Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asicim teşekkür ediyorum inşallah ilk senin hamile haberini alcaz burdan peşinden bizler gelcez ben inanıyorum gerçekten sabırla inanarak umutla istenilen hiçbirşeyi allah geri çevirmez

bacılar ben çıkıyorum dualarınızda bizlerede yer verin hayırlı kandiller

hayırlı kandiller sevgi dolu zaman asi06 allah diger kandili bebeginizle girmeyi nasip eder inşallah dua edelim birbirimize inşallah

kızlar bend eçıkıyrum allahım hepimizin kucaklarını evlerini bebek cıvıltılarıyla doldursun herkesin gönlündeki muradını versin amin iyi geceler kızslar

canım tam araştırmadım ama çok iyi olduğunu söylüyorlar..bugün kendisini aradım ama ulaşamadım, çok yoğun çalışıyormuş..İnş iyi olur ve dediğin gibi son olur..sen muştaın bende bingöldeyim..artık neresi olursa gideriz napalım..derdi veren rabbim dermanınıda verir inş..bir hadisi şerifte diyor ki Allah şifasını vermediği hiç bir hastalığı kuluna vermemiştir..sabırla dua edip, bizde melek isteyeceğiz rabbimden..

canlarım çok sağolun Allah razı olsun hepimiz anneliği tadacağız inş.herkeze hayırlı kandiller

inşallah gördügün rüya yı rabbim dünya gözüyle gödtersin bizim hastedimizide dindirsin allahım

elazıg da ufuk hastanesi varmış onun hakkında bir şeyler duydunmu birde erzurumda şifa hastanesi var bu hastaneler hakkında bilgin varmı birde ben tedavi öncesi histerskopi istiyorum benimde her hangi bir sorun varmı diye araştırılmasını istiyorum sizin rahim filmi falan çekildimi

canım benim rahim filmi bu hafta çekilecekti ama eşimin durumu ortaya çıkınca doktor erteledi..ben bingöle aralıkta geldim henüz bilmiyorum çevre illeri ama elazığda bir yeri iyi diyorlardı..bir sorayım ben elzığlı arkadaşlara..küçük yerlerde pek ii tedavi imkanı olmuyor malesef.

arkadaşlar bu mübarek gecede rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .Amin

Günaydın kızlarrr:))) Dün gece hepimize bol bol dua ettim. Çok rahatlıyorum dua edince terapi gibi:)) Asi06 canım aklım sende ve JKLM de senin hayırlı sonucunu inşallah 4 ağustosta duyucaz buradan allah nasip etsin....

adak iyi sonuç çıkacak tabii şurda kaç ay önce tesede bile çıkmayanlar çıkıyor.... daha ne olsun hareketsiz ama olsun önemli olan üretim var 0 çektiğinizi unutma canım.... Her yeni gün bir umut :))

DEMMİ...biliyorum 70-80 gün falan bi sperm yapımı yaklaşık...ne bilim biz ilaca başlayalı zaten 70-80 gün oldu 2tane nasıl çıktı yani içtiğimiz ilk gün bile etki göstermiş olamazki...diyelimki içerde vardı zaten o çıktı o zamnada tesede neden 1 tane bile çıkmadı...of of kafam çok karışık tüm bu sorularıma cumartesi gitmeden yanıt bulamıcam..dediğin gibi fazlada umutlanmak istemiyorum...

günaydın kızlar:)) jklm nin sonucu henüz belli olmadımı? merak ettim de. adak1985 umudunu yitirme umarım iyi sonuçlar alırsınız

adak iyi sonuç çıkacak tabii şurda kaç ay önce tesede bile çıkmayanlar çıkıyor.... daha ne olsun hareketsiz ama olsun önemli olan üretim var 0 çektiğinizi unutma canım.... Her yeni gün bir umut :))

evet arkadaşım doğru söylüyorsun çok şükür buna...insan inanamıyo ama ne bilim sanki cumartesi merkeze gidicem ve bana bi yanlışlık olmuş dicekler gibi geliyo....inanılmaz endişeliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…