Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim şimdi evde yok gelsin hemen senin yazını okutacağim korkuyor cesaret edemiyordu inşallah onunda güveni gelir insan birkez negatif görünce ikinciye cesaret edemiyor.biz genetik testide emre beyin orda umutta yaptırmıştık sonuç biişey çıkmamıştı..

canım inşallah ezanda okunuyo şuan allahım benim ve diğer bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürür sende kavuşursun bebeğine.zaten nisan ayında görüştük emre beyle mtese deneyelim belki bulabiliriz dedi benim eşimde üç yıldır bir çok şey kullandı incir kürde kullandi bizde ekim gibi düşünüyoruz şimdi daha umutluyum allahım kimseyi evlatsız koymasın çok zor eylülde 8 yıl olcak evleneli ama hala bebeğimiz ok insanlara laf anlatmaktan bıktım canım peki hormonlarınız nasıldı fsh filan...

Canım FSH biraz yüksek demişti. Ancak şunu söylemişti, 2 yerden mikroskop altında görerek sperm aldım, bir de rastgele alayım dedim, fakat rastgele aldığımdan çıkmadı dedi.
İnşallah Microtesede çıkar canım. Allah herkesin umutunu boşa çıkarmasın.

Canım FSH biraz yüksek demişti. Ancak şunu söylemişti, 2 yerden mikroskop altında görerek sperm aldım, bir de rastgele alayım dedim, fakat rastgele aldığımdan çıkmadı dedi.
İnşallah Microtesede çıkar canım. Allah herkesin umutunu boşa çıkarmasın.

amin canım amin bizimde biraz yüksek peki test günün ne zaman bacım bende o günü seninle merakla ve dua ederek bekleyeceğim...kaç yaşındasın canım ben 28...

amin canım amin bizimde biraz yüksek peki test günün ne zaman bacım bende o günü seninle merakla ve dua ederek bekleyeceğim...kaç yaşındasın canım ben 28...

Canım ben de 29 yaşındayım. Test Günüm 4 Ağustos. Dualarınızı eksik etmeyin.

amin canım çok sevindim seninle tanıştığıma allahım yolunu açık etsin...DULARIMDASIN.....

ankara ünv. tıp fak. tüp bebek merkezinde canım dikimevinde.ankarayla gidersen çok yakın.dikimevinde inince zaten tıp fak. tarafını gösteriyo.biz çok memnunuz.burdaki arkadşların çoğu istnbulda emre bakırcıoğlunda veya ankara kaan aydosta.madem ailen ankarada hiç vakit kaybetmeden gidin derim ben.normal bir ürolog anlamıyo malesef bizim durumdan.o yüzden yanlış bi müdahale olmadan uzman bi doktora yani kaan beye gitmeniz çok iyi olur.

çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun..ya peki birşey sorcam..anlamadığım için soruyorum..sonuçta böle bişi hayatımda duymamıştım..salı tekrar bi test daha yapılacak eşime, diyelm ondada hiç bir şey çıkmadı, o zaman bizim hiçmi bebeğimiz olmaz, öle çıkarsa bundan sonra ne yapılıyor?? nasıl bir yol izleniyor..Sayfa sayısı çok olduğundan hepsini okuyamıyorum..lütfen o kadar ihtiyacım varki iyi şeyler duymaya..yani böle olup hamile kalan varmı?? daha öğreneli 2 gün oldu ve şok hala geçmedi..Allah sabır verir inş..

bizi sadece bizim gibi olanlar anlayabilir...gerisi boş selam veren insanlardan korkuyorum artıkk........

anne olamamak suçmu....ya hiç olmazsa ölelimmiii o zaman..kendimi aşmışken çevre baskısı çıkıveriyor karşıma...kaçıorum insanlardan artıkkk...çok yalnızımm............

anne olamamak suçmu....ya hiç olmazsa ölelimmiii o zaman..kendimi aşmışken çevre baskısı çıkıveriyor karşıma...kaçıorum insanlardan artıkkk...çok yalnızımm............

canım böyle düşünme derdi veren rabbim demanınıda verir..bak bende 2 gündür eşimin azosperm olduğunu öğrendim..sabır diyorum..ve elimizden gelni yapıcaz artık..

çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun..ya peki birşey sorcam..anlamadığım için soruyorum..sonuçta böle bişi hayatımda duymamıştım..salı tekrar bi test daha yapılacak eşime, diyelm ondada hiç bir şey çıkmadı, o zaman bizim hiçmi bebeğimiz olmaz, öle çıkarsa bundan sonra ne yapılıyor?? nasıl bir yol izleniyor..Sayfa sayısı çok olduğundan hepsini okuyamıyorum..lütfen o kadar ihtiyacım varki iyi şeyler duymaya..yani böle olup hamile kalan varmı?? daha öğreneli 2 gün oldu ve şok hala geçmedi..Allah sabır verir inş..

canım hazrlıklı ol zaten büyük ihtimalle 2. testte de çıkmaz bişey ama korkma hemen bebeğim olmıcak diye.bu durumdayken bebek sahibi olan birçok kişi var.şimdi yapman gerekn 2. testten sonra ankaraya gidip kaan beyle görüşmen.bazı tahliller ister eşinden sonrada duruma göre bi tedavi uygular.tedavi sırasında normal yoldan sperm çıkışı bile olabilir.yine lmazsa mikro tese yapar ve eşinin testislerinde sperm arar.bu yapılabilecek son işlem zaten.inşallah buna gerek kalmaz.allah yardımcınız olsun.merak ettiğin bişey olursa yine cevaplarım...

asi bacım Rabbim hayırlı etsin inşallah 14 gün sonra hamileyim yazarsın ben de bilerek evlendim inşallah senin gibi Rabbim banada nasip eder

canım hazrlıklı ol zaten büyük ihtimalle 2. testte de çıkmaz bişey ama korkma hemen bebeğim olmıcak diye.bu durumdayken bebek sahibi olan birçok kişi var.şimdi yapman gerekn 2. testten sonra ankaraya gidip kaan beyle görüşmen.bazı tahliller ister eşinden sonrada duruma göre bi tedavi uygular.tedavi sırasında normal yoldan sperm çıkışı bile olabilir.yine lmazsa mikro tese yapar ve eşinin testislerinde sperm arar.bu yapılabilecek son işlem zaten.inşallah buna gerek kalmaz.allah yardımcınız olsun.merak ettiğin bişey olursa yine cevaplarım...

saol canım..zaten dediğin gibi yapacağız, buda olumsuzsa ank gideceğiz..Sen ne zamandır uğraşıyosun?senin eşinde peki tedavi ile sperm bulundumu?? yoksa varda azmıydı?kaç yıllık evlisin??ya birde tüp bebek tedavisini devlet ne şartlarda karşılıyor bilgin varmı?birde kaan beye gitmek için randevumu alıyoruz ve ücret varmı?biliyorum başını ağrıttım ama kusruma bakma lütfen..bu arada seni arkadaş olarak ekliyorum haberin olsun..bıktıysan eklemeyebilirsin :)) benim yaşım 27, senin kaç??bitti sorular :)) aeo

gamzecim bu arada sende eğitimciymişsin..bende ünvde arş görevlisiyim..ankaralımısın??bende anklıyım ama doğudayım :((

Canım ben de 29 yaşındayım. Test Günüm 4 Ağustos. Dualarınızı eksik etmeyin.

canım allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah:) 4 ağustos güzel bir gün olsun hepimiz için:)) 2011 bebeişlerimizi bekleyerek geçen dertsiz tasasız mutlu bir yıl olsun ....

asi bacım Rabbim hayırlı etsin inşallah 14 gün sonra hamileyim yazarsın ben de bilerek evlendim inşallah senin gibi Rabbim banada nasip eder

inşallah kardeşim Allahım hepimize nasip eder inş.beklemekte çok farklı bir süreçmiş

Back
X