çıkıyorum canlarım doktora gideceğim bu arada rahim filmini hiç uyuşturmadan iğne yapmadan çektiler hiç zor bişey değilmiş ben çok korkmuştum..bir dakika kadar adet sancısı gibi bişey çektim o kadar...
nasılsınız kızlar
Evet adak inmemiş testis. Hormonlar hemen hemen normal. ufak tefek sapmalar ve sınır dışına ölçülü çıkmalar var ama önem vermiyor doktorlar. Üretim bozukluğu göstergesi için üst sınırın en az 2 katı olmalı deniyor. bizde öyle bir durum yok çok şükür. Bende hormonların net bir gösterge olmadığını düşünüyorum. Ama sonuçta bu bir ilaç eğer gerçekten gereği yoksa vücuduna soksun istemem eşim. ama amaç doğrultusunda faydası olacaksada kullanabilir. düzgün işleyen sisteme müdahale etmek istemiyoruz. Halen cevap vermemiş Emre bey, klomen kullanımıyla ilgili. olmazsa bir kaç gün sonra telefon açarız.Demmi..arkadaşım sizin zaten hormonlar normalmiş anladığım kadarıyla...ve ben bu illet hastalıkta hormonlara çok anormal değerler olmadıkça çok fazla anlam yüklemiyorum...senin eşinin asıl problemi inmemiş testismiydi..
evet adak inmemiş testis. Hormonlar hemen hemen normal. Ufak tefek sapmalar ve sınır dışına ölçülü çıkmalar var ama önem vermiyor doktorlar. üretim bozukluğu göstergesi için üst sınırın en az 2 katı olmalı deniyor. Bizde öyle bir durum yok çok şükür. Bende hormonların net bir gösterge olmadığını düşünüyorum. Ama sonuçta bu bir ilaç eğer gerçekten gereği yoksa vücuduna soksun istemem eşim. Ama amaç doğrultusunda faydası olacaksada kullanabilir. Düzgün işleyen sisteme müdahale etmek istemiyoruz. Halen cevap vermemiş emre bey, klomen kullanımıyla ilgili. Olmazsa bir kaç gün sonra telefon açarız.
demmicim sizin hormon sonuonuçları nasıldı.özellikle testosteronu merak ediyorum. hastanenin normal değerlerinide yazarsan sevinirim.çünkü her hastanede farklı olabiliyor.emre bey bizede ilaç vermedi çünkü.Evet adak inmemiş testis. Hormonlar hemen hemen normal. ufak tefek sapmalar ve sınır dışına ölçülü çıkmalar var ama önem vermiyor doktorlar. Üretim bozukluğu göstergesi için üst sınırın en az 2 katı olmalı deniyor. bizde öyle bir durum yok çok şükür. Bende hormonların net bir gösterge olmadığını düşünüyorum. Ama sonuçta bu bir ilaç eğer gerçekten gereği yoksa vücuduna soksun istemem eşim. ama amaç doğrultusunda faydası olacaksada kullanabilir. düzgün işleyen sisteme müdahale etmek istemiyoruz. Halen cevap vermemiş Emre bey, klomen kullanımıyla ilgili. olmazsa bir kaç gün sonra telefon açarız.
demmicim sizin hormon sonuonuçları nasıldı.özellikle testosteronu merak ediyorum. hastanenin normal değerlerinide yazarsan sevinirim.çünkü her hastanede farklı olabiliyor.emre bey bizede ilaç vermedi çünkü.
Evet adak inmemiş testis. Hormonlar hemen hemen normal. ufak tefek sapmalar ve sınır dışına ölçülü çıkmalar var ama önem vermiyor doktorlar. Üretim bozukluğu göstergesi için üst sınırın en az 2 katı olmalı deniyor. bizde öyle bir durum yok çok şükür. Bende hormonların net bir gösterge olmadığını düşünüyorum. Ama sonuçta bu bir ilaç eğer gerçekten gereği yoksa vücuduna soksun istemem eşim. ama amaç doğrultusunda faydası olacaksada kullanabilir. düzgün işleyen sisteme müdahale etmek istemiyoruz. Halen cevap vermemiş Emre bey, klomen kullanımıyla ilgili. olmazsa bir kaç gün sonra telefon açarız.
