• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zamancım cok gecmiş olsun fazla kafanı takma bu bebekler gelene kadar bizi cok hasta edecekler napalım cok moralim bozuk millete yalan söylemekten bıktım artık

belgin inşallah kaynana gelmez hem kayınpederin ne yapsın yalnız başına degilmi ama umudunukaybetme biz proxed kullanmadık doktor söyledi bize sonra vaz gecti bu arada pazartesi kaan beyin yanındayız allah nasip ederse dualarınızı bekliyorum

inşallah güzel haberlerle dönersin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben çıkıyorum arkadaşlar kimse gelmeyecek galiba

gunaydın herkese!UMUTOLSUN INSAALH IYI GECER GORUSMEN GUZEL HABERLERLE DONERSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN!

günaydın kızlar nasılsınız bn hala giribim ama baya düzeldim yahu artık çok sıkıldım bitürlü regli olamıyorum ayın kaçı oldu şimdiye kadar çoktan tedavi bitmiş olucaktı hayırlısı diyip oturuyorum ama artık regli olsamda başlasak eylül ayından beri başlayamadık gitti aaaaaaa çok sinirlendim neler yapmadım ki ilaç içtim söktürücü çaylar içtim yok yok gelmiyor bir türlü nebilim diyoruz vardır bundada bir hayır napalım Allah ol demedikten sonra olmuyor işte

tina8 eger genetik testler düzgün çıkarsa demekki azo nedeni genetik degilmiş ve bir umut var demektir bundan sonra olucak olan tüm azolular ile aynı son mtese ameliyaı ile sperm arama

gunaydin kizlar zamanciigm nasilsin gecmis olsun canim hastaymissin ama iyi olduguna sevindim canim gripken cok ilac klullandiysan ondanda gecikme olmusdur insallah bian once olursunda tedaviye baslarsin

merhaba kızlar kimseler yok gene ya:hulya:

selam kızlar bugün azcık gözümü açtım ya gripten başladım temizlige maksat geçen aykiyle aynı iş yapim koltuk kanepe it-çek derken kendimi zorlayımda regli olayım artık daha yeni oturdum gerci bitiremedim yarında devam hazır önümüzde bayram
kız kader essahtanmı ay ben çok ilaç kullandım antibiyotik grip hapı taylot derken birde regli olmak için farlutal anam desene ozaman iyice gecikicek gerci 1 hafta daha olmazsan 2. regli dönemim olucak ben daha 1. göremedim
bugün gene dr ulun beyi aradım muayenedeydi daha sonra o beni aradı dedim perşembe ilaç bitti cumadan sayarsak bugün 4. gün hala regli olmadı drcugumda bayrama kadar olursun merak etme hapın bitiminden itibaren 1 hafta içinde olursun dedi eeeee dedim ya bayrama denk gelirse güldü merak etme bayramdada burdayız dedi
yani ben hala beklemedeyim artık ümidimde yok regli olmam bundan sonra baksanıza bugün ayın 23 oldu 10 gün sonra benim 2. reglim başlaması lazım yok bende varbir sakatlık ama ne

allah seni ne yapsın kız regl olcam diye neler yaptın.bide evi temizle bakalım neler olcak.aman ha çokta zorlama kendini.belin incinmesin bide bu işlerin arasında.

slm arkadaşlar ne var ne yok diye baktım ama kimsecikler yok:1no2:önceden daha kalabalık olurduk bayram öncesi olduğu için sanırım biraz yoğunuz..zaman senin kırmızılar halamı nazlanıyo,bi ara konuşmuştuk ama oldun sandım neyse geç olsunda güç olmasın demi..umutolsundan haber yok mu bugün kaan hocaya gidecekti ne oldu aceba?sonra bi ara tekrar uğrarım arkadaşlar şimdilik byyyopuyorumnanaktan

oooooo niye kimse ugramıyor :oklava:
günaydın bacılar
umuolsundan haber yok
gamze kız halimi görsen tam komedi ama olcagımda yok 8 gün sonra 2. regli tarihim başlıyor ben daha ilkini olamadım bugünde devam ediyorum belki zorlanınca başlar

merhaba kizlar
kaan aydos bize mail yazdi esimin ameliyat olmasi gerekiyormus üretim olup olmadigini bilmek için.
Biz klomene devam ediyoruz esim fransa'da testis biyopsi ameliyati olacak bugün tarik belli oldu 4 subat esim ameliyat olucak insallah sperm bulunur.
Bizim için dualarinizi eksik etmeyin.
Daha iki ay var ama bu esimin ilk ameliyatti bu bizin tek umudumuz gibi geliyor.

oooooo niye kimse ugramıyor :oklava:
günaydın bacılar
umuolsundan haber yok
gamze kız halimi görsen tam komedi ama olcagımda yok 8 gün sonra 2. regli tarihim başlıyor ben daha ilkini olamadım bugünde devam ediyorum belki zorlanınca başlar

aman ikisini bir arada çıkaıverirsin artık napcansırnaşık şey

merhaba bacılar kuzenimin netin den yazıyorum size istanbuldayım eşimle geldik kaynanam yok.ama bende çok hasta oldum öksürük ateş kalkamıyorum yataktan neyse görüşürüz...

hayırlı günlerrrrrr...........belgincim geçmiş olsun kız kaynanan ahmı etti yoksa ist. gelir gelmez hasta oldun.......sen kaynanasız gez işte böle hasta olun.......kendine çok çok dikkat et çabuk iyileşmeye bak canım bayramı güzel geçir eşinle ve ailenle güzelim..........

Back
X