canım yaptırın mikrotese aradan bir yıl geçmiş belki içerde sperm oluşumu vardır fakat dışarıya çıkmıyorduk bizde geçen sene yaptırdık mikrotese bizde gelişmemiş hücreler çıkmıştı yani spermin kuyruksuz hali çıktı iki embriyo oluştu ama olmadı bu senede memorial düşünüyoz bakalım çünkü onların labaratuar konusunda ve teknolojik gelişmele rkonusunda çok ileride oldunu gördüm araştırdım kadarı ile
canım memorialı bende duydum.ancak hoca olarak emre bakırcıoğlunu (umut tüp bebek merkezi) tavsiye ediyorlar. hocalar hakkında görüşler insandan insana değişiyor ancak emre hoca hakkında hiç memnun olmadım diyen yok.onunlada bir görüşün istersen.inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
sevgidolu memorial ın üroloğu doçdr semih özkan la görüştünüz mü. biz görüştük çok ilgisiz davrandı. siz yaptıracağınız yere karar verin gelin ben ameliyatı yaparım dedi muayeneye bile tenezzül etmedi o açıdan biz orayı pek düşünmüyoruz. siz de bir görüşün isterseniz.canım yaptırın mikrotese aradan bir yıl geçmiş belki içerde sperm oluşumu vardır fakat dışarıya çıkmıyorduk bizde geçen sene yaptırdık mikrotese bizde gelişmemiş hücreler çıkmıştı yani spermin kuyruksuz hali çıktı iki embriyo oluştu ama olmadı bu senede memorial düşünüyoz bakalım çünkü onların labaratuar konusunda ve teknolojik gelişmele rkonusunda çok ileride oldunu gördüm araştırdım kadarı ile
Firuze64 eşin hangi ilaçlardan sonra sperm kaybetti?iyi akşamlar arkadaşlar benim eşimde azosperm biz 8 yıllık evliyiz bir kez tüp bebek yaptık tuttu fakat canlanmadı sebeb ise spermler kalitesiz oldugundan dolayıymış biz tekrar deneyecez fakat tedavi öncesi bitkisel olarak keçi boynuzu kürü çakşır suyu bal polen gibi şeyler yiyor sizlerden bitkisel olarak böyle şeyler tüketip birazda olsun sonuç alan oldumu yazarmısınız aynı zamanda ilaç kullanınca iyice kötü oluor 1 milyon olan sperm 0 oluyor onun için bana fikir verin eylül ekim gibi tekrar deneyecez inşallah allah inşallah hepimize hayırlısıyla bebekler nasip eder amin
ebana memorialın üroloğunun hastaya yaklaşımı çok kaba hiç bilgilendirici değil. ayrıca şu kök hücre olayının ismini cismini açıkla artık biz şubat-mart gibi görüştük memorialla hiç böyle bişeyden bahsetmediler bu 4 sene önce vardıda şimdi neden yok sizden başkada böyle bir olayı duymadım ne tv de ne forum üyelerinde ne de hastanenin kendi duyurularında. İnanamıyorum!sevgidolu bende memoriali öneriyorum başhekim semra kahraman. tv de programlarada çıkıyor. hastanenin genetik labaratuvarıda var. herşey ayrıntılı inceleniyor. rahimi olmayan kadına yapay rahim bile yapıp gebelik oluşturdular. görümcemle gittiğim zamandan biliyorum. o tedavisini orada yaptırdı. görümcem erzincanda oturuyor. tedavi için istanbula geldiler. bir çok kişi orayı önermiş. çok şükür sonuç aldılar. daha önce dediğim gibi erkek infertilitesindede mucizeler oluşturuyorlar. şahit olduğum bir hastada bilekten hücre alıp sperm yaptılar. tek hücreyle bir bebiş. tabi allah ol diyecek önce. inşallah allah sizlerede verecek. buradan duyuracaksınız. hep beraber sevineceğiz.
arkadasın bi tanesinin eşi amaliyat olucaktı ismini hatırlayamadım belgin sen buralardasındır söylesene ne oldu kızlar ömrümüzde bi bereketszlik var kendime bile zaman ayıramadan günler bitiyo nasıl oluyo bende anlmaıyorum
arkadaşlar dun yumurtalarım toplandı bugun haber beklıyorum kac tanesı dollenmıs merak edıyorum sanırım carsambaya transfer olacak allah hepınıze bu gunlerı gostersın hep dua edıyorum sızler içinde ....[/QUOTE
inşallah tedavin olumlu olur canım.. nerde yaptırıyorsun birde rapor aldın mı bende umut tüp de yaptırıcam ama burdan (izmirden ) rapor alamıyorum .. istanbulda yaptırıcam için vermiyorlar .. inşallah sağ salim kucağına almak da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?