merhaba arkadaşlar ben geldim uzun bir aradan sonra...
tosbik rabbim yardımcın olsun,belginim iyi geziyon hani gözümüz yok:))zaman harzem nerelerde?espoir senin durum ne oldu bi ara tedaviye başlamıştın,gamze canım kolay gelsin ev taşımak gerçeken zor,mavimenekşe nerelerde..yaaa tek tek saymayayım kızlarrr yakında 10 güne kadar kaan hocada mikro tese olacağız ama dün akşam emre beye mail attım hormon değerlerini yazdım cevapta tıkanıklık yada üretim bozukluğu gelin muanede anlarız demiş kararsız kaldım sizce kaan hocada mikrotesemi olmalıyız yoksa emre beyede bi gitmede faydamı var?emre beye de bi gitsek mi diyorum bide formda onun bulunduğu hastanenin labaratuarı daha iyi diyen arkadaşlar vardı..ne yapayım akıl verin kızlar...
slm canım emre beyin mail adresi nedir.umut tüp bebek merkezinin sitesinden mail adresini bulabilirmiyim.bende mail atmak istiyorum birde maile tüm sonuçlarını yazıyormusunuz.şimdiden sağolasın[/Q
canım ben bi önceki sayfada vermiştim görmedin galiba ebakircioğlu@yahoo.com ben burdan ulaşabiliyorum hemen geri dönüyor
merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri yazmıyordum . sadece okuyup cıkıyordum.mutlu haberlerinizle mutlu oluyorum .üzüntülerinizide paylaşıyorum bu sıkıntılarımızdan kurtulacağımıza inanıyorum.bizde iş yerini taşıdık .dünde emre beyle telden görüştük.ilaç için üç ay bekliyelim dedi .kaan beyden henüz cevap gelmedi.beklemek çok zor geliyor.acaba beklerken bitkisel bişeyler kullansakmı.yoksabeklesekmi bilemiyorum.eşim m.tese olalı henüz bir ay olmadı yan etki yaparmı bitkiseller bir bilgisi olan varmı arkadaşlar.
slm canım emre beyin mail adresi nedir.umut tüp bebek merkezinin sitesinden mail adresini bulabilirmiyim.bende mail atmak istiyorum birde maile tüm sonuçlarını yazıyormusunuz.şimdiden sağolasın
tosbik rabbim yardımcın olsun,belginim iyi geziyon hani gözümüz yok:))zaman harzem nerelerde?espoir senin durum ne oldu bi ara tedaviye başlamıştın,gamze canım kolay gelsin ev taşımak gerçeken zor,mavimenekşe nerelerde..yaaa tek tek saymayayım kızlarrr yakında 10 güne kadar kaan hocada mikro tese olacağız ama dün akşam emre beye mail attım hormon değerlerini yazdım cevapta tıkanıklık yada üretim bozukluğu gelin muanede anlarız demiş kararsız kaldım sizce kaan hocada mikrotesemi olmalıyız yoksa emre beyede bi gitmede faydamı var?emre beye de bi gitsek mi diyorum bide formda onun bulunduğu hastanenin labaratuarı daha iyi diyen arkadaşlar vardı..ne yapayım akıl verin kızlar...
bir şişe kullandı ama firuze dediğin gibi zehir gibi tadı var.
sevgidolu siz memorialın üroloğu semih özkanla görüştünüz mü bize yaklaşımı ve ilgisi çok zayıf geldi sizin izleniminiz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?