canım emre bey öyle bildiğimiz dahiliye doktorları gibi 10 gün sonra bi daha gel demiyor. Bakıyo muayene ediyor sonra tahlil isterse sonuçları telefonda bile söyleyebilirsin. Zaten emre bey ilaç tedavisine pek inanmıyor eğer hormon düşüklüğünden kaynaklanan falan azospermi değilse direk tese diyor siz ne zaman uygun olursanız buyrun gelin diyor.
jklm canım mrb.bişi sorucam sana Kaan Hoca da tedavi olabilmek için ne gerekiyor, direk gidip muayene olabiliyormuyuz yoksa sevkli mi gitmek gerekiyor.ve masrafların devlet tarafından karşılanması için şartla nelerdir varmı bilgin canım??
canım artık sevk kalktı bılıyorsun sen randevu alıp oradan sıranı alıcaksın ozel ılgılenmelerını ıstıyorsan bır mıktar ucret veryrsn doktora .normalde kaan hoca ankara unıversıtesınde devlette oldgu ıcın cok harcama yapılmıyr devlet karsılıyr.eger tup bebek ve mıkrotese ıcın soruyrsan tup bebek raporun varsa hemen hemen cok az bır ucret veryrsn ama yoksa 3000 e yakın bır mebla odyrsn .burası devlet bunyesınde oldg ıcın az tutyr canım.ama sen eger hıc gtmemıssen kaan hoca ya bızım yabtgmız gıbı tel de yada maılle esının tehlıl tetkı sonuclarını gonder o senı yonlendrcek.bız oyle yabtık dedgı ılacları aldık canım esım kullandı devlet odyr aslında ılacı ama esım gdb de yazdrmak ıstemedı bızde cebten odedık baska sorun olursa seve seve cvblarım canım
kızlar kaan hocaya hangi adresten mail atıyorsunuz. biz attık cevap gelmedide.lmaz:
şimdi biz eşim için gidiyoruz da acaba benidemuayneye alıcaklar mı orada bana da tahlil falan yapılcak mı? yoksa önce elşimi mi durumunu düzeltipsonra bana mı tahlilyapıyorlar
günaydın kızlar,cumanız mübarek olsun allah yar ve yardımcımız olsun.
kızlar 13 temmuz salı günü eme beyden randevu aldık eşimiçin bakalım ne olacak eşi emre beyde tedavigöreniniz vrmı? kontrollere ne sıklıkla çağırıyor bizşehirdışından gelicemiziçin bir çalışıyoruz problem olur mu acaba diye kafama takılıyor ma çok heyecanlıyım pazartesistediğitahlilleri yaptırıcaz bakalım ne çıkıcak allahımyok yerden bir umut nsip etbizlere herkese
şimdi biz eşim için gidiyoruz da acaba benidemuayneye alıcaklar mı orada bana da tahlil falan yapılcak mı? yoksa önce elşimi mi durumunu düzeltipsonra bana mı tahlilyapıyorlar
güzelim sana muayene yok. O fasıllar tüp bebeğe karar verdiğiniz zaman oluyor. Sadece eşini muayene edecek.
amin canım inşl şimdiden tedaviniz hayırlı ve uğurlu olur inşl bugün bizde randevu aldık emre beyden 16 temmuz için benim eşimde pazartesi istediği tahlilleri yaptıracak inşl bu tedavii bizelere şans getirir:ecrin_bebek:
slm kızlar CEYLINSU BLUE AVCI GUZEL HABERLERINIZ OLSUN INSAALAH
ceylinsu iyi haberlerle gel emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?