Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgidolu izlenimlerini bizimle paylaş olur mu neler diyor semih bey? bu bilekten parça ile sperm ve çocuk yapımınıda özellikle sor olur mu?

ebana biz de aldık kekik suyu senden umutlanarak. 250cc kadar bir sirke şişesinde aktar bir çay bardağına bir çay kaşığı katarak aç karnına içsin dedi siz nasıl kullanıyorsunuz.

inşaallah şifa olur canım. eşim sabah ve akşam olarak kullandı. 1 çay bardağının dörtte biri kadar yani çeyreği kadar , üzerinide suyla tamamladık.

bende duydum bu bitkiyi hatta dün sormuştum nerden aldınız acaba bir yerde çok etkili oldugunu okumuştum kullanan başkaları varmı bir bilgin varmı birde buda 3 aymı kullanılacak

selva2009 siz tedavimi görüyosunuz acaba nerde görüyosunuz benim eşiminde 1 milyon sperm var onun için şimdilik bitkisel şeyler kullanıyoruz eylül ekim gibi tedaviyi düşünüyoruz bir sonuşç alamazsak onun için bir taraftan hastane araştırıyorum

canım o sperm olayını ebana arkadaşımız yazdı görümcesi 4 sene önce memorial de tüpbebek yaptırıyormuş orada da bir başkası varmış eşi azosperm miş kol bileğinden sperm mi yapmışlar ya sen onu ebanaya sor o konu bir 2 gün çokk konuşuldu topikte ama sen girmemişsin herhalde canım hadi iyi akşamlar herkeze kızlarhihoyyyt

belgincim iyiyim canım oh ne güzel annecğine kavuştun iyice kafanı dinlen bol bol gez canım sana iyi tatiller ailene çok slm öpüyorum tatlım

kızlar emre beyden yine mail geldi gelin ilaç tedavilerinizi düzenleyelim diyo eşiminde izni temmuz son ağustos başı gibi o zaman gidelim diyo zaten ağustosta bizim 6 aylık tedavimizde bitiyo kendi doktorumuzun günü geliyo şimdi biz ne yapsakkiemre beye keşke şimdi gitsek ama eşimi ikna edemedim kızlar benim eşim çokmu inat nedir

ben bugün doktora gidiyorum kızlar 2.30da muayene olacam ben ne durumdayım bi problem varmı diye daha ilk defa gidecem çok korkuyorum inşl bi sorun çıkmaz hayırlısı neyse o olsun dua edin kızlar neolur kolay iyi geçsin

canım inşallah her şey yolunda olur.Dualarım seninleopuyorumnanaktan

canım sıkıntı yapma.zaten temmuza girdik.1 ay var gitmenize.hem 6 aylık tedavinizde ozaman bitiyormuş.bence bir ay için bozuştuğunuza değmez.birbirinizi yiyerek tedavi olmaktansa 1 ay sonra rahatça birbirinize destek olarak tedaviyi yürütmek daha sağlıklı.hem erkeklerin çok üstüne gidince ters tepiyor.opuyorumnanaktan

bende duydum bu bitkiyi hatta dün sormuştum nerden aldınız acaba bir yerde çok etkili oldugunu okumuştum kullanan başkaları varmı bir bilgin varmı birde buda 3 aymı kullanılacak

sepe natural firmasının ekstrekt kapsullerinden aldık biz. içinde 80 adet var. 3-6 ay arası uzun süreli kullanmak gerekiyor. kapsul mucize olmadı bize bir de macununu deneyeceğiz.

ebana kekik suyu sabah akşam aç karnına alınıyor değil mi? kullanım süresi ne kadar 3-5 ay mı şişe bitince tamam mı?

sepe natural firmasının ekstrekt kapsullerinden aldık biz. içinde 80 adet var. 3-6 ay arası uzun süreli kullanmak gerekiyor. kapsul mucize olmadı bize bir de macununu deneyeceğiz.

saol arkadaşım hiçmi fayda vermedi birde diger sayfalarda bir kişinin 1 milyondan 31 milyona çıkmı kullandıgı ilaç PURİTANS PRİDE SALFAZİN L KARNİTYNA birde ginseng çayı kullanmış bunları kullanan oldumu olan varsa yazsın arkadaşlar

canım çok teşekkürler.bizde bugün akşam atalım mail.acaba ne diyecek.korkuyorum kötü bir şey derse diye.

arkadaşlar bende dün akşam mail attım sabah cevap gelmiş gelin bir görüşelim bemiş buleavcı kendini strese sokma canım inşallah bir şey yoktur eşinle birlikte bibirinize destek olarak tedavi olmak daha güzel bence

slm kızlar nasılsınız ya bu emre beye kaç kere mail attık hiç cevap yazmadı üstelik daha önce kendisine muayeneyede gittik bize ilaç tedavis uygulacaktı soruyoruz maille ama adamada tıkm yok sinir oldum

slm kızlar nasılsınız ya bu emre beye kaç kere mail attık hiç cevap yazmadı üstelik daha önce kendisine muayeneyede gittik bize ilaç tedavis uygulacaktı soruyoruz maille ama adamada tıkm yok sinir oldum
hangi mail adresinden atıyosun ben dün akşam üzeri 8 gibi attım sabah 10 da cevap gelmişti

yelizt bxxxx canım haklısınız hem kendimi hem eşimi strese koymayayım 4 ay durdum 2 ay daha durim benim acele etmemin sebebi çok şükür bizim azonun tedavisi var çıkış oluyomuş ama eşimin kullandığı iğnenin yanına bi iğne daha gerek bizim doktorun neden ikisinide vermediğini düşünüyodum demekki 6 aydan sonra duruma göre öbür ilacada başlayacak
sevgidolu ben ebakircioğlu@yahoo.com hemen ulaşıyorum akşam 11de bile cevap verdi bana burdan ulaşabilirsin buarada ağustos başında 1hafta izin kullanacakmış aklınızada bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…