kızlar ACİL yardım istiyorum sizden.eşime kaan bey menagon vermişti ya bugn eczaneye gitti eşim.130 tl demişler beş ampule.rapor olanlara devlet karşılıyomuş iğneyi.bide eczacı kendin yapamazsın demiş ama kaan bey kendin yaparsn göbekten demişti.kafam karştı.rapor çıkarmak uzun bir iş mi neler gerekli? bide iğne nasıl yapılıyo? yardımmmmmmmmmmm......
canım benim eşim kalçadan o iğneyi olmuştu biz tıp fakültesinden doktor raporlu vermişyti zaten bir hafta felan galiba sürüyodu hem benim eşim hastanede oluyodu bu iğneyi
ASİ canım işallah sonuç ii çıkar çok uğraşmışsınız....canım bizte tese olduk ama eşimin ağrısı yoktu ve bize açıklama yapmadılar hemen ayağa klaktı acaba biz nasıl ameliyat olduk iğneyle alındı bizden daha sonra hiçbir evrak vermediler bize ne patoloji raporu ne de başka birşey ....sadece parayı aldılar o kadar Allah insanı iii insanlarla karşılaştırsın
hu hu ben geldim sevgiiiiiiiiiiiii,asiiiiiiii
hoşgeldin, sefalar getirdin, hayırlı kandiller...
sanada canım allahım dualarımızı kabul etsin...canım ya aklıma takıldı bu mtese heryerde genel anestezi altında oluyor dimi önce bakıyolar sperm varsa parça alıyorlar yoksa almıyorlar bizde öyle geliş,i güzel almışlardı kesin bizimki tese dimi..
eşim bu hafta ankaraya gitcek çarşamba bakalım kaan hoca ne uygulucak zaten ağustosta yokmuş kaan hoca
bak belgin o zaman bizimki tese bizimde gelişi güzel almışlardı mikrotese olan arkadaşlar cevap verirmisiniz eşleriniz genel anestezimi oldu ameliyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?