hayırlı kandiller firuze zaman asi ve diğer kızlar
allah yardımcınız olsun hiç bu durumlara düşmeseydiniz ama ne yapalım arkadaşım rabbim bu durumdan bir an önce kurtarsın hayırlısıyla bu günlerde geçer inşallah ankaradaki doktor azo spermde nasıl tavide başarı şansları nedir araştırdınmı bir de umut hastanesinin ürolgu çok başarılıymış inşallah bu tedavi son olur rabbim bebegimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah bu gecenin hürmetine amiiiiiiinn
kızlar size akşam gördüğümrüyayı anlatmak istiyoum bu rüyayı sabah ezanı okuurken gördüm ezanının sesine uyanım bir hastanedeyim ve bir hemşiregörüyorum kucağında bir bebek o kadar güzel bir ebek ki bembeyaz bir ten simsiyah kaşlar kirpikler ok gibi hemşire bebeğibana uzatıyor diyorki bu sizin ebeğiniz ama ben doğum yapmışgibi değilim yaninormal ayakta dışarıdan gelip hasta ziyareti yapacakgibiyim diyorum benimmi bu evet diyor sonra diyorsizkaç yaşındasınız sanki biraz geçolmuş çocuğunuz diyor ben de evet öyle diyorumsonra kendi annemi görüyorum rüyam da diyorum anne gördünmü bebeğimi o da evet kızım gördümmaşallah dedi ve uyandım ağlayarak ama hala gözümünönünden yüzü gitmiyor o kadar güzeldiki sanki gerçek ti
canım tam araştırmadım ama çok iyi olduğunu söylüyorlar..bugün kendisini aradım ama ulaşamadım, çok yoğun çalışıyormuş..İnş iyi olur ve dediğin gibi son olur..sen muştaın bende bingöldeyim..artık neresi olursa gideriz napalım..derdi veren rabbim dermanınıda verir inş..bir hadisi şerifte diyor ki Allah şifasını vermediği hiç bir hastalığı kuluna vermemiştir..sabırla dua edip, bizde melek isteyeceğiz rabbimden..
elazıg da ufuk hastanesi varmış onun hakkında bir şeyler duydunmu birde erzurumda şifa hastanesi var bu hastaneler hakkında bilgin varmı birde ben tedavi öncesi histerskopi istiyorum benimde her hangi bir sorun varmı diye araştırılmasını istiyorum sizin rahim filmi falan çekildimi
kızlar bu cumartesi emre beyden randevu aldım yine gidicez...spermiyogram yapıcaz yoksa ben çatlıcam...bidaha çıkacakmı diye...dua edin lütfen bişiler çıksın...
günaydın kızlar
inşallah iyi sonuç çıkar biz de seviniriz
adak iyi sonuç çıkacak tabii şurda kaç ay önce tesede bile çıkmayanlar çıkıyor.... daha ne olsun hareketsiz ama olsun önemli olan üretim var 0 çektiğinizi unutma canım.... Her yeni gün bir umut :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?