynuzu ve incir kürlerini arkadaşlar bahsetti

yelız cım bız kullandık kecı boynuzu ıncır kuru .ama fayda olmadı.umarım szılere olur.benım tavsıyem ISTANBULDA EMRE BAKIRCIOGLU ankarada KAAN AYDOS ALLAH SIFA VERSIN.

yelız cım bız kullandık kecı boynuzu ıncır kuru .ama fayda olmadı.umarım szılere olur.benım tavsıyem ISTANBULDA EMRE BAKIRCIOGLU ankarada KAAN AYDOS ALLAH SIFA VERSIN.

canım sağolasın.yeni siteye üye olduğum için bilemiyorum.sendeki sorun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…