Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim neden bu kadar endişeleniyorsun vallahi anlamıyorum seni..... bu forumda da okumadık mı çıkış olabilir bir anda diyor Ayrıca emre bey tedavi uyguladı bence gereksiz yere kasma kendini cumartesi git rahatla belki daha fazla çıkıcak umutsuzluğa yer yok nasıl düşünürsek öyle olur bunu unutma!!! :))

günaydın kızlar:)) jklm nin sonucu henüz belli olmadımı? merak ettim de. adak1985 umudunu yitirme umarım iyi sonuçlar alırsınız

sağol arkadaşım...inşallah... jklm yi bende çok merak ediyorum....daha sperm bulunup bulunmadığı belli değil demi onda..ben çok habersiz kaldımda...

günaydın belgin:)) karşılaşamıyoruz ne zamandır siz de ekime kalmışsınız he:))) 4 kişi olduk sonbahar da. İnşallah bizler için ilkbahar olur:)))

inşallah canım evet bizde ekime kaldık eşim kpss ye girecek kafası dağılsın istemedim bide havalar çok sıcak biraz serinler hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ekimin 26felan olur benim adet tarihim o zamana denk geliyor karşılaşırız inşallah destek oluruz birbirimize...

eevet arkadaşım çok hakılısın az önce dışarı çıktım şöyle rahat bi nefes aldım geldim..benim koca haber verdi sertabın konserinede bilet bulmuş oh daha da bi rahatladım valla...bu azo bizi anlamadan çok yıpratıyo allah yardımcımız olsun....şimdi sanırım sen ben demmi ve belgin ekim gibi tedavide olucaz demi arkadaşım..muhtemelen karşılaşırız allahım hepimize tüm isteyenlere tüm arkadaşlarıma bebişler nasip et beklemek çok zor....

hayırlısı olsun belgincim karar vermek bile güzel...bende 1 ekimde adetimle yada 26 ekimde adetimle tedavi olucam...hangisi belli değil ama heralde 26 ekimdekine kalırız gibi geliyor kısmet....

hayırlısı olsun belgincim karar vermek bile güzel...bende 1 ekimde adetimle yada 26 ekimde adetimle tedavi olucam...hangisi belli değil ama heralde 26 ekimdekine kalırız gibi geliyor kısmet....

canım sizde umutta tedavi görüyorsunuz dimi biz orda tedavi olacagız...

ASİ mikrotese düşünüyoruz Emre bey genetik test istedi onu yaptırdık ve sonucunu bekliyoruz işallah ii çıkar sonuç ..bakalım ondan sonra bizde gidicez görüşmeye ama Emre bey mikrotese olmanız gerekli dedi bakalım .Canım aklıma takıldı eşimde iğine izleri vardı ameliyat izi yok ama tamamen bayıltmışlardı sonuç 0 dediler.

sayes...sende umuttsın demi arkadaşım sen araştırdınmı tüp bebekle ilgili veya bi kadın doğumcu falan...benim hiç bir fikrim yokta.

günaydın kızlar..allah inşallah dualarımızı kabul eder.kucaklarımızı boş cevirmez.:Saruboceq:

TESA işelminde Testislerin içinde bulunduğu kese açılmadan ciltten batırılan bir iğne ile testislere girerek testis dokusundan örnek alınmasıdır
canım ozaman tesadır o eşimde olmuştu çıkmamıştı.m.tesede 4 tane dikişi vardı

sayes...sende umuttsın demi arkadaşım sen araştırdınmı tüp bebekle ilgili veya bi kadın doğumcu falan...benim hiç bir fikrim yokta.

adakcım benimle ilgilenen selen hanım vardı umutta.iyiydi.ya zaten yaptığı bi tek her gidişinde yumurtalarının boyutunu kontrol etmek.o yüzden çok dert etmeyin kadın doğumcuyu.orda herkes iyi bence.

canım belki bayıltmayı tercih etmiş olabilirler çünkü zor bir işlem dedi eşim bağırta bağırta aldılar demişti.çok şükür m.tesede ağrısı flan olmadı

adakcım benimle ilgilenen selen hanım vardı umutta.iyiydi.ya zaten yaptığı bi tek her gidişinde yumurtalarının boyutunu kontrol etmek.o yüzden çok dert etmeyin kadın doğumcuyu.orda herkes iyi bence.

canım şu an kadın doktor yok umutta 2.doktor var ulun ve süleyman bey .benim dk.süleyman bey ,bir defada ulun beyde muayene oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…