Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sevinemiyorum sevinmeye bile korkuyorum çünkü hareketsizle ıcsı olmuyor diye biliyorum offf emre eylede görüşemedim ki aydınlanayım....kafam allak bullak

arkadaşım bitkisellerden sadece havuç suyu her sabah aç yapıyoruz...ilaçlara gelince klomen yarım tb.ama onu dün kesti bizden vitamin olarakta argınmax ve antıoksidan formula diye bişeyler...birini günde 2 tane birinide 3 tane ...bide ben kendim eşime balık yağı kapsulden içiriyorum ama onun doktorla alakası yok benim eşim çok zayıf biraz kilo alsın diyeydi...işte hepsi bu....tüm bunları kullanalı da hemen hemen ancak 3 ay olmuştur....

adakcım eşinin azospermi sebebe neydi.m.tese olmuşmuydu

Sevinemiyorum sevinmeye bile korkuyorum çünkü hareketsizle ıcsı olmuyor diye biliyorum offf emre eylede görüşemedim ki aydınlanayım....kafam allak bullak

bitanem burdan yine bir arkadaş eşi mikro olacağı için hazırlamamış ama doktor hazırlansın istemiş kabul etmemişti mikro tesedede 2tane cansız çıkmıştı doktorda hazırlansaydnız transfer ederdik demiş sanırım lab ortamında onu bi şekilde hareketlendiriyolar ama dondurunca hiç bir anlamı kalmıyormuş ama inşl sizde canlılarıda bulunacak aşama aşama ilerliyosunuz canım herşey güzel olacak

Kızlar aradım tekrar...çok yoğunum konuşamıyorum 2 tane bulduk dondurduk ilaçlara devam edin arada gelin görüşelim deyip kapattı...oooffff bende aramıcam bidaha haftaya randevu alcam hem yüzyüze detaylı görüşürüz hemde bi spermiyogram daha yaptırırız napalım....oysaki soracağım okadar çok şey vardıki napim sabredicem haftaya cumartesiye randevu alıcam kızlar....rabbim hepimizi güldürsün inşallah şu mübarek günlerde...

adakcım eşinin azospermi sebebe neydi.m.tese olmuşmuydu

arkadaşım martta tese oldu eşim ama hiçbir tedavi görmeden azoyu öğrenir öğrenmez ama bulunamadı...bizde emre beyde 3 aydır tedaviye başladık işte 2 tane hareketsiz çıkmış dondurmuşlar bilemiyorum rabbim yardımcımız olsun....

inşallah arkadaşım çok sağol ...dediğin gibi olur inşallah aşama aşama gideriz...tabi böyle hareketsiz çıkmaya devam ederse o zaman hazırlanırım micro tese öncesi mutlaka...ama bizde sıfırdı tese olduk ondada sıfırdı..osebeple hazırlanmak istemiyordum yorulmuştum arkadaşım...öyle zorlu bir süreçki....

Adak dondurulmuş olması da çok güzel belkide ameliyata falan gerek kalmayacak. sizin hormonlar nasıldı. eşime kaan hoca da yarım klomen verdi ama fsh ve LH zaten gayet yeterli diye eşim tereddüt ediyor içmiyor. Aslında östrojeni yüksek diye kendisi istiyordu ama şimdi şişmanlığına bağlıyor o yüksekliği de off çok karışığız bizde

adak senin adina cok sevindim bu cok guzel bi haber bence canli spermlerin habercisi yakinda saglikli spermlerde cikar ins
daha 4 ay oncemi tese oldunuzda cikmadi tesede,mikro tesemi yoksa tessemi
esinin hormonlarinda problem varmiydi cok merak ettim
biz tese olali 1 yili gecti ama hic bisey cikmadi henuz ne canli ne cansiz

ADAK çok sevindim ismini değiştirdin umutsuz -adak bak sonuçlar da değişti işallah iii olucak ....iii düşün iii olsun

ADAK cım gözün aydın canım.cansız olsada çıkmış lması çk güzel.gerisi gelir merak etme sen.ha gayret:)))

evet canım 4 ay önce tese olduk ve çıkmadı dediler...3 aydırda emre beyde tedavideydik 2 adet hareketsiz çıkmış bugün emre bey telde söylemiş eşime..hormonlarımızda problem yoktu başka testislerde falanda problemyok bizim kısacası nedeni bilinmeyen azospermi bizim....ama eşimin annesi ve babası amca çocukları tek sorun bu saptayabildiğimiz...arada sık tahlil verin arkadaşım hiç belli olmaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

ADAK çok sevindim ismini değiştirdin umutsuz -adak bak sonuçlar da değişti işallah iii olucak ....iii düşün iii olsun

evet arkadaşım isim değişikliği işe yaradı :) benim kötü bi ismim vardı herkesi dahada karamsar yapıyodum iyide oldu şimdi:) çünkü bebeğim olursa adağım var bende bu ismi koydum...rabbim hepimize hep üzel haberler versin....

arkadaşım fsh konusunda için rahat olsun...fsh 2.5tu biliyosun tedaviden önce 3 aydır klomenle 12.5 oldu ve diğerleride bir miktar hep yükseldi...emre beyle bunu konuştum önemli değil dedi sonuçta sizin kendinize ait bir hormon değeriniz var ben sadece yükselterek uyarmış oluyorum bunu kafanıza takmayın dedi ve devam edin dedi...şu an normal değerin üstüne çıktık normalken fakat hala devam ettiriyo....kaan hocada devam edin dediyse edin bence çünkü doktorlar tüm detayları anlatmıyorlar fakat kendileri bişi düşünerek söylüyolar diye düşünüyorum ben...

arkadaşlar klomen ilaçı hormonlarımı yükseltiyor .yoksa tek bir hormonumu yükseltiyor.kaan hoca bizede verdi. klomen sabah yarım tablet,birde testojel verdi.kullananlar varmı.biz bunların yanında vitamin kullansakmı ne dersiniz.

arkadaşım klomenin asıl amacı nedir bilmiyorum ama bize emre bey biraz yükselsin diye verdi ve yükseldi..ama belki size de farklı bir amaçla verilmiştir...vitaminleride sor istersen ama ne zararı olacakki mesela benim eşim kürleri kullanmıyo burun kıvırıyo kullansa hepsinden yapardım.....

bu arada akşam kimse girmemiş topiğe..opk yanlız kalmış...benim evimde internet yok o nedenle akşamları giremiyorum sadece gündüz işteyken 8-5 giriyorum..:)

adak canım çok sevinidim:)))) ayrıca sana umutsuz diye hitap etmekten de hiç hoşlanmıyordum çok iyi oldu:)))) 2 tane hareketsiz de olsa tahlilde çıkması çok iyi:))) İyi bir haberle girdim topiğe:)) Allah devamını getirir inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…