Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

başına w w w ekleyin başına beceremedim de

5 sene önce kök hücre! böyle bişey olur mu?! olup da duyulmaması; hastanenin bilim çevrelerince yıkılmaması mümkün mü inanamıyorum!

valla bende anlamadım bacım ya, madem böyle koldan hücreden falan yöntemn var da neden kullanılmıyor benim aklım almadı

Son düzenleme:
Evet arkadaŞlar bende ŞaŞırdım 1 sene Öncede bırısının ıstanbulda bı hastanadde beynınden sper bulcaklar dıye duydum da ınanmamıŞtım demmek kı doĞruymuŞ kesın oda memorıale gıtmıŞtır

SAYES CIM SAOL CANIM BENIM TESEKKUR EDERIM ya aktar bana kabak cekırdegı yagı verdı acaba aynı sey mıdır yanı bunu sprem ıcın veryrz dedı ama bılemem kı...

ebana canım sordum ama gormedın sızın azo sebebınız neydı ! ogrenemedınız mı?ya kızlar bır de acaba kac kez kontole gıdılır kı ıl dısından gtcez ankaraya da yanı kac gun kalmamız lazım yanı

tatlım seninşe bir türlü karşılaşıp konuşamadık ya bu kök hücre olayını anlamadım ben daha türkiyede denenmiyo diye biliyordum vallaha hızır gibi yetiştin topiğimiz sayende kaç gündür umutlu ir şekilde ilerliyo maşallah ,inşakllah buradan herkes güzel haber veririr

canım ebana yazmış sebebini ama sayfa geride kalmış eş, kabakuşak ve başka hastalık yani ateşli hastalık geçirmiş birde varikosel varmış

marhaba sevgidolu bu gece kimseler yok.2 gün önce siteye üye oldum.ama hepiniz öyle yardımcı oldunuzki.hangi doktora gideceğimi bilemiyordum.ama şimdi sanırım buldum.emre bakırcıoğlundan randevu alıcaz bakalım o ne diyecek

form sayfası nerde canım nasıl gircez daha net yazabilirmisin

canım benim netten memorial hastanesi okmeydanı olarak gir. açılan sayfada tüp bebek ve genetik merkezi anasayfa yazan yazıyı tıkla. yine açılan sayfada sağ üst köşede danışma formu yazan yere gir. formu doldur .zaten bütün bilgilerini giriyorsun yapılan işlemler yaşın, adet düzenin, eşinin problemi.... tel nonuda yazıyorsun onlar durum değerlendirmesi yapıp sizi arıyor neler yapılabilir bilgilendiriyor. bu ücretsiz haberiniz olsun.:sm_cool:

merhaba kılzar geldim ama kimse yok gene ebana seni bir türlü yakalayamadım ssohbette inşllah bir gün karşılaşcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…