• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız gamze napcam ben bilmiyorum artık yarın hap biteli 6 gün olucak sabahtan bir kadın dogumcuya gitmeyi pilanlıyorum olmıcak böyle neyse sorun çıksın ortaya
anam belgin geçmiş olsun dikkatet kendine
hadi bakalım espoir hayırlı olur inşallah mteseyi yapan dr çok önemli iiçe araştr canım

walla ilginç senin durum zamncım yaa.eskiden de gecikme oluyo muydu böyle.yoksa gerçekten strsten mi oldu?BELGıNcim sanada geçmiş olsun canım..

sagol zamancigim
fransa'da oldugumuz için arastirma imkanim yok birde çevremizde böyle bir durumla karsilasanda yok
ameliyatti yapan bir bayan doktor
hiçbir fikrim yok nasil bir doktor iyi mi kötü mü ?
Hayirlisi olsun

iyi akşamlar kılzar belgincim sanada geçmiş olsun espoir canım sizinde ameliyatta inşallah bol bol spermler çıkar

merhaba kızlar........................nasılsunız................
belginim geçmiş olsun...................harzemide gördüm bu arada nasılsın fıstık..........espoir hadi inş..hayırlı haberler ver bize.....zaman sevgidolu neler yapıyorsunuz yahuuuu

nerelerdesiniz kızlar bayram temizliği tatil derken gelen giden yok
bugün sabahtan dra gittim dedim böyle böyle olamıyorum muayene etti rahim duvarın aslında kalınlaşmış olman lazım dedi sonra bu ara başka ilaç kullandınmı dedi girip oldum antibiyotik grip hapları felen dedim onlarda geciktiriyor dedi içimden dedim oooooohhhhh kist olur gecikir yumurtalar iri olur geçikir gırip olur geçikir eeee ben ne zaman başlıcam tüp bebege bugün olsam yarın giderim ne güzel

nerelerdesiniz kızlar bayram temizliği tatil derken gelen giden yok
bugün sabahtan dra gittim dedim böyle böyle olamıyorum muayene etti rahim duvarın aslında kalınlaşmış olman lazım dedi sonra bu ara başka ilaç kullandınmı dedi girip oldum antibiyotik grip hapları felen dedim onlarda geciktiriyor dedi içimden dedim oooooohhhhh kist olur gecikir yumurtalar iri olur geçikir gırip olur geçikir eeee ben ne zaman başlıcam tüp bebege bugün olsam yarın giderim ne güzel

canimya bizim her isler boyle karisik olur
hic diger insanlar gibi olamayiz biz
biz hapsirsak yumurtaliklarimiz iltihaplanir.
bizler komedi filmi gibi olmusuz
ben artik halime basima gelenlere guluyorum
sende gul canim

merhaba kızlar........................nasılsunız................
belginim geçmiş olsun...................harzemide gördüm bu arada nasılsın fıstık..........espoir hadi inş..hayırlı haberler ver bize.....zaman sevgidolu neler yapıyorsunuz yahuuuu

insallah iyi haberlerle dönerimde burda hep beraber kutlariz

kızlaarrr reggllii oldum kaydirigubbakcemile2 yarın 10.30 randevum var ulun beyle başlıyoruz

zaman regli oldugun çok sevindim hadi hayirlisi olsun
insallah güzel haberlerle gelirsin

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz....zamancigim gozun aydin canim adetin olmus insallah tedavi basarili gecerde yavruna kavusursun.....espoir canim ameliyat gunu almissiniz hayirlisi olsun insallah rabbim gonlundeki verir .....belgincigim hastalanmissin cok gecmis olsun canim

sagol kadercigim
sonunda aldik ameliyat tarihi
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

tina8 eger genetik testler düzgün çıkarsa demekki azo nedeni genetik degilmiş ve bir umut var demektir bundan sonra olucak olan tüm azolular ile aynı son mtese ameliyaı ile sperm arama

ya biz fevri davrandık biraz önce tese yaptırdık hormonlar normal sayılır dedi doktor genetik test istedi sora tese yapalım dedi biz tese yaptırdık malesef cıkmadı simdi doktor mutlaka yapın diyo niyetini anlayamadım bişeyde demiyo genetik testi yaptırın sonuca göre konusalım diyo yani test iyicıkarsa ne yapacak ilac tedavisi mi zaten tesede cıkmadı nasıl olacak kafam karıştı eğer ilaç tedavisi verip sonra yine tese derse eşim yaptırmaz cok zor oldu bizim ki bilemiyorum nasıl olacak

merhaba tina
esin ne zaman mikro tese oldu
FSH degerinin büyük bir rol oldugunu biliyordum sperm üretiminde
benim esimin fsh degeri normaldi klomen kullaninca yükseldi ve bu yükselisi burdaki doktor gördü pek umutlu konusmadi tese'de sperm bulmasini
Demek ki FSH degerine bile bakmiyor ben anlamadim gitti
Benim esimde subat'ta olacak allah izin verirse
Esimde genetik tahliler yapildi karyotipde yapildi temiz çikti
Ultrason'da tikaniklik olup olmadigi pek belli olmadi

kızlar pazartesi kaaan beyle randevümüz vardı ilaca cevap vermiş eşim 58 den 34 de düşmüş fsh güzel dedi ilacı 2 katına cıkarttı siz neler yaptınız ben yokken kızlar bugün hiç istemedigim şeyler yaşandı neyse bye iyi geceler

Back
X