- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....
Peki şu anda ikiside yerinde mi?demmicim bizim ameliyat çift taraflı olmuş.8-9 yaşlarında.doktor önce bir yıl kadar ilaç tedavisi yapmış daha sonra ameliyat olmuş.anlaşılan biraz oyalamış.bu durumlarda ne kadar önce ameliyat olursa okadar daha iyiymiş.
Asicim tedaviniz hayırlı olsun.İnşallah en istediğin şekilde sonuçlanır. eşinin testislerinin ikiside başarılı şekilde indirilmiş mi? şu an boyutları için ne söylüyor doktorlar. ultrason çekildi mi?Kızlar, ben de eşimle azo olduğunu bilerek evlendim. Azo sebebimiz, inmemiş testis ve 8 yaşında ameliyat olarak indirilmiş. Ben yola Allah dilerse olur diye çıktım. İlk başlarda incir kürü yaptık. 2,5 ay kadar devam ettik. Sonra bir spermiyogram yapma niyetiyle yola çıktık. İnternetten araştırma yaparken kendimi bu sitede ve ilk olarak bu forumda buldum. Bu forum benim ilk göz ağrım.
Umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik. Emre beyden randevu aldık, tahliller istedi, sonuç Azo idi gene. Y kromozom ve hormon tahlillerine baktı microtese önerdi. Eşim daha önce Tesa ve Tese operasyonları geçirmişti. Karar aldık microtese olmaya. Hamdolsun sonuç pozitif çıktı ve 2 tüp sperm donduruldu. Ben Temmuz 7 de Süleyman Bey ile tedaviye başladım, Salı günü 17 tane yumurtam toplandı, bugün Cuma saati transfer edildi.
2 Embriyo ve kalan spermler de donduruldu. Şimdi heyecanla Test gününü bekliyoruz.
İnanın, Allah murad ettikten sonra herşey olacaktır. Bizim tedaviye başlamamıza sebep bu forum oldu.
Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Tez zamanda herkesi muradına kavuştursun hayırlısıyla...
sabah-akşam yemeklerden önce birer adetdemmi arkadaşım zeytinyağında bekletielen incirleri ne zaman ve kaç tane yiyecek yazar mısın
Amin tosbikçim. İsim düşünmeye başlayın artıkarkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....
Dualarımız seninle adakçım. endişelenme şimdi çıkmasa bile ilerde yine çıkar. üretim 70-80 gün sürüyor biliyorsun. anında normal sonuç bekleme zaman ver tohumcuklara.kızlar bu cumartesi emre beyden randevu aldım yine gidicez...spermiyogram yapıcaz yoksa ben çatlıcam...bidaha çıkacakmı diye...dua edin lütfen bişiler çıksın...
Canı gönülden Amin mavi menekşekandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allah bu mübarek günün hürmetine isteyen herkese içinde bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaslar.
Hepinizin kandili mübarek olsun dualariniz kabul olur.
Asi tedavin hayirli olsun insallah seninde güzel haberini aliriz.
Tosbik senin adina sevindim dedigin gibi insallah bizede o mutlulugu yasamak kismet olur.
Kizlar ben sabirsizla agustos adetimi bekliyorum bir an ônce tedaviye baslamak istiyorum. ARtik bende hamile olmak istiyorum.
arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
arkadaşlar eylül ekim gibi tedavi olacagız ama nerde olacagız bilmiyoruz nolur yardımcı olun eşimin dogu görevinden dolayı muş tayız nereleri iyi güzel sonuçlar alanlar ve tafsiye ettiginiz hastaneler varmı ne olur yardımcı olun belirsizlik içindeyim ne yapacagımı bilmiyorum eşin sen nereye istersen oraya gidelim diyor azospermde enuygun hastaneler nereleri yardımcı olurmusunuz lütfen
arkadaşlar eylül ekim gibi tedavi olacagız ama nerde olacagız bilmiyoruz nolur yardımcı olun eşimin dogu görevinden dolayı muş tayız nereleri iyi güzel sonuçlar alanlar ve tafsiye ettiginiz hastaneler varmı ne olur yardımcı olun belirsizlik içindeyim ne yapacagımı bilmiyorum eşin sen nereye istersen oraya gidelim diyor azospermde enuygun hastaneler nereleri yardımcı olurmusunuz lütfen
canlarım bir şey sorcam size..kusuruma bakmayın biz daha yeniyiz, rabbim kimseyede yaşatmaz inş..azolu olduğu teşhisi sizce kaç testtten sonra koyulur??birde azolu dediler diyelim, sonradan yaptığı testte normal çıkan olmuşmudur acaba??eskiden beri burda olan arkadaşlar bilirler..bende öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş..
canlarım bir şey sorcam size..kusuruma bakmayın biz daha yeniyiz, rabbim kimseyede yaşatmaz inş..azolu olduğu teşhisi sizce kaç testtten sonra koyulur??birde azolu dediler diyelim, sonradan yaptığı testte normal çıkan olmuşmudur acaba??eskiden beri burda olan arkadaşlar bilirler..bende öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş..
canım slm aramıza hoşgeldin inşallah hamile olarak buradan ayrılırsın soruna gelince doktorlara göre en az üç spermiogramdan sonra bu teşhis konuluyor ayrı merkezlerde yaptırın birde perhiz süresi üç günden az 5 günden fazla olmasın tabiki ilki sıfır olup sonradan sperm çıkan hastalar oluyor iyice araştırın canımn acele etmeyin mikrotese için
arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun yüce rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?