arkadaşım biz hepimiz için dua ettik.allah kabul etsin. için rahat olsun.GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...HERKESıN GEÇMıŞ MıRAÇ KANDıLı MÜBAREK OLSUN VE TÜM DUALARI KABUL OLSUN...dün hiç dua edemedim akşam 8 de uyuyakalmışım okadar üzgünümki böylesi önemli bir geceyi kaçırdığım için...nöbetten çıkmıştım bütün gün koşturmam oldu akşamda sızmışım çok içim yandı ya....inşallah sizlerin dularından nasiplenirim arkadaşlar.....
canım yazını okuyunca çokk duygulandım amin canım inşallah bbizde en kısa zamanda bizede o duyguları yaşatır rabbim eşimle bebaber dırarı çıktığda yanımdan geçen bir hamile yada küçükm çocuk görsem görmemiş gibi yapıyorum çünkü onlar da çokk üzülüyorlar bizimm gibi anlatamıyorlarda bazen bana bırak beni git diyor çokk içim acıyor o zaman ama ben onu hepp destekliyorum hep morel verelim onlara kızlar onlar bizlerden daha cesaretsiz
arkadaşım biz hepimiz için dua ettik.allah kabul etsin. için rahat olsun.
kızlar 17 sinde bizde emre beye tekrar görüşmeye gitçez en son kan tahlillerimizi göstercez birde gitmişken spermiyogram yaptırcaz bakalım...tese için gün koymasını falan isticez....
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...HERKESİN GEÇMİŞ MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN VE TÜM DUALARI KABUL OLSUN...dün hiç dua edemedim akşam 8 de uyuyakalmışım okadar üzgünümki böylesi önemli bir geceyi kaçırdığım için...nöbetten çıkmıştım bütün gün koşturmam oldu akşamda sızmışım çok içim yandı ya....inşallah sizlerin dularından nasiplenirim arkadaşlar.....
günaydın kızlar,cumanız mübarek olsun allah yar ve yardımcımız olsun.
kızlar 13 temmuz salı günü eme beyden randevu aldık eşimiçin bakalım ne olacak eşi emre beyde tedavigöreniniz vrmı? kontrollere ne sıklıkla çağırıyor bizşehirdışından gelicemiziçin bir çalışıyoruz problem olur mu acaba diye kafama takılıyor ma çok heyecanlıyım pazartesistediğitahlilleri yaptırıcaz bakalım ne çıkıcak allahımyok yerden bir umut nsip etbizlere herkese
evet canım erkekler bu konuda çok hassaslar. kimseyle paylaşamıyorlar. eşim banada ayrılmayı teklif etmişti. benim yüzümden anne olamıyorsun diyordu. bende eğer sorun bende olsa sen beni bırakacakmıydın diyince bırakmazdım cevabını veriyordu.[ ne kadar doğru bilmiyorum]bilmiyorumkismile bende ben seninle sen olduğun için evlendim biz birbirimize yeteriz diyordum. böyle avunuyorduk işte. belki çok kötüsün diyeceksiniz ama bir itirafta bulunayım. akrabalardan yeni evlenen kişilerin hamilelik haberini alınca hiç sevinmiyordum. belkide kıskanıyordum bilmiyorum çok değişik bir duygu bu
hadi hayırlısı allah yolunuzu açık etsin canım
canım emre bey öyle bildiğimiz dahiliye doktorları gibi 10 gün sonra bi daha gel demiyor. Bakıyo muayene ediyor sonra tahlil isterse sonuçları telefonda bile söyleyebilirsin. Zaten emre bey ilaç tedavisine pek inanmıyor eğer hormon düşüklüğünden kaynaklanan falan azospermi değilse direk tese diyor siz ne zaman uygun olursanız buyrun gelin diyor.
kızlar 17 sinde bizde emre beye tekrar görüşmeye gitçez en son kan tahlillerimizi göstercez birde gitmişken spermiyogram yaptırcaz bakalım...tese için gün koymasını falan isticez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?