Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tesekkur ederım arkadaşlar merkeze telefon ettım 8 tane yumosum olmus hala inanamıyorum salı yada carsamba gozde ıle aynı zamanda transferımız olacak.
ben izmir irenbede Ahmet Zekı Isık ta tdavımı oluyorum.
3500 merkeze odedık 750 tl ise ilaçlara odedık rapor cıkartmadık..

arkadaşlar bu tepki neden anlayamadım. ben sadece oradaki hastanın benimle paylaşımını anlattım. belki faydası olur diye. hata yaptığımı sanmıyorum. maksadım kimsenin umudunu kırmak değil aksine faydalı olabilmek. benim bakışaçımda umut biterse yaşam biter. kimse umudunu kaybetmesin. ben sizin umutlarınızı kırdıysam özür dilerim. ama benim öyle bir niyetim yok. ben kendi durumumuda anlattım. ben mucizeyi yaşadım. defalarca anlattım. bilmiyorum kaçınızın gözünün içine baka baka boşuna uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz dediler. ben bunları yaşadım...ama sonuç ortada umutlar tükenmemeli, bu topiğe geldiğimden bu yana aynı şeyi söylüyorum. ben inanıyorum hepinizden güzel haberler alacağım. sizlerin yaşadıklarının çok daha fazlasını yaşadım emin olun. beni bu şekilde eleştirmenize çok kırıldım. sevgiyle kalın

ooooooooo masslah TOSBIKCIM ne mutlu sana allah devamınıda gtrsn canım.pekı 8 nıde koymazlar sanırım bu ıllet yasa geregı tek mı konulcakmıs acaba

slm kızlar a.s. öyle arada giriyorum ama benim durumlar aynı olduğu ve yazacak bişim olmadığı için okuyup çıkıyorum, transferi olan arkadaşım hayırlı olsun tedavin bebişle sonuçlansın, yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler, ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI BEBİŞLER VERSİN İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:

EBANA canım arkadasım yanlıs anlasılma olmustur yanı belkı baska bır ad altında yapılmıstr o ıslemler cunku bız 5 sene once cok aratsrdk kok hucreyı fakat ızın yok denıldı.bana da sızın cocugunuz olmaz denılıp sureklı kapılar carpıldı yerı geldı azarlandık cıktık herneyse ....bız yınede allah var umıtsızlık yok dyrz sana kotu bısey demedım kı sahsım adına...yanı bu tepkın banaysa tabııı bunu acıklama geregı duydum.senın ıyı nıyetını de anlıyorum canım.buradakı arkadasların da sana kotu maksatlı bısey dedıgını sanmıyorum.

arkadaşım tepkin banaysa eğer, k.bakma seni kırmak istemezdim.benim anlatmak istediğim sana o konuda o bilgiyi veren şahısla ilgili, o sana doğru bilgi verseydi sen de o şekilde aktarırdın bize, k.bakma sana karşı olumsuz bir niyetim yok, bunu belirtmekistedim özellikle.herşeyi veren de alan da allah şüphesiz, ümidimizi yitirmiyoruz, rabbim bir kapı kapatırsa diğerini açar zamanı gelince, hepimiz için hayırlı olur inş.herşey.

arkadaşım seni kırdıysam özürdilerim seni kırmak istemedim sadece çokk şaşırdık 4 sene önceki şey neden şimdi yok o yüzden tabikide insanın bi yarısı umutlu kalıyo zaten umudunu yitirse insan yaşanmaz herhalde inşallah bizimde sizin gibi mucizeler yaşar buradaki arkadaşlar tekrar özürdilerim

canım tepki felan diye düşünme ama ben senin dediğine inandım çünkü memeorialde önceleri kök hücre ile ilgili çalışmalar yapılmış başka hastalıklardada fakat daha sonra yasal olmadığından kaldırılmış arkadaşlar memeorial sitesine bakarsanız yaptıkları ilkler yazıyor bununda olması çok normal orası bana göre dünyadaki gelişmeleri ilk önce uygulayan getiren merkez

inşallah canım ben inanıyorum zaten allah istedikten sonra olmıcak birşey yok yeterki ol desin

ebana nın yazdıkları benı çok şaşırttı.aslında bunu idda edenler olmuştu çok eskıden forumda ama nerde yapıldıgını bilmiyorum...
Şu yasaklar bir kalsa ilk önce bu işi yapan bizim ülkemiz olacak buna eminim çünkü yurt dışında yaşayan biri olarak Türkiye'nin infertilite tedavisinde diger ülkelere oranla çok ilerde oldugunu düşünüyorum.Biz sonuna kadar ugraşıp kendi kanımızdan canımızda olsun istiyoruz çocugumuzu ama başka ülkelerde çokta önemli degil bu.Hatta burda gittigimiz bir doktor azolu olan eşime neden sperm bankalarına başvurmak istemediğimizi anlamadığını söylüyor onlar için çok normal.Mikro teseye gerek bile duymadan oraya yönlendiriyorlar.Neyse..........

kızlar hepiniz saolun. yanlış anlaşıldığımı düşünerek çok üzülmüştüm. allah hepinizin gönlüne göre versin. inşallah her birinizden bebiş haberleri gelir . mucize adı altında teni topik açarız.

hayırlı olsun tosbik iiiinnnşaallah hamilelik haberinide duyarız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…