adakçım bu muhteşem bir haber. Sevinilmez mi hiç buna. Mikrotesede bile bulunamayan hareketsiz de olsa spermler çıkış yapmış işte. Ha gayret hareketlileride çıkar inşallah. Azospermiyi yenme yolundasınız daha ötesi var mı çook sevindim.
Neler kullanıyordu senin eşin anlatır mısın. Genetik testlere falan da kafayı takma. Her azospermiye uygulanan rutin araştırmalar. Bizim inmemiş testis olmasına rağmen bir çok doktor gereksiz görsede yaptırdık. Medical park göztepe hastanesinde 15 günde olumlu çıktı sonuçlar. şimdi doktorlar gördüklerinde onuda iyiye işaret şans yükselten bir veri olarak görüyorlar.
adakcım eşinin azospermi sebebe neydi.m.tese olmuşmuyduarkadaşım bitkisellerden sadece havuç suyu her sabah aç yapıyoruz...ilaçlara gelince klomen yarım tb.ama onu dün kesti bizden vitamin olarakta argınmax ve antıoksidan formula diye bişeyler...birini günde 2 tane birinide 3 tane ...bide ben kendim eşime balık yağı kapsulden içiriyorum ama onun doktorla alakası yok benim eşim çok zayıf biraz kilo alsın diyeydi...işte hepsi bu....tüm bunları kullanalı da hemen hemen ancak 3 ay olmuştur....
Sevinemiyorum sevinmeye bile korkuyorum çünkü hareketsizle ıcsı olmuyor diye biliyorum offf emre eylede görüşemedim ki aydınlanayım....kafam allak bullak
adakcım eşinin azospermi sebebe neydi.m.tese olmuşmuydu
bitanem burdan yine bir arkadaş eşi mikro olacağı için hazırlamamış ama doktor hazırlansın istemiş kabul etmemişti mikro tesedede 2tane cansız çıkmıştı doktorda hazırlansaydnız transfer ederdik demiş sanırım lab ortamında onu bi şekilde hareketlendiriyolar ama dondurunca hiç bir anlamı kalmıyormuş ama inşl sizde canlılarıda bulunacak aşama aşama ilerliyosunuz canım herşey güzel olacak
Kızlar aradım tekrar...çok yoğunum konuşamıyorum 2 tane bulduk dondurduk ilaçlara devam edin arada gelin görüşelim deyip kapattı...oooffff bende aramıcam bidaha haftaya randevu alcam hem yüzyüze detaylı görüşürüz hemde bi spermiyogram daha yaptırırız napalım....oysaki soracağım okadar çok şey vardıki napim sabredicem haftaya cumartesiye randevu alıcam kızlar....rabbim hepimizi güldürsün inşallah şu mübarek günlerde...
arkadaşım martta tese oldu eşim ama hiçbir tedavi görmeden azoyu öğrenir öğrenmez ama bulunamadı...bizde emre beyde 3 aydır tedaviye başladık işte 2 tane hareketsiz çıkmış dondurmuşlar bilemiyorum rabbim yardımcımız olsun....
adak senin adina cok sevindim bu cok guzel bi haber bence canli spermlerin habercisi yakinda saglikli spermlerde cikar ins
daha 4 ay oncemi tese oldunuzda cikmadi tesede,mikro tesemi yoksa tessemi
esinin hormonlarinda problem varmiydi cok merak ettim
biz tese olali 1 yili gecti ama hic bisey cikmadi henuz ne canli ne cansiz
ADAK cım gözün aydın canım.cansız olsada çıkmış lması çk güzel.gerisi gelir merak etme sen.ha gayret:)))
ADAK çok sevindim ismini değiştirdin umutsuz -adak bak sonuçlar da değişti işallah iii olucak ....iii düşün iii olsun
Adak dondurulmuş olması da çok güzel belkide ameliyata falan gerek kalmayacak. sizin hormonlar nasıldı. eşime kaan hoca da yarım klomen verdi ama fsh ve LH zaten gayet yeterli diye eşim tereddüt ediyor içmiyor. Aslında östrojeni yüksek diye kendisi istiyordu ama şimdi şişmanlığına bağlıyor o yüksekliği de off çok karışığız bizde
arkadaşlar klomen ilaçı hormonlarımı yükseltiyor .yoksa tek bir hormonumu yükseltiyor.kaan hoca bizede verdi. klomen sabah yarım tablet,birde testojel verdi.kullananlar varmı.biz bunların yanında vitamin kullansakmı ne dersiniz.arkadaşım fsh konusunda için rahat olsun...fsh 2.5tu biliyosun tedaviden önce 3 aydır klomenle 12.5 oldu ve diğerleride bir miktar hep yükseldi...emre beyle bunu konuştum önemli değil dedi sonuçta sizin kendinize ait bir hormon değeriniz var ben sadece yükselterek uyarmış oluyorum bunu kafanıza takmayın dedi ve devam edin dedi...şu an normal değerin üstüne çıktık normalken fakat hala devam ettiriyo....kaan hocada devam edin dediyse edin bence çünkü doktorlar tüm detayları anlatmıyorlar fakat kendileri bişi düşünerek söylüyolar diye düşünüyorum ben...
arkadaşlar klomen ilaçı hormonlarımı yükseltiyor .yoksa tek bir hormonumu yükseltiyor.kaan hoca bizede verdi. klomen sabah yarım tablet,birde testojel verdi.kullananlar varmı.biz bunların yanında vitamin kullansakmı ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?