Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım umut tüp bebekle ilgili bi ileti göndermişsin birde ilaçsız tüp bebek varmış ö ne oluyor bilemedim..bizimkiyle arasındaki fark nedir sen biliyomususn...

yok canım bilgi sahibi değilim o konuda. Ama iletiyi neden gönderdim %5 indirim tüp bebek tedavisinde iyi bir rakam ben alıcam pro kartı. Zaten emre bey le görüşürken de söylemiştim kk'dan duydum sizi diye:)))

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim inş en kısa zamanda Rabbim bizlerede tattırır bu güzel duyguyu.çok zor bir süreçti içim yandı ağladım sabır istedim beklediğimiz vakit inş uzak değildir

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim inş en kısa zamanda rabbim bizlerede tattırır bu güzel duyguyu.çok zor bir süreçti içim yandı ağladım sabır istedim beklediğimiz vakit inş uzak değildir

canım dondurulmuş embriyoların var değilmi??adet olunca gider koydurursun bidaha...zaten ilkinde tutmayanların 2.de çok çok büyük ihtimalle tutuyormuş...hiç takma arkadaşım sen yolun önemli kısmını aldın....

Asicim...canım iyi haberlerini bekliyorduk.olmadı .olsun bundada bir hayır vardır.derdi veren Allahım ,dermanıda verecek.Belgin....Zaman....inşallah bundan sonraki haberleriniz iyi olur canım üzülmeyin.biz alıştık artık sabırlı olmaya.ALLAHdaha büyük sınavlara sokmasın.bende çarşambadan beri yokdum sayfalar okumakla bitmedi baya kaynatmışsınız.olumunekankayizsmile

evet canım zorda olsa alışıyo insan bununla yaşamaya..

hayırlı günlerrrrrrrrr........

kızlar eltim hamile yeni öğrendim ve sizlerle paylaşıyorum 3 cü tüp bebek tedavisinde hamile kaldı allah biliyo ya ben ve bütün aile onun hamile kalacağını hiç bir zaman düşünemiyoduk ama allah büyüktür yeterki istesin eltim 43 yada 44 yaşında hiç çocuğu olmamış bundan önce çikolata kisti vardı ameliyat oldu aldırdı sonra tüplerinden biri gitti ve 3 cü denemesinde tuttu bizlere hiç söylemediler olumsuz bir sonuç alırlar diye tedavi gördüklerini izmirde özel kent hastanesinde yaptırmışlar ha bu arada eltim yabancı irlandada oturuyolar bir kez orda denemişler mavf etmişler resmen onları tedavi berbatmış sağlık sistemleri rezil bişeymiş ilaçlar çok pahalıymış türk dr larımızın ve hastanelerimizin kiymetini bilelim anlatıyolarda buradaki en kötü hastaneye mum oluyosun .....diğer eltimde hamile maaşallah arka arkaya bebişler geliyo aileye darısı başıma ve hepimizin başımıza

sevgili kaynanam mutluluktan dört köşedir hatta sevinçten bulutların üstünde uçuyodur kaynımın eşinin hamile haberini verdiğinde yanında olmayı çok isterdim o surat ifadesinin resmini çekmeyi daha sonrada bakıp gülmeyi çok ama çok isterdim kayınlarımın evlenmesini hiç ama hiç istememişti çünkü eltilerim yabancı müslümanda olmuyolar bide kaynanam bu oğullarına kendi istediği kızları alacaktı ben eşimle severek evlendim o yüzden benide hiç istememişti hatta bir tonda beddua etmişti ama taktiri ilahi hani derler ya allahın sopası yokki diye işte böyle şimdi iki eltimde arka arkaya hamile kaldılar öncekinde içine oturmuştu suratı turşu satmıştı bu seferkinde artık içine dert olup kanser olur gibime geliyo sevinmek istemiyorum ama yaptıkları söyledikleri aklıma gelince için için çok seviniyorum allah beni affetsin inşallah birazdanda yanlarına gideceğiz biraz gıcık vereyim aklinialirimsmile

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim inş en kısa zamanda Rabbim bizlerede tattırır bu güzel duyguyu.çok zor bir süreçti içim yandı ağladım sabır istedim beklediğimiz vakit inş uzak değildir

ah canım inşallah uzak değildir bizleri çok bekletmesin rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun. Biz ailelerle çok içiçe insanlar değiliz çok şükür.Kayınvalide destursuz gelemez bize:))) ama bayram geliyor ya benim taraf yine soracak bebek yok mu diye of allahım sen yüzümüzü güldür ya rabbi bizleri boynu bükük koyma :Saruboceq:

ewt canım 2 tane dondurulmuşumuz var inş hayırlısıyla tutar..

inş canım Allahım cümlemize şifa versin bebeklerimize kavuşalım bizde bunda da bir hayır vardır dedik teselli ettik kendimizi..

amin...en iyisi uzak olmak canım iç içe olunca olmuyor.bebek soranlar hiç bitmiyor olsa gözükecek ama ...

canım gözünüz aydın darısı başına ve inşallah hepimizin başına...

kız nazmiye dişlerin dökülmeye emi nerelerdesin sen .........

teşekkür edrim blueavcı inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

harzemim sagol duan için kardeşim..............canım buralardayımda bana cevap yazan olmuyo diye küsüp yazmadan çıkıyorum...........sadece takipteyim anlıyacagın...........
kaynananla yaşadıkların benimkiyle aynı kız...........ama benimkide yavaş yavaş buluyo ettiklerini...........ne olcak kız bizim halimiz acaba oglan anası olunca merak ediyom ben...........delüüü.........biz de onlar gibim mi olruzki gııı

nazmiye kız sen oğlan dogur bende kız bakalım ozaman nasıl oluyor gerci benim kıza laremde talipdi bakarız artık
harzem etme bulma dünyası bide senin hamile haberini alsa oracıkta gidecek desene halbu ki insan sevinir darısı sana olsun
kızlar yarın gece sahura kalkıyoruz ramazan geldi çok şükür ben çok rahatlıyorum ramazan ayında inşallah hayırlı gecer bol dualarla
asi demekki vakti değilmiş hayırlısı olsun diger embriyoyla denersin imşallah bu sefer tutar

ii geceler kızlar..ya niye topikte kimse olmuyor (( azcık dertleşsek nolur yaaa..

biz daha eve yeni geldik alışverişe gezmeye çıktık
herife takım elbise almıştık onun pantolonunu yaptırdılar sonra da armineye uğradıkbayanssulusmile

işte böyle alışverişin adı bile rahatlatıyorzemuszemuszemuszemus

ohhhh..ne güsel, yakışır arkadaşıma..en iyisini yapmışsın..fırsat olsun bigün bende yapacağım inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…