canım bizim hormon sonuçları fsh 13.7 lh 7.09 free tetosteron 8.8 total testosteron 2.28 fsh ve lh normal testosteron düşük. bizim azo sebebemiz inmemiş testis .eşim 8-9 yaşlarında ameliyat olmuş.mafoldumbencanım sizin sorun ne hormonlar nasıl
Her ikiside doğuştan inmemiş. beş yaşında indirilmiş ancak sol taraf yukarıda kalmış. sağ testisin boyutuda tam normal değil ama fena da değil.haklısın gereği yoksa...testislerin her ikiside mi inmemiş ve kaç yaşında indirilmiş arkadaşım?
Testosteron 3-8 arasında değişiyor çok çeşitli yerlerde yaptırdık ama genelde üst sınır 8,5 alt sınır 2,5 civarı yani normal seyrinde zaman zaman düşüyor zaman zaman yükseliyor.demmicim sizin hormon sonuonuçları nasıldı.özellikle testosteronu merak ediyorum. hastanenin normal değerlerinide yazarsan sevinirim.çünkü her hastanede farklı olabiliyor.emre bey bizede ilaç vermedi çünkü.
Leylakçım FSH-Sperm üretimi-inhibin salgısı -FSH salınımının durması. bu bir döngü erkeklerde üretim için beyinden fsh salgılanır üretilir inhibin salgılanır testisten kana o beyne gider. üretildi tamam artık durdur der. bu dengeyle FSH 2-12 arasında gidip gelmeli. Teoride sperm üretilip beyne inhibin ulaşmazsa üretilmiyor demek ki diye beyin habire FSH salınımını arttırır işe üst sınırın iki katı veya daha fazlası bulunması kanda böyle bir durumu düşündürür. yani sperm üretilmediğini. Ancak FSH kaç olursa olsun ister 50 ister 60 mikrotesede her zaman bulunma ihtimali var. Sizin 24 değeriniz de böyle bir durumu düşündürebilir.demmi söylediğin kafama takıldı da bizim fsh:24 lh normal iki katı dediğin nasıl oluyo canım anlamadım üretim bozukluğu oluyo demişsin ya korktum şimdi.
nissan ücretli ne yazık ki 150 TLbide buradan okuduğum kadarıyla herkes emre bey diyor sanırım bende ilk görüşme için onu tercih edicem.acaba ilk görüşme ücretli mi
bide buradan okuduğum kadarıyla herkes emre bey diyor sanırım bende ilk görüşme için onu tercih edicem.acaba ilk görüşme ücretli mi
slm kızlar,selva cnm bizde eylülde kaan hocada tüp bebek yaptıracağız,allah izin verirse eylül sonu adetimin 2. günü ankaya gideceğiz,belki karşılaşırız:)biz temmuzda başlayacaktık eşim mikro tese olacaktı kaan hoca test istedi yaptırdık 12 milyon yuvarlak hücre çıktı kaan hocanın merkezi ağustosta tadilata giriyormuş tedaviniz yarım kalır en iyisi eylül adetinde başlayalım dedi hayırlısı inşaallah...
inşallah cnm,inşallah sende dahil hepimizin bebişleri olur.hadi bakalım hande inşallah bebişle dönersin ankaradan
bu gece yanlızım insan evde tek kalınca daha bi agır oluyor akşam sitenin girişinde kadın oturmuş kucagında bebesi var havuzdada oglu vardı onlarla akşam serinliğinde dışarıda ilgileniyordu nasıl üzüldüm anlatamam kızlar çok şükredin en azından umudunuz var tedavide çıkma ihtimali var bizde o bile yok Rabbim inşallah ol emriyle oldurur bizede napalım elimizden gelen herşeyi yaptık gitmedik yer bırakmadık inşallah bizimde olur
bu arada emre beyin muayinesi daha birkaç ay önce ilk muayene ücretsizdi daha yeni başladı ücretli yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?