Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim eşim kalçadan o iğneyi olmuştu biz tıp fakültesinden doktor raporlu vermişyti zaten bir hafta felan galiba sürüyodu hem benim eşim hastanede oluyodu bu iğneyi

canım benim eşim kalçadan o iğneyi olmuştu biz tıp fakültesinden doktor raporlu vermişyti zaten bir hafta felan galiba sürüyodu hem benim eşim hastanede oluyodu bu iğneyi

çok sağol canım fazla bilgi bulamadım iğneyle ilgili.1 haftada çıkıyosa rapor bizde çıkaralım bari.pahallı bi iğne çünkü.2 ay kullan dedi kaan bey.

Canım microtese düşünmüyormusunuz?

hoşgeldin, sefalar getirdin, hayırlı kandiller...

sanada canım allahım dualarımızı kabul etsin...canım ya aklıma takıldı bu mtese heryerde genel anestezi altında oluyor dimi önce bakıyolar sperm varsa parça alıyorlar yoksa almıyorlar bizde öyle geliş,i güzel almışlardı kesin bizimki tese dimi..

Canım, ilk gittiğimizde bizim de aklımıza takılmıştı. Acaba tese mi yoksa microtese mi olduk diye, Emre Bey'e direkt sorduk, o da ilk olarak anestezi lokal mı yoksa genel mi diye sordu, biz de lokal diyince, hemen tese dedi, Çünkü Microtese genel anestezi altında oluyor.

asicim bak bunu nbilmiyodum yani genel anestezimi mikrotese oluyo e bizimkide lokaldi sadece eşim alt kısmını uyuşturmuşlardı bak şimdi kafama takıldı opeki asicim sizinkide mikroskop altındamı oldu

bak belgin o zaman bizimki tese bizimde gelişi güzel almışlardı mikrotese olan arkadaşlar cevap verirmisiniz eşleriniz genel anestezimi oldu ameliyata

eşim bu hafta ankaraya gitcek çarşamba bakalım kaan hoca ne uygulucak zaten ağustosta yokmuş kaan hoca

allah yardımcınız olsun allah izin verirse biz emre beye karar verdik ekimde başlıyacagız şu kpss bitsinde eşim girecek sınava daha sonra başlıyacağız şuan hiçbirşey kullanmıyoruz kendi haline bıraktık bakalım hayırlısı..siz kaan beyde karar kıldınız sanırım

yok canım kaan hocada ilaç tedavisi olcak tedavi bitince ya memorial yada umut bakalım henüz karar vermedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…