ebana biz de aldık kekik suyu senden umutlanarak. 250cc kadar bir sirke şişesinde aktar bir çay bardağına bir çay kaşığı katarak aç karnına içsin dedi siz nasıl kullanıyorsunuz.
kızlar demir dikeni bitkisinin diğer bir adıda trebülüs terrestistir. buradaki bir arkadaşımızda sperm çıkışını başardı bu bitki ektrekt olarak hapları ve macunları var eşim 2 yerine günde 1 adet kullandı aşırı testosteron yükselmesine karşı ama beklenen etki olmadı şimdi bir de macununu denemeyi düşünüyor bakalım.
espoir canım çoğu gitti azı kaldı inşaalah mutlu sona ..biz vazgeçmeseydik benim eşimde 8 nisanda kaan hocada mikrotese olacaktı biz bu tarihe erteledik,inşaallah hakkımızda hayırlısı böyledir..ben emre beyede gidip görüşeceğim hangisi içime sinerse mikroteseyi orda olacak eşim...
bsxxx canım bu kol bileğinden sperm nasıl olmuş birde 4yıl önce biraz daha acıklarmısın tospik cim rabbim yar ve yardımcın olsun belginim annnenle iyi vakit gecirmeler kızlar yaz geldi ömrümüzde bi bereketsizlik var gidiyo kendime bile zaman ayıramaz oldum yani
ben bugün doktora gidiyorum kızlar 2.30da muayene olacam ben ne durumdayım bi problem varmı diye daha ilk defa gidecem çok korkuyorum inşl bi sorun çıkmaz hayırlısı neyse o olsun dua edin kızlar neolur kolay iyi geçsin
kızlar emre beyden yine mail geldi gelin ilaç tedavilerinizi düzenleyelim diyo eşiminde izni temmuz son ağustos başı gibi o zaman gidelim diyo zaten ağustosta bizim 6 aylık tedavimizde bitiyo kendi doktorumuzun günü geliyo şimdi biz ne yapsakkiemre beye keşke şimdi gitsek ama eşimi ikna edemedim kızlar benim eşim çokmu inat nedir
[arkadaşım ben bu adrese dün gece 23 gibi mail attım sabah 10 da cevap geldi bu kadar gızlı olmasına ben bile şaşırdım.
bende duydum bu bitkiyi hatta dün sormuştum nerden aldınız acaba bir yerde çok etkili oldugunu okumuştum kullanan başkaları varmı bir bilgin varmı birde buda 3 aymı kullanılacak
sepe natural firmasının ekstrekt kapsullerinden aldık biz. içinde 80 adet var. 3-6 ay arası uzun süreli kullanmak gerekiyor. kapsul mucize olmadı bize bir de macununu deneyeceğiz.
canım çok teşekkürler.bizde bugün akşam atalım mail.acaba ne diyecek.korkuyorum kötü bir şey derse diye.
hangi mail adresinden atıyosun ben dün akşam üzeri 8 gibi attım sabah 10 da cevap gelmiştislm kızlar nasılsınız ya bu emre beye kaç kere mail attık hiç cevap yazmadı üstelik daha önce kendisine muayeneyede gittik bize ilaç tedavis uygulacaktı soruyoruz maille ama adamada tıkm yok sinir oldum
canım inşallah her şey yolunda olur.Dualarım seninleopuyorumnanaktan[/Q
teşekkür ederim canım muayene biraz zordu çığlık çığlığa ama neyseki bir sorun çıkmadı herşey yolunda yumurtalar iyi ayın 9da bidaha gel yumurtalar büyümüşmü diye bakalım dedi çok sıkıntı yapıyodum bunu atlattım darısı inşl kocişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?