canım yaa kaç gündür seninle konuşuyoruz 7 yaşında bir oğlun alduğunu inan yeni duydum allah bağışlasın uzun ömürlü olsun.canım vallahi kusura bakma sen yeni üye oldugun zamanlar sanırım ben yoktum ve kaçırdım bu haberi peki canım eşin teseyi nerede olmuştu yaa varya demekki allahım zamanı gelirse ve anlımıza yazılıysa nasip ediyor hergün biraz daha umutlanıyorum kaderimde varsa birgün elbet bende anne olacağım eğer yoksada zate ne yapsak boş ...
inşallah çıkar arkadşım umudum orda artık allah büyük..BELGİN canım ne yapalım bizler de tahlillerde 0 çekiyoruz ama m.tese de bulunur inşallah hiç belli olmaz canım. Aslında ben de ara sıra yaptırmak istiyorum ama sonra vazgeçiyorum nasılsa yoktur diye belki de hata yapıyorum ama allah ummadığımız bir zaman da çıkarır belki m.tese öncesi:) Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş.....
saol belgincim amin.... kaç gündür yoktum şimdi geldim eskileri yeni okumaya başladım. inşallah canım allah hayırlısını versin. en kısa zamanda hayırlısıyla seni ve tüm arkadaşları bebeklerine kavuştursun inşallah. eşim bahçelievler yaşam hastanesinde tese olmuştu. inşallah allah ol demiştir belgincim.
belgin ve zaman kızlar inşallah sizinde sıfırı son görüşünüz olur. aminnnnnnn
Günaydın iyi haftalar herkese haftasonu bayağı kaynatmışsınız:) Ben gezmelerdeydim son bi kapanış yaptık ramazan gelmeden B.adaya gittik:))
günaydın iyi haftalar herkese haftasonu bayağı kaynatmışsınız:) ben gezmelerdeydim son bi kapanış yaptık ramazan gelmeden b.adaya gittik:))
Kızlar cuma gecesi süper kaynatmışsınız amma eğlenmişsiniz...cumartesi çok ii haberler gelmemiş ama olsun gün doğmadan neler doğar...rabbimiz bizlerede mucizeleri olur elbet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?