sayes...sende umuttsın demi arkadaşım sen araştırdınmı tüp bebekle ilgili veya bi kadın doğumcu falan...benim hiç bir fikrim yokta.
eevet arkadaşım çok hakılısın az önce dışarı çıktım şöyle rahat bi nefes aldım geldim..benim koca haber verdi sertabın konserinede bilet bulmuş oh daha da bi rahatladım valla...bu azo bizi anlamadan çok yıpratıyo allah yardımcımız olsun....şimdi sanırım sen ben demmi ve belgin ekim gibi tedavide olucaz demi arkadaşım..muhtemelen karşılaşırız allahım hepimize tüm isteyenlere tüm arkadaşlarıma bebişler nasip et beklemek çok zor....
kızlarr selam sizden acil yardım istiyorum..durumumu biliyorsunuz az buçuk..bugün 2.sperm testi yaptıracaktık ve yaptırdık, sonucu aldık ve 0.1 milyon diyor yani 100000.bu toplam sperm sayısı.ancak başka diğer şeyler yok testte..bunu bir açıklayabilirmisiniz??İlk testte hepsi çizgi çizgiydi yani sıfırdı..lütfen cevap verirseniz sevinirim..
Melisela tebrikler siz azospermi değilsiniz. hemen dondurtun iyi bir tb merkezinde bir daha bulamaya bilirsiniz. şansınızı iyi değerlendirin
kızlarr selam sizden acil yardım istiyorum..durumumu biliyorsunuz az buçuk..bugün 2.sperm testi yaptıracaktık ve yaptırdık, sonucu aldık ve 0.1 milyon diyor yani 100000.bu toplam sperm sayısı.ancak başka diğer şeyler yok testte..bunu bir açıklayabilirmisiniz??İlk testte hepsi çizgi çizgiydi yani sıfırdı..lütfen cevap verirseniz sevinirim..
canlarım biz de inşallah Ekim sonu yani test sonucumuz falan kasım ı bulucaz. adetlerimiz de bir vallahi:))) Bakalım kısmet artık o zamana denk gelir mi ama yine görüşürüz inşallah mutlu haberlerle ya rabbim.....
hadi bakalım canım allah utandırmasın sonunda bebeğine kavuşursun inşallahhevet emre bey yaptı bizim m teseyi ama çıkmadı malesef.şimdi kaan beyle tedavideyiz.artık sona geldik.cuma gittik görüşmeye iğne verdi.eylülde adetin 2. günü gel dedi duruma göre belki beşlarız tüp bebeğe dedi.tekrar m tese yapıcak.ama daha karar veremedm önce hazrlansam mmı çıkarsa mı hzrlansam...
kızlar eşim ameliyat olduğu yeri aradım ve tesa ameliyatı olmuş biz tese ameliyatı olduğunu biliyorduk genel anestezi altında en basit ameliyat tesaymış kızlar işallah Mikro tesede çıkar bizimde umutlandım şimdi....
canım gözün aydın azospermli değilsiniz bu yeter zaten mutlu olmana..
arkadaşlar formunuza yeni katıldım sayılır.bilgilerimizi paylaşırsak çok sevinirim.ilk microteseyi kaan aydosda olduk malesef bulunamadı.1 yıldır tedavi görüyoruz.eylülde 2.yi olucaz.bizim durumda olup bulunan varmı?lütfen bilgilerinizi yazarsanız cok sevinirim
ohhh gözün aydın canım.süper bi haber bu.ama bende demmi ye katılıyorum.şubatı beklemeden ankaraya gdin ve sperm dondurun.önce işi garantiye alın.sonra yine devam edersiniz tedaviye.
benm eşim de 1 yıl önce m tese oldu ve sonuç sizinkiyle aynı.o zamn istanbulda emre bakırcıoğlu yapmıştı.10 aydır da kaan beyde tedavi oluyo eşim.şansımız çok değil tabi ama sonuna kadr gidicez.eylül ekim gibi m tese yapıcak tekrar.siz yine kaan beyde misiniz?
canım haklısında kaan hoca ağustosda yokmuş, dün aradım..en erken eylülde gidebiliriz..Allah'ım nolur bidaha yapıldığında tekrar çıksın..dua etmeten başka şansım yok gamze..Ama çok umutlandım, bugün aslında kötüydüm..hazırlamıştım kendimi yine sıfır değerine..ama çok şükür azda olsa orda bir sayı yazdıya..bu eşimede moral verdi bugün..
evet kaan aydostayız mail adresimi yazıyorum ama gönderemiyorum bitürlü.özel paylaşım isterseniz tedavi sürecini paylaşabiliriz.siz bana mail adresinizi verin ben kaydedeyim.biz de eylülde olacagız
özelden gnderebilirsin.kaan hocaya cuma gittik son aşamaya geldiğimizi syledi ve menagon verdi eşime 2 ay kullan dedi.sizde verdimi? bide nasıl kullanıcanızı açıkladımı? bize göbekten kendin yap dedi ama eczacı kalçadan doktor yapsın demiş.başlamadık bizde.aradım ama yoktu bgn kaan bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?