ebana jklm çok teşekkür ederim inşl güzel haberler getirecez ebanacım ne güzel demişsin öyle bebişler gelecek diye hadi inşl yazın bereketi çöksün üstümüze
nasılsınız kızlar
uzun süredir yoktum beni merak eden oldumu bakim :uhm:
tatildeydim diyemicem herifin memleketine gittik malum kaynana yanına
eeee kızlar ben dikerken tedaviye başlıcak olanlar vardı sonuçlar ne oldu belginim siz naptınız espo naptı harzem kız sende ne var ne yok yenigelenlerde hoşgeldiniz
bende hoşgeldim
hoşgeldin zamncım.merak ettim walla.ben de giremiyodum 1 haftadır taşınma telaşından.geçmişi okurken baktım yoksun.nerlerde bu kız diye düşündüm. tam zamnında hatrlattın kendini:))))
nasılsınız kızlar
uzun süredir yoktum beni merak eden oldumu bakim :uhm:
tatildeydim diyemicem herifin memleketine gittik malum kaynana yanına
eeee kızlar ben dikerken tedaviye başlıcak olanlar vardı sonuçlar ne oldu belginim siz naptınız espo naptı harzem kız sende ne var ne yok yenigelenlerde hoşgeldiniz
bende hoşgeldim
hoş geldin canım iyi yapmışsın biraz değişiklik iyi gelmiştir zamancım harxzemde senin gibi uzun zamnadır girmiyor tospik tüp bebek denedi şimdi heyecanla onun sonucunu bekliyoruz espoda yanlış hatırlamıyosam ağustos sonunda deneyecekti ve tedaviye yeni başlayacak arkadaşlarımız var bende dahil emre beye gideceklerimiz umarım bitrazda olsa yardımcı olabilmişimdir
arkadaslar acil yardima ihtiyacim var
kaan bey 2 ilac verdi testesteron ve PROXEED .testesteronu eczaneden bulup aldik ama proxeed yok istanbulda esim bulamamis,nasil ve nerden bulabiliriz .
bu arada biz yurtdisindayiz esim gecen hafta turkiyedeydi ama proxeedi almadan gelmisi moralim cok bozuldu niye almadi diye,neyseki 1 hafta sonra 1 arkadas gelecek buraya eger birilerine alditirip ona yollatirsak o getirecek ,ama bulamiyoruz
günaydın arkadaşlar....miraç gecesinde dua edemedim diye çok üzülmüştüm ama herkes etmiş sağolsun...allah hepinizin dualarını kabul etsin....sanırım bugün allahın izniyle tosbikten güzel haberler alarak sevinip halaylar çekiceez değilmi??
CEYL,İNSU...arkadaşım sanırım emre beye geliyosunuz inşallah olumlu haberlerle dönersiniz çünkü bizler için değil sperm çıktığını duymak birinden olumlu bir tek cümle duymak bile büyük umut ve mutluluk....
TEŞEKKÜR EDERiM KIZLAR...bizim zaten hormonlarda problem yoktu sadece emre bey biraz daha yükselirse iyi olur demişti...zaten yükseldi..ben kontrol amaçlı baktırıyorum birden çok fazla yükselmesinden endişeliyim çünkü klomene devam ediyoruz....allah epimize bu zorlu yolda yardımcı olsun.....
merhaba kızlar ben bakmayalı sayfalar uçmuş.nevar neyok çok merak ediyorum hepinizi bissürü yeni arkadaşımız var hoşgelmişler inşallah herkes hepimiz yakın zamanda evli mutlu çocuklu oluruz :)))
çok zor ya allah hepimizin yardımcısı olsun.