evet cnm sebebi bilinmiyor,biz sperm çıktıktan sonra hemen her ay spermogram yaptırdık her testte 2-3 harelketsiz çıktı sen sakın korkma sizdede çıkmaya devam edecek,birkere çıktımı hep çıkıyor,ilaç endol trental ve klomen verdi o ara çıkış oldu,endol ve trentali kesti proxeed ve klomene devam ediyoruz çok şükür hala çıkış var geçen ay yaptırdık en son 2-3 hareketsiz çıktı yine,sakın üzülme sizinkide kesilmeyecek siz ne kullanıyorsunuz bu şekilde hareketsiz spermle çok fazla başarı sağladığınıda yazmış kaan ho0ca bize,hem şansımız az demiş hemde sizin gibi olan ve hamile kalan hastalarım var demiş.
Dualarınızı eksik etmeyin......
arkadaşlar... umuttta tüp bebek yaptıranlar....yumurta toplanana kadar eyrı bir ücret toplanırsa ayrı bi ücretmi verilecek...yani bu durumda allah korusun sperm yoksa toplanmayacak parası da verilmeyecekmi...bilen varmı çok merak ettim...
canım çok uzun bir yol katedip buaralara geldin ve en sonundada mükafatını aldın..aldın diyorum çünkü bu hastalıkta senin aşamana gelebilmek büyük mucize...rabbim sonunuda getirsin inşallah hamile olacağına gönülden inanıayorum arkadaşım....
arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....
arkadalar nasılsınız bende hamılelıgımın 6. haftasına gırdım yazdıklarınızı okuyorum ama hıc bır zaman umıdınızı yıtırmeyın dun esımle konustuk bana belkı senın bu ınncın olmaaydı ben tedavımı yarıda keserdım smdıde bu mutlulugu yasyamazdık dedı sımdı daha ıyı anlıyorum ınanınca oluyormus demek kı...
dedıgım gıbı 6. hahtaya gırdımtedavı donemı bıraz yorucu gectı sımdı kendımı toparlamaya basladım tam 4 kg aldım ama tedavı bıtınce hemen verdım ıgneler şişirdi şimdi aşermeye başladım bulantım iki gun once başladı sadece ekşi ve tuzlu seyler yıyebılıyorum persembe gunu kese olusuma bakmak için doktorumuz cagırdı belki ikiz gebelıkte olabılır dedı bkalım :)
Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın ınanıyorum cok kısa zamanda bu bolumde anne olmayan kalmayacak ınanıyorum lutfen sızde ınanın....
arkadaşlar hepinizin kandili mibarek olsun inşallah bu günün hürmetine rabbim bizimde kucaklarımızı doldursun bebek kokusunu bizlere nasip etsin burada ismi olan bütün arkadaşlarımın hepsine rabbim ikiz bebekler nasip etsin rabbim inşallah amiiiiiin :Saruboceq::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?