Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

az kalmış arkadaşım sizinde bizim gibi sebebi bilinmeyen azospermi anlaşılan...o da çok kötü bişi neden neden diye insanı çıldırtıyo offffffffff......

Evet adak inmemiş testis. Hormonlar hemen hemen normal. ufak tefek sapmalar ve sınır dışına ölçülü çıkmalar var ama önem vermiyor doktorlar. Üretim bozukluğu göstergesi için üst sınırın en az 2 katı olmalı deniyor. bizde öyle bir durum yok çok şükür. Bende hormonların net bir gösterge olmadığını düşünüyorum. Ama sonuçta bu bir ilaç eğer gerçekten gereği yoksa vücuduna soksun istemem eşim. ama amaç doğrultusunda faydası olacaksada kullanabilir. düzgün işleyen sisteme müdahale etmek istemiyoruz. Halen cevap vermemiş Emre bey, klomen kullanımıyla ilgili. olmazsa bir kaç gün sonra telefon açarız.

Son düzenleme:

haklısın gereği yoksa...testislerin her ikiside mi inmemiş ve kaç yaşında indirilmiş arkadaşım?

demmicim sizin hormon sonuonuçları nasıldı.özellikle testosteronu merak ediyorum. hastanenin normal değerlerinide yazarsan sevinirim.çünkü her hastanede farklı olabiliyor.emre bey bizede ilaç vermedi çünkü.

demmicim sizin hormon sonuonuçları nasıldı.özellikle testosteronu merak ediyorum. hastanenin normal değerlerinide yazarsan sevinirim.çünkü her hastanede farklı olabiliyor.emre bey bizede ilaç vermedi çünkü.

canım sizin sorun ne hormonlar nasıl

demmi söylediğin kafama takıldı da bizim fsh:24 lh normal iki katı dediğin nasıl oluyo canım anlamadım üretim bozukluğu oluyo demişsin ya korktum şimdi.

canım sizin sorun ne hormonlar nasıl
canım bizim hormon sonuçları fsh 13.7 lh 7.09 free tetosteron 8.8 total testosteron 2.28 fsh ve lh normal testosteron düşük. bizim azo sebebemiz inmemiş testis .eşim 8-9 yaşlarında ameliyat olmuş.mafoldumben

bide buradan okuduğum kadarıyla herkes emre bey diyor sanırım bende ilk görüşme için onu tercih edicem.acaba ilk görüşme ücretli mi

haklısın gereği yoksa...testislerin her ikiside mi inmemiş ve kaç yaşında indirilmiş arkadaşım?
Her ikiside doğuştan inmemiş. beş yaşında indirilmiş ancak sol taraf yukarıda kalmış. sağ testisin boyutuda tam normal değil ama fena da değil.
Testosteron 3-8 arasında değişiyor çok çeşitli yerlerde yaptırdık ama genelde üst sınır 8,5 alt sınır 2,5 civarı yani normal seyrinde zaman zaman düşüyor zaman zaman yükseliyor.
demmi söylediğin kafama takıldı da bizim fsh:24 lh normal iki katı dediğin nasıl oluyo canım anlamadım üretim bozukluğu oluyo demişsin ya korktum şimdi.
Leylakçım FSH-Sperm üretimi-inhibin salgısı -FSH salınımının durması. bu bir döngü erkeklerde üretim için beyinden fsh salgılanır üretilir inhibin salgılanır testisten kana o beyne gider. üretildi tamam artık durdur der. bu dengeyle FSH 2-12 arasında gidip gelmeli. Teoride sperm üretilip beyne inhibin ulaşmazsa üretilmiyor demek ki diye beyin habire FSH salınımını arttırır işe üst sınırın iki katı veya daha fazlası bulunması kanda böyle bir durumu düşündürür. yani sperm üretilmediğini. Ancak FSH kaç olursa olsun ister 50 ister 60 mikrotesede her zaman bulunma ihtimali var. Sizin 24 değeriniz de böyle bir durumu düşündürebilir.

bide buradan okuduğum kadarıyla herkes emre bey diyor sanırım bende ilk görüşme için onu tercih edicem.acaba ilk görüşme ücretli mi
nissan ücretli ne yazık ki 150 TL

Son düzenleme:
Kızlar Emre bey eşime cevap vermiş yarım klomen kullanabilirmiş. yeni bir tedaviye başlıyoruz hayırlısı inşallah.

slm kızlar ben geldim nasılsınız bizde bir gelişme yok eşim hala doktora gidemedi bekliyoruz bakalım hayırlısı

nissancım hakkınızda hayırlısı olsun benim eşimde geçen hafta gitti bahçeciye emre beye 200 randev ücreti

slm kızlar,selva cnm bizde eylülde kaan hocada tüp bebek yaptıracağız,allah izin verirse eylül sonu adetimin 2. günü ankaya gideceğiz,belki karşılaşırız:)
varmı kızlar eylülde kaan hocanın yanında olan belki buluşur destek oluruz birbirimize

hadi bakalım hande inşallah bebişle dönersin ankaradan
bu gece yanlızım insan evde tek kalınca daha bi agır oluyor akşam sitenin girişinde kadın oturmuş kucagında bebesi var havuzdada oglu vardı onlarla akşam serinliğinde dışarıda ilgileniyordu nasıl üzüldüm anlatamam kızlar çok şükredin en azından umudunuz var tedavide çıkma ihtimali var bizde o bile yok Rabbim inşallah ol emriyle oldurur bizede napalım elimizden gelen herşeyi yaptık gitmedik yer bırakmadık inşallah bizimde olur
bu arada emre beyin muayinesi daha birkaç ay önce ilk muayene ücretsizdi daha yeni başladı ücretli yapmaya

inşallah cnm,inşallah sende dahil hepimizin bebişleri olur.
benim ilk denemem olacak ama bir kaç denemeden sonrada olmazsa üzülmeyeceğim,hayırlısı tabi.takdiri ilahi derim belkide evlatlık alırım olmazsa,herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…