Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bize sizin çocuğunuz olmaz dediklerinde o dönemi zor atlattık. sonrasında insan umutlarını yitirmiyor, yitirmemelide. yeni evlenen arkadaşlarımın hamile olduğunu duyunca o an sevinirdim ama eve geldiğimde saatlerce ağlardım . allahım ben sana ne yaptım onlara veriyorsunda benden niye esirgiyorsun derdim. sonra tövbe edip banada vereceksin biliyorum derdim. belki kendi kendimi motive ediyordum.

merhaba canım.Allah Allah çok ilginç bunu hiç duymamıştım.hangi doktordu acaba.

peki neden her hastanede yapmıyorlar onu kök hücre gibi bişey mi o nasıl bişey canım

çalışıyordum eve gizli gizli geliyordum inanın. tanıdık kimseyle karşılaşmamak için. çünkü hep aynı soru soruluyordu. bebek yokmu hala. bazı insanlar çok düşüncesiz hareket ediyor. ben bu soruları her duydugum tekrar tekrar yıkılıyordum. sizler inanın olacak olacak.

bu ozaman beklenen kök hücre olmuyor mu

internetten girin sayfalarını açın form bölümü var doldurun. orada her ayrıntı soruluyor. daha önce neler yapıldı falan. ona göre onlar arayıp size bilgi veriyor.

slm kızlar bende bayadır giremiyodum ne güzel bir haber almışsız öyle yine bir umut doğdu bir ışık göründü bizlere yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum hoş bir durum değilde işte adettendir

hoşbulduk hoş bir nedenle gelmedik ama çok hoş bir ortam var

kızlar arada bir bakıyom sizlere fırsat buldukça. inşallah hepinizden güzel haberler alırım

ebana senin iiçin gerçekleşen mucize bizede gerçekleşir diyor arkadaşlar.sanırım oğlun olmuş.ben yeniyim mucize derken ne oldu senin azo problemin neydi?

canım kavunçekirdeği yağını biz kullanıyoruz. Akşam yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı içiyor üstüne su içiyor. Mısır çarşısında falan çok aradım ama yok olsa bile sahte olma olasılığı çok yüksek. Netten arat cemre bitkisel ürünlerin ürettiği var inşallah gerçeğidir başka da çıkmıyor zaten. Bazı netten satış yapan sitelerden bulabilirsin. Ben vimjodan aldım. Meni miktarını arttırır morfolojiyi düzeltir diye biliyorum.Şifa allahtan biz de 0 olsa bile tesede bulunur diye kullanıyoruz biz. En azından kaliteli olsunlar. Nasıl düşünürsek öyle olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…