• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yani eşim yıl başı ve kurban bayramı ortalarında genetik test olacak hersey o testte bağlı iyi dileklernize ihtiyacım var tabi bende herkese dua ediyorum şimdiden teşekkür ederim

valla bizim ki cok zor geçmişti 2 haftayı geçti ama şişlik var baya yürümekte güçlük çekti tabi herkeste aynı olmaz insallah hafif atlatır birde size tavsiyem ameliyattan sonra suspansuar sporcu silibi de deniyo o iççamaşırından alın rahat olur insallah çabalarnız sonuç verir dualarmız sizzinle hersey gönlünce olsun:Saruboceq::Saruboceq:

artvinli hamileymis ismi bana yabanci gelmedi
onun eside mi azosperm hastasiydi buraya ugrayip bize tedavisini anlatsa iyi olur bizede umut kapisi olur

arkadaşlar benim eşim çok şiddetli oligospermi lam lamel arasında sperm görülmüş. kromozom testi ve y mikrodelesyonu istendi kaç haftada çıkar acaba bilgisi olan var mı? bi de bu durumda olup azospermiye düşen var mı acaba? bizim değerlerimiz sürekli düşüyor. doktorum bunun olabileceğğine dair bizi uyardı. genetik testi beklemeden tüp bebek yapsam mı? sperm dondurduk ama donmalarında sorun olabilirmiş falan diyolar yani bana güven vermediler. ben beklemek istemiyorum. benim hormonlarımda da sorun çıktı. yardım eder misiniz?

kızlart iyi akşamlar nasılsınız

merhaba nevki
benim esim genetik testi ve karyotip yapti sonuçlar iki ay sonra çikti
türkiye'de ne kadar surede çikar bilmiyorum

merhaba nevki
benim esim genetik testi ve karyotip yapti sonuçlar iki ay sonra çikti
türkiye'de ne kadar surede çikar bilmiyorum

çok sağol canım. ben tüpe başlıyım o zaman. eşim her gün puregon iğne kullanıyor. daha fazla eziyet çeksin istemiyorum... sizde de inşallah sperm çıkışları olur arkadaşlar. allah kucağınızı hayırlı evlatlar ile doldursun

selam kızlar nasılsınız
gamzeciğim ya sorma gene geçti anam anlamıyorumki neden gecer bu ay inn ster bile yapmadım hala öyle işte benim bebek te amma nazlı çıktı gelmesi için 40 dereden su getirdi herifte arıyor günde kaç sefer varmı degişiklik diyor yok diyorum işte öyle beklşiyoruz

canım stres yapmıyorum desende heycanla bekliyosun olmasını.zaten beklediğin zamn inadına olmaz.benm de öyle olur çünkü.illaki gecikir 3 4 gün.ama olsun nasıl olsa olcaksın en azından umudun var.ne güzel yaaaa.....allah sonunu hayırlı etsin inş.

desene ozaman bizim genetik test normal diyelim eeeee sora ne olacak sizin iş beni şaşırttı yaaa ilacla sperm üretimi oranları ne kadar acaba yanı doktor umutlumu konuştu bundan sonra yapılacak tekşey ilaç kullanıp sperm analizi arkadaşım ne zor ne karışık işler vallaha kafam çorba oldu neyse allah büyük insallah doğal yoldan üretim olurda anlamadan hop hamile kalırsın iyi şanslar size eğer gelişmelerden haberdar edersen sevinirim ilaç işe yarıyomu merak ediyorum bol şanssssss

bizi de çok şaşırtmıştı.ama oluyo işte böyle şeyler.kaan bey şansımız olabileceğini syledi ama garantisi yok tabi.umut dünyası işte.sonuna kadr gidicez ve yapabileceğimiz herşeyi yapıcaz.mucize bekliyoruz yani.allahım inş. emeklerimizin karşılığını verir.hepimizin tabi...

inşallah espoir canım allahım hepimize hayırlı bebişler nasip etsin bugünde senden ve benden başka kimseler yok galiba neyse ben çıkıyorum iyi geceler herkese
canım benim üzülme lütfen bende üzülüyorum ne olur allahım yardımcımız olsun iyi haberler bekliyorum senden...hep sen bana demezmiydin olacak diye şimdi ben diorum olacak korkma..

merhaba artvinli hayırlı olsun hamileliğin allah kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar benim eşim çok şiddetli oligospermi lam lamel arasında sperm görülmüş. kromozom testi ve y mikrodelesyonu istendi kaç haftada çıkar acaba bilgisi olan var mı? bi de bu durumda olup azospermiye düşen var mı acaba? bizim değerlerimiz sürekli düşüyor. doktorum bunun olabileceğğine dair bizi uyardı. genetik testi beklemeden tüp bebek yapsam mı? sperm dondurduk ama donmalarında sorun olabilirmiş falan diyolar yani bana güven vermediler. ben beklemek istemiyorum. benim hormonlarımda da sorun çıktı. yardım eder misiniz?

merhaba canım a.s. değerler düşüyorsa beklememenizi tüp bebek yapmanızı tavsiye ederim

kızlar slm şuan kaan hocadan aldığım maille yıkıldım umduğum cevabı bulamadım aynen şöyle yazmış sizden menide sperm çıkmasını beklemiyorum bu zaten çok zor keşke bulsakta tesede bulsak bunun bile ihtimali ksin değil size önerim tese ve tüp bebeğe başlamanız belki ilkinde bulunmadı gibi bundada bulunmıcak demiş ve şuan hüngr hüngür ağlamaktayım allahım duysun artık sesimizi kızlar gittikçe karamsarlığa kapılmaya başladım

bozma moralini canım kaan bey belli olmuyor bazen olumlu bazen moral bozuyor ama allahın izniyle başaracağız bu işi :teselli:

anaaaaaa artvinli hamilemi hiç haberim olmadı
kızlar nerde tedavi oldu artvinli bilen hatırlıyan varmı
sevgidolu üzülme be gülüm allah büyük
kız selva alemsin valla eeeeee öyle ilği görünce nazlanır tabi ah ah bu ay olsam baride başlasak

ya inanmıyorum artvinli hamile ha ne zaman yazdı ne yaptı ben transferinin yapılacağını biliyodum ama haber çıkmayınca olmadı diye düşündüm valla kızlar çok mutlu oldum şimdi rabbim tamamına erdirsin...bide ben hamile olursam varya bu sitede duyurmadığım kimse kalmıyacak..bizim durumumuz benziyodu artvinliyle onada ayrıca çoook sevindim...

Ben geldim kızlar slm vermeden mesaj yazdım damdan düşer gibi ama çok heycanlandım artvinli adına.....sevgidolu canım üzülme demek kolay ve bir o kadarda boş biliyorum ama üzülmek bir işede yaramıyo bende bizim durumumuza günlerce ağladım durdum hiç birşey değiştiremedim...rabbim yeni kapılar açar sana merek etme...o kimseyi karanlıkta koymaz...

Back
